Китайська Lisuan Tech продала 30 тисяч відеокарт LX 7G100 за два дні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Китайська Lisuan Tech продала 30 тисяч відеокарт LX 7G100 за два дні

Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
someoneNicko
Member

Повідомлення

alex_sul: 25.05.2026 10:13 Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
Розкрий якось думку)) А то сам таким же і виглядаєш.
По темі, це круто, що може бути хоч якась конкуренція. Надіюсь, конкуренцію китайці дадуть, а то нвідіа і амд зовсім розлінилися
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Я виглядаю як людина що розуміє як тяжко володарям буде жити з цією картою. Треба ± рік щоб драйвери реально карта запрацювала. У мене Arc - знаю про що кажу. someoneNicko
gregory_amd
Member

Повідомлення

Только сделали свою первую видеокарт а уже сунули в неё уродский каличный 12VHPWR... Удачного плавления, что ли не знаю. :(
jiganhir
Junior

Повідомлення

скоріше всього купили держ установи, їх примусили купляти вітчизняне, як у совку, чи рашці. "Турбо патріотів" даже у Китаї стільки не буде.
XAMCTBO
Member

Повідомлення

jiganhir: 25.05.2026 10:47 скоріше всього купили держ установи, їх примусили купляти вітчизняне, як у совку, чи рашці. "Турбо патріотів" даже у Китаї стільки не буде.
усілякі блогери могли розкупити за ради контенту.
Reinmar
Member

Повідомлення

someoneNicko
сподіваюсь, що вони збанкрутіють. Бо це буде дуже поганий "новий світ", після того,як китайські компанії займуть нішу на демпігну в копійки але потім почнуть диктувати умови світу, як вони пробують в інших важливих нішах. Ціни АМД та НВІДІА покажуться квіточками потім
yurius_r
Member

Повідомлення

alex_sul: 25.05.2026 10:13Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
Я виглядаю як людина що розуміє як тяжко володарям буде жити з цією картою. Треба ± рік щоб драйвери реально карта запрацювала. У мене Arc - знаю про що кажу
Ви ж розумієте, що виглядаєте так само, головою у бетон, бо самі ж наступили на ті ж граблі?

Але ж не всі вважають поганим, те що відбувається. Я не бачу проблеми, коли люди гаманцем підтримують те, що вважають корисним.
gregory_amd
Member

Повідомлення

Reinmar: 25.05.2026 10:58 someoneNicko
сподіваюсь, що вони збанкрутіють. Бо це буде дуже поганий "новий світ", після того,як китайські компанії займуть нішу на демпігну в копійки але потім почнуть диктувати умови світу, як вони пробують в інших важливих нішах. Ціни АМД та НВІДІА покажуться квіточками потім
Двохголовий лізохуанг более чем заслужил эту участь. Своими выступлениями АИ мы Аяи сделали АИ для АИ а ещё АИ и все будет АИ.
oleg5d75
Member

Повідомлення

Для ютуба і як затичка для проців без встройки піде. А в іншому стрьомна карта для геймінгу, Інтел до сих пір свої карти на рівні драйверів допилюють, так то Інтел з їх гіганськими напрацюваннями і штатом програмістів....
Rage86
Member

Повідомлення

Ще трохи санкцій і кацапам доведеться це лайно купляти :laugh:
Volodymyr1985
Member

Повідомлення

someoneNicko: 25.05.2026 10:38
alex_sul: 25.05.2026 10:13 Деяких персонажів мама головою в бетон народила.
Розкрий якось думку)) А то сам таким же і виглядаєш.
По темі, це круто, що може бути хоч якась конкуренція. Надіюсь, конкуренцію китайці дадуть, а то нвідіа і амд зовсім розлінилися
Де ви там конкуренцію бачите? Її ціна під 500 баксів, а продуктивність під питанням. Чисто ''імпортозамєщєніє'' для Китаю і не більше. Якщо це вирветься за межі піднебесної, то ціна ще вища буде і ви ніколи це не купите, при здоровому глузді :gigi:
Patruletz
Member

Повідомлення

з попередньої новини що слабша за 4060, жере більше за неї, коштує також скоріше за все більше, пропозиція на глобальному ринку також під питанням, кому таке треба :shuffle:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

yurius_r Я прекрасно розумів що робив. Не всі тупо грають за компом :spy:

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Volodymyr1985
Так, ви праві тут не про конкуренцію, а суверенний продукт.
MSiAventador
Member

Повідомлення

alex_sul: 25.05.2026 11:28а суверенний продукт.
а сувереннийнірний продукт.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Так в обзоре же писали, что она дороже аналогов от зелёных. Не проще ли было взять зелёных?
Странные китайцы
1234waltz
Member

Повідомлення

Soulwatcher: 25.05.2026 12:23 Так в обзоре же писали, что она дороже аналогов от зелёных. Не проще ли было взять зелёных?
Странные китайцы
Ні, не простіше. Якщо махач за Тайвань всеж почнеться, то буде дуже зрозуміло чому.
Якщо не почнеться і вони мирно підуть в рідну говєнь, то все одно почнуться торговельні війни і теж буде зрозуміло чому.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

1234waltz: 25.05.2026 12:37 Ні, не простіше. Якщо махач за Тайвань всеж почнеться, то буде дуже зрозуміло чому.
Руководители махачей - главы стран.
А тут голосуют обычные граждане. Или имеется ввиду, что глава государства 30 000 карт купил?
Продукт сырой, производительность ниже аналога, цена выше. Странно всё это выглядит. И опасно. Сильно быстро Китай обороты набирает, с ширпотрепа в лидирующие продукты. Уже сейчас если Китай закроется "куполом" и забьёт хрен на весь мир, то мы столкнёмся с невьи.....ым дефицитом почти во всех сферах.
Sanьka
Member

Повідомлення

Reinmar: 25.05.2026 10:58Ціни АМД та НВІДІА покажуться квіточками потім
Ні, буде хоч якась конкуренція.А то зараз просто якась неадекватна націнка. Хоча колись за 600 уе можна було купити топову карту.
Зараз всім цим зажратим хуангам треба гарний копняк під дупу і спустити з небес на землю.
Китаю буде легше це зробити, як загребе собі Тайвань. А об'єднання це питання часу.
1234waltz
Member

Повідомлення

Soulwatcher: 25.05.2026 12:43 А тут голосуют обычные граждане. Или имеется ввиду, что глава государства 30 000 карт купил?
Для мільярдного КНР 30 000 одиниць продукції розкупити за два дні не така велика цифра.
Відповісти