Новости
Последние статьи и обзоры
Офіційно: The Witcher 3 отримає нове сюжетне доповнення наступного року
-
1234waltz
Member
Пропоную обговорити Офіційно: The Witcher 3 отримає нове сюжетне доповнення наступного року
Як прогрів інтересу до випуску 4ого Курвіна - шикарний мув.
Як прогрів інтересу до випуску 4ого Курвіна - шикарний мув.
-
kairo
Member
Мені особисто важко заходять доповнення окремо від проходження ігор. В тому плані, коли гру давно пройшов і тут нове доповнення. Втрачаю зв'язок із сюжетом та персонажами. Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
-
proos
Member
Ну шож, придётся ещё раз пройти, 3й раз 
-
StTechnik
Member
С удовольствием перепройду.
-
Telcontar
Member
Це ми граємо, тепер тільки дожити треба 
-
Mcloud
Member
Так, Відьмак фореве

-
Duck
Junior
Заодно і мінімальні системні вимоги оновили
- спойлер
-
my4a4oc
Member
тільки на 11 вінді? маю сумніви шо до такого муву
-
1234waltz
Member
Мдааа. Я так розумію, що DLC сумісно тільки з оновленою версією рушія, в який нафарширували рейтресінг і тп речі.Duck: ↑ 27.05.2026 13:27 Заодно і мінімальні системні вимоги оновили
Бо актуальна "стара" версія бадьоро літала на ноутбучній 1650.
Ну шож, в мене система звісно підходить і для нової версії нормально. Але трошки дивно, що обмежили так. Бо "оригіналку" в GOG можна встановлювати, білди доступні на вибір.
-
proos
Member
Вин 11
Ну буде видно, резик 9 прекрасно идёт на десятке
-
Tetronga
Member
В наступному році вийде нова IoT LTSC, от до неї ще посиджу на 10
-
TheDmytrius
Member
Сильна заява! Я так свого часу Fallout: New Vegas кинув, бо вже реально набридлоkairo: ↑ 27.05.2026 13:17Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
-
kairo
Member
Я з Н'ю Вегаса, одне чи два ДЛЦ пройшов. Зазвичай, проходжу лише основну гру, бо ті ДЛЦ в іграх, це більше того самого. Але у випадку СДПроджектів, проходив усі їхні доповнення, бо вони того вартують.TheDmytrius: ↑ 27.05.2026 13:46 Сильна заява! Я так свого часу Fallout: New Vegas кинув, бо вже реально набридло
-
FirstTDM
Member
Отлично! Шикарный повод в 5-й раз пройти игру!
Заодно и время скоротать до выхода 4-го
Заодно и время скоротать до выхода 4-го
-
DDt
Member
1234waltz
если ничего не путаю, старый движок можно включить через редактирование ini файла с dx12 на dx11
если ничего не путаю, старый движок можно включить через редактирование ini файла с dx12 на dx11
-
MAKKACIN
Member
З задоволенням пройшов нещодавно, квестів канєшно не так як в Сталкер 2
Надіюсь можна буде відразу почати доповнення грати ато якщо з 0, я ж буду все знов пилисосити...
Надіюсь можна буде відразу почати доповнення грати ато якщо з 0, я ж буду все знов пилисосити...
-
zalizo_org
Member
Чудовий привід буде нарешті пройти гру
-
waryag
Member
Теж ніяк не зберуся пройти фантом ліберті, про ДЛС до ккд2 чи ЕР просто не думаю.kairo: ↑ 27.05.2026 13:17Мені особисто важко заходять доповнення окремо від проходження ігор. В тому плані, коли гру давно пройшов і тут нове доповнення. Втрачаю зв'язок із сюжетом та персонажами. Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
Последний раз редактировалось waryag 27.05.2026 15:17, всего редактировалось 1 раз.
-
Hiden
Member
как же еще долго ждать в сегодняшних реалиях
одна из лучших игр всех времен лично для меня.
книги шикарно зашли в свое время, перед прохождением третьей части, как отдельное дополнение,
после этого игра совсем по другому воспринимается
одна из лучших игр всех времен лично для меня.
книги шикарно зашли в свое время, перед прохождением третьей части, как отдельное дополнение,
после этого игра совсем по другому воспринимается
-
Zill0
Member
так, мало того, криворукi девелопери зламають як звичайно всю сумiснiсть модiв. Хто щось модив на 3-го вiдьмака знає який там лайнокод i кожнi новi "фiчi" його знову перекроють з нуля без якоїсь думки, що важка робота модерів буде нівельована повністю. Навіть у тих місцях, де код можна було не чіпати лише через повагу до чужої праці.1234waltz: ↑ 27.05.2026 13:36 Мдааа. Я так розумію, що DLC сумісно тільки з оновленою версією рушія, в який нафарширували рейтресінг і тп речі.
Бо актуальна "стара" версія бадьоро літала на ноутбучній 1650.
Ну шож, в мене система звісно підходить і для нової версії нормально. Але трошки дивно, що обмежили так. Бо "оригіналку" в GOG можна встановлювати, білди доступні на вибір.
Вся надiя на AI, що це все будет швидко адаптовано. Бо минулого разу, коли вийшов NextGen моди доробляли десь пiв року.