Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
RoMiLiUs
Member
Вообще всьо злити в одну)Scoffer: ↑ 26.05.2026 14:09Та їх би ці три теми злити в одну. Це не на стільки профільний форум щоб ото все ділити.
-
Scoffer
Member
RoMiLiUs
Зробити чат в діскорді також не завадило б.
Зробити чат в діскорді також не завадило б.
-
QFlash
Member
Ця тема вічна як і звук та його колорит.
Скільки вух стільки буде розмаїття звуку.
Скільки вух стільки буде розмаїття звуку.
-
Radio Bay
Member
Навушники більш-менш притримуються темиScoffer: ↑ 26.05.2026 14:09Та їх би ці три теми злити в одну
-
QFlash
Member
Radio Bay
Я не можу сказати за інших, але чомусь навушники ніяк мені не заходять (різні пробував) давить на вуха, неможливо довго слухати це будь-які.
Чомусь так. Слухаю стереосистему.
Будь-які навушники і відчувається біль в області.
Якось тому так віддаю перевагу стереосистемі з АС.
Я не можу це пояснити можливо повязано з тим що я сліпий на одне око.
Я не можу сказати за інших, але чомусь навушники ніяк мені не заходять (різні пробував) давить на вуха, неможливо довго слухати це будь-які.
Чомусь так. Слухаю стереосистему.
Будь-які навушники і відчувається біль в області.
Якось тому так віддаю перевагу стереосистемі з АС.
Я не можу це пояснити можливо повязано з тим що я сліпий на одне око.
Востаннє редагувалось 26.05.2026 14:44 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Щось індивідуальне. В мене не давить, але періодами то тягне на вуха, або зовсім ні.QFlash: ↑ 26.05.2026 14:39давить на вуха, неможливо довго слухати це будь-які
-
Ostin
Member
Мені підійшли маленькі вкладиші. Не затички, ні в якому разі! А саме вкладні невеликого розміру типу Fiio ff5. Я на них перейшов з великих повнорозмірів і досі не набридли, бавлюсь іноді.QFlash: ↑ 26.05.2026 14:39будь-які
-
QFlash
Member
Radio Bay
Я вказав на індивідуальне, я сліпий на одне око.
Можливо я не певен.
Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Ostin
Пробував, до лампочки, тисне в область висків і так далі...
Я вказав на індивідуальне, я сліпий на одне око.
Можливо я не певен.
Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Ostin
Пробував, до лампочки, тисне в область висків і так далі...
-
Ostin
Member
Є об'єктивна причина, чому так відбувається. Колись, в епоху зародження теми, ЗК - це був спосіб слухати звук з пк. Також були різні хардварні приблуди в ігрових карт. Зараз все звелось до прослуховування домашнього стерео. Як правило, без мікро. А питання про мікрофон чи багатоканал - це треба гуглити цю тему, щоб їх знаходити. Так от, традиційних домашніх зк нових практично не виробляють. А люди слухають і хочуть слухати. Тому цілком обгрунтовано тема пішла в цапи та інші джерела звуку. Бо на це є запит. На зк - ні.Sanьka: ↑ 26.05.2026 12:34Від самої теми вже не лишилось нічого, тут вже обговорення всього що завгодно, але не звукових карт
-
konb999
Member
Нє, як раз класс апаратури це і є аксіома, бо якщо в тебе акустика умовно за 100 чи 550 баксів то воно не буде звучати як акустика за 5000 баксів, бо тоді б всі, як ти купували шо подешевше і не витрачали б зайвих грошей. І якщо в тебе навушники за 200 баксів то навряд чи вони будуть звучати як навушники за 700, 1500 або 5000 баксів. Думаєш це не аксіома? Ти точно гарно підручник вивчив?Radio Bay: ↑ 26.05.2026 14:06Бажаю усім такі найгірші компоненти у системіkonb999: ↑ 26.05.2026 11:43Просто ти ж сам пишеш про найгірший компонент в системі, але писати можно все шо хош, бумага все стерпить
Ні, то твоя суб'єктивна думка.konb999: ↑ 26.05.2026 11:43І це, як ти кажеш - аксіома!
І, я би ніж слухати музику на твоїх компонентах, особливо що стосується навушників і акустики, краще б її не слухав взагалі. Колись - можливо, - зараз,- однозначно ні.
Тому я їх не бажав би людям, бо це типу як "бажаю шоб ти музику в аірподсах слухав", або "шоб ти жив на одну зарплату"
Я наприклад вже розумію на що я далі апгрейдитись буду і в плані акустики і в плані навушників... немає межи для досконалості!
Просто зараз трошки іншим занят тому і вимушений на портативі більше сидіти. А коли приїжджаю на вихідні чи в відпустку то включаю свої мартін логан в підгтовленій кімнаті, і на даний час це верхівка мого особистого аудіофільського шляху. Але дой Бог довгих років не останній апгрейд!
-
Radio Bay
Member
Чому б і ні? Грають, я так розумію непогано, та комфортніOstin: ↑ 26.05.2026 14:45і досі не набридли, бавлюсь іноді
СпівчуваюQFlash: ↑ 26.05.2026 14:45я сліпий на одне око
-
QFlash
Member
Дякую я тримаюсь. Ви хороша людина, я певен.Radio Bay: ↑ 26.05.2026 14:50Співчуваю
-
Radio Bay
Member
Останній аргумент — помірятися пісюнами, у кого навушники дорожчі. На аудіофорумах не прокатить, тому що там завжди у когось буде дорожче, а на непрофільних прокатитьkonb999: ↑ 26.05.2026 14:50І якщо в тебе навушники за 200 баксів то навряд чи вони будуть звучати як навушники за 700, 1500 або 5000 баксів. Думаєш це не аксіома? Ти точно гарно підручник вивчив?
І, я би ніж слухати музику на твоїх компонентах, особливо що стосується навушників і акустики, краще б її не слухав взагалі. Колись - можливо, - зараз,- однозначно ні.
-
Hotspur
Member
ти що тут забув ? тут тема де люди щось толкове говорятьkonb999: ↑ 26.05.2026 14:33О привіт моя улюблена "неховрашка"! Знов вже якийс аудіодивайс на помийці відкопав?
-
Filabatya
Member
Hotspur
Смішний жарт, дуже
Смішний жарт, дуже
-
konb999
Member
100 відсотків. Навіть не спорю. Завжди є дорожчі і кращі! Тому я і не зупиняюсь... і мені подобається отримувати нові враження від нових пристроїв. ми навіть з деякими прожареними аудіофілами понаходились, іноді збираємося і порівнюємо сетапи. Кому що подобається. Беремо один у одного девайси на певний час послухати...Radio Bay: ↑ 26.05.2026 14:56Останній аргумент — помірятися пісюнами, у кого навушники дорожчі. На аудіофорумах не прокатить, тому що там завжди у когось буде дорожче, а на непрофільних прокатитьkonb999: ↑ 26.05.2026 14:50І якщо в тебе навушники за 200 баксів то навряд чи вони будуть звучати як навушники за 700, 1500 або 5000 баксів. Думаєш це не аксіома? Ти точно гарно підручник вивчив?
І, я би ніж слухати музику на твоїх компонентах, особливо що стосується навушників і акустики, краще б її не слухав взагалі. Колись - можливо, - зараз,- однозначно ні.![]()
Отправлено спустя 2 минуты 46 секунд:
Ти і толкове? Це типу як ти про відеокарти написував, до яких тебе і подивитись не пустять,- толковеHotspur: ↑ 26.05.2026 15:01ти що тут забув ? тут тема де люди щось толкове говорятьkonb999: ↑ 26.05.2026 14:33О привіт моя улюблена "неховрашка"! Знов вже якийс аудіодивайс на помийці відкопав?
-
Radio Bay
Member
Я вже пройшов цей этапkonb999: ↑ 26.05.2026 15:12і мені подобається отримувати нові враження від нових пристроїв
-
Sanьka
Member
Так в цьому ж вся суть труь аудіофіла.Radio Bay: ↑ 26.05.2026 14:56 аргумент — помірятися пісюнами, у кого навушники дорожчі
Гріш ціна твоєму аудіофільському барахлу за 100500 грошей, якщо ти сидиш і слухаєш музику сам і ніхто не знає що це в тебе таке досягнення в житті трапилось.
Сам цимєс потім написати про це на форумах, щоб ті шлепери що не купили стільки барахла трохи позаздрили.
Тому всім бажаю по такому якісному кабелю
Бо всі знають, що для досконалості нема межі, і якщо ви слухаєте не з такими кабелями, то весь ваш тракт йде по ...... ну ви зрозуміли

вставить фото html
Особисто я люблю спостерігати за аудіофіл-батлами, це як в зоопарк сходити
-
Radio Bay
Member
Я таких вже давно не спостерігавSanьka: ↑ 26.05.2026 15:18Так в цьому ж вся суть труь аудіофіла.
Гріш ціна твоєму аудіофільському барахлу за 100500 грошей, якщо ти сидиш і слухаєш музику сам і ніхто не знає що це в тебе таке досягнення в житті трапилось
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
До речі, таких теж не спостерігавSanьka: ↑ 26.05.2026 15:18Тому всім бажаю по такому якісному кабелю
-
QFlash
Member
Кабелі АС не мають відношення до звуку ніякого. Хіба зверніть увагу на трансформатор Ampliefer чи блок PC/
Кабалі по яких подається сигнал, на них звертати увагу.
До Preamp вони мають бути екрановані також екрановані міжблочні сигнальні.
Ви не повинні допускати попадання шумів і всякого на дифкаскад (АВ клас)
Хто екранує мережевні - зверніться до електриків хай екранують всю систему, яка до Вас підходить з високовольтного хаба.
Уявіть картину.
Звукові карти внутрішні лапають наводки і шуми від PC блока.
Це мізер, дехто це чує.
Кабалі по яких подається сигнал, на них звертати увагу.
До Preamp вони мають бути екрановані також екрановані міжблочні сигнальні.
Ви не повинні допускати попадання шумів і всякого на дифкаскад (АВ клас)
Хто екранує мережевні - зверніться до електриків хай екранують всю систему, яка до Вас підходить з високовольтного хаба.
Уявіть картину.
Звукові карти внутрішні лапають наводки і шуми від PC блока.
Це мізер, дехто це чує.
Востаннє редагувалось 26.05.2026 15:33 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.