Новини
Останні статті і огляди
Китайська Lisuan Tech продала 30 тисяч відеокарт LX 7G100 за два дні
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити Китайська Lisuan Tech продала 30 тисяч відеокарт LX 7G100 за два дні
Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
-
someoneNicko
Member
Розкрий якось думку)) А то сам таким же і виглядаєш.alex_sul: ↑ 25.05.2026 10:13 Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
По темі, це круто, що може бути хоч якась конкуренція. Надіюсь, конкуренцію китайці дадуть, а то нвідіа і амд зовсім розлінилися
-
alex_sul
Advanced Member
Я виглядаю як людина що розуміє як тяжко володарям буде жити з цією картою. Треба ± рік щоб драйвери реально карта запрацювала. У мене Arc - знаю про що кажу. someoneNicko
-
gregory_amd
Member
Только сделали свою первую видеокарт а уже сунули в неё уродский каличный 12VHPWR... Удачного плавления, что ли не знаю. 
-
jiganhir
Junior
скоріше всього купили держ установи, їх примусили купляти вітчизняне, як у совку, чи рашці. "Турбо патріотів" даже у Китаї стільки не буде.
-
XAMCTBO
Member
усілякі блогери могли розкупити за ради контенту.jiganhir: ↑ 25.05.2026 10:47 скоріше всього купили держ установи, їх примусили купляти вітчизняне, як у совку, чи рашці. "Турбо патріотів" даже у Китаї стільки не буде.
-
Reinmar
Member
someoneNicko
сподіваюсь, що вони збанкрутіють. Бо це буде дуже поганий "новий світ", після того,як китайські компанії займуть нішу на демпігну в копійки але потім почнуть диктувати умови світу, як вони пробують в інших важливих нішах. Ціни АМД та НВІДІА покажуться квіточками потім
сподіваюсь, що вони збанкрутіють. Бо це буде дуже поганий "новий світ", після того,як китайські компанії займуть нішу на демпігну в копійки але потім почнуть диктувати умови світу, як вони пробують в інших важливих нішах. Ціни АМД та НВІДІА покажуться квіточками потім
-
yurius_r
Member
alex_sul: ↑ 25.05.2026 10:13Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
Ви ж розумієте, що виглядаєте так само, головою у бетон, бо самі ж наступили на ті ж граблі?Я виглядаю як людина що розуміє як тяжко володарям буде жити з цією картою. Треба ± рік щоб драйвери реально карта запрацювала. У мене Arc - знаю про що кажу
Але ж не всі вважають поганим, те що відбувається. Я не бачу проблеми, коли люди гаманцем підтримують те, що вважають корисним.
-
gregory_amd
Member
Двохголовий лізохуанг более чем заслужил эту участь. Своими выступлениями АИ мы Аяи сделали АИ для АИ а ещё АИ и все будет АИ.Reinmar: ↑ 25.05.2026 10:58 someoneNicko
-
oleg5d75
Member
Для ютуба і як затичка для проців без встройки піде. А в іншому стрьомна карта для геймінгу, Інтел до сих пір свої карти на рівні драйверів допилюють, так то Інтел з їх гіганськими напрацюваннями і штатом програмістів....
-
Rage86
Member
Ще трохи санкцій і кацапам доведеться це лайно купляти 
-
Volodymyr1985
Member
Де ви там конкуренцію бачите? Її ціна під 500 баксів, а продуктивність під питанням. Чисто ''імпортозамєщєніє'' для Китаю і не більше. Якщо це вирветься за межі піднебесної, то ціна ще вища буде і ви ніколи це не купите, при здоровому глуздіsomeoneNicko: ↑ 25.05.2026 10:38Розкрий якось думку)) А то сам таким же і виглядаєш.alex_sul: ↑ 25.05.2026 10:13 Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
По темі, це круто, що може бути хоч якась конкуренція. Надіюсь, конкуренцію китайці дадуть, а то нвідіа і амд зовсім розлінилися
-
Patruletz
Member
з попередньої новини що слабша за 4060, жере більше за неї, коштує також скоріше за все більше, пропозиція на глобальному ринку також під питанням, кому таке треба 
-
alex_sul
Advanced Member
yurius_r Я прекрасно розумів що робив. Не всі тупо грають за компом
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Volodymyr1985
Так, ви праві тут не про конкуренцію, а суверенний продукт.
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Volodymyr1985
Так, ви праві тут не про конкуренцію, а суверенний продукт.
-
MSiAventador
Member
а сувереннийнірний продукт.alex_sul: ↑ 25.05.2026 11:28а суверенний продукт.
-
Soulwatcher
Member
Так в обзоре же писали, что она дороже аналогов от зелёных. Не проще ли было взять зелёных?
Странные китайцы
Странные китайцы
-
1234waltz
Member
Ні, не простіше. Якщо махач за Тайвань всеж почнеться, то буде дуже зрозуміло чому.Soulwatcher: ↑ 25.05.2026 12:23 Так в обзоре же писали, что она дороже аналогов от зелёных. Не проще ли было взять зелёных?
Странные китайцы
Якщо не почнеться і вони мирно підуть в рідну говєнь, то все одно почнуться торговельні війни і теж буде зрозуміло чому.
-
Soulwatcher
Member
Руководители махачей - главы стран.1234waltz: ↑ 25.05.2026 12:37 Ні, не простіше. Якщо махач за Тайвань всеж почнеться, то буде дуже зрозуміло чому.
А тут голосуют обычные граждане. Или имеется ввиду, что глава государства 30 000 карт купил?
Продукт сырой, производительность ниже аналога, цена выше. Странно всё это выглядит. И опасно. Сильно быстро Китай обороты набирает, с ширпотрепа в лидирующие продукты. Уже сейчас если Китай закроется "куполом" и забьёт хрен на весь мир, то мы столкнёмся с невьи.....ым дефицитом почти во всех сферах.
-
Sanьka
Member
Ні, буде хоч якась конкуренція.А то зараз просто якась неадекватна націнка. Хоча колись за 600 уе можна було купити топову карту.Reinmar: ↑ 25.05.2026 10:58Ціни АМД та НВІДІА покажуться квіточками потім
Зараз всім цим зажратим хуангам треба гарний копняк під дупу і спустити з небес на землю.
Китаю буде легше це зробити, як загребе собі Тайвань. А об'єднання це питання часу.
-
1234waltz
Member
Для мільярдного КНР 30 000 одиниць продукції розкупити за два дні не така велика цифра.Soulwatcher: ↑ 25.05.2026 12:43 А тут голосуют обычные граждане. Или имеется ввиду, что глава государства 30 000 карт купил?