Гравці профінансували Star Citizen на один мільярд доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Usagi
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гравці профінансували Star Citizen на один мільярд доларів

Жоско ловлю мінуси від чудіків:

Гра варта своєї ціни (45$) і контенту там вже більше ніж в більшості ААА по 60 баксів.

Так, розробка йде надто повільно.
Гра дійсно унікальна, без конкурентів(нажаль)

П.С. Купив гру ще в 2022 а знаю про неї ще з перших зборів на кікстартері
Геральт
Member

Повідомлення

Не мамонти :-/
Oxygen2002
Junior

Повідомлення

Usagi
Не звертайте увагу ) хейтери є скрізь ) я так само налапав )

Гра чудова.
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Еталонний приклад божевілля.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

в продаж надійшов ігровий корабель Anvil Odin за $5000 ... Для купівлі такого корабля потрібно було подати заявку на членство в спеціальному клубі та написати есе, в якому ви правильно пояснювали, чому хочете придбати Anvil Odin.
Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки" :lol:
Mainkoon
Member

Повідомлення

Гой Сітізен.
EvhenS
Member

Повідомлення

От скажіть, який сенс випускати гру? Щоб іншу робити? Яку можна не продати?
Востаннє редагувалось 25.05.2026 12:44 користувачем EvhenS, всього редагувалось 1 раз.
Oxygen2002
Junior

Повідомлення

є ті хто грали в Х всесвіт. Вони вже давно старі і хочуть щось таке. Але є ті хто хочуть полетіти на марс ) 5к саме то )
enkosxs
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 25.05.2026 12:24
в продаж надійшов ігровий корабель Anvil Odin за $5000 ... Для купівлі такого корабля потрібно було подати заявку на членство в спеціальному клубі та написати есе, в якому ви правильно пояснювали, чому хочете придбати Anvil Odin.
Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки" :lol:
А с чего вы решили что 3д модельки и текстурки должны быть бесплатны?
Люди платят за своё удовольствие. Если продукт в обмен на деньги даёт это удовольствие то что в этом плохого?
В начале 00х была такая браузерная игра "БК" или "бойцовский клуб", так вот на тот момент там были персонажи одетые на сумму превышающую 100 тысяч евро, и их было много. Один из игроков кстати сын президента Таджикистана, нынешний мер Душанбэ Рустам Эмомоли
спойлер
Зображення
, у него и персонаж назывался "Император". Так что вкидывать бабки в обмен на текстурки, картинки или модельки в обмен на удовольствие это вполне нормально. Особенно когда этих бабок как листьев на деревьях. Этож не котикоманы или лудоманы которые из дома выносят последний телек в обмен на дозу.
Востаннє редагувалось 25.05.2026 13:02 користувачем enkosxs, всього редагувалось 2 разів.
hohlid19
Member

Повідомлення

enkosxs
Типо если в нулевых вливали бабло, то и сейчас надо вливать? В 90х в пирамиды вкладывались, может и сейчас вклады... Ах да, щиткоины и НФТ же были
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Oxygen2002: 25.05.2026 12:44є ті хто грали в Х всесвіт. Вони вже давно старі і хочуть щось таке. Але є ті хто хочуть полетіти на марс ) 5к саме то )
X4: Foundations не така ж і стара (2018). Анонсована, до речі, набагато пізніше за Star Citizen.
За той час, поки Кріс Робертс стриг хом'яків розповідями про "ну купіть ще модельку за п'ять тищ баксів, ну дайте мені ще сотню мільйончиків, ну будьласочка, мамой клянусь, років через 5 випущу ну хоча б альфа версію, де навіть можна буде в кокпіті посидіть і помріять, як років через 15-20 таки зможу пограти", Egosoft встигли анонсувати, розробити і випустити X4: Foundations, 5 великих сюжетних DLC до неї і безліч маленьких оновлень.
І далеко не за мільярд.
chipsy
Member

Повідомлення

:lol: :lol: прогрів гоїв на космічномму рівні
Oxygen2002
Junior

Повідомлення

fantomrulezz
Це німці х фундаменшен - і Вони робили джаконду. Я он зараз х3- reunion грав - в 4к це щось з чимось. А все почалось з elite - там взагалі 3д графіка це xyz )))
але є ті хочуть дати 5к най дають - це такий світ )))
kairo
Member

Повідомлення

Класна серія. В мене нажаль немає на неї стільки вільного часу. Може на пенсії колись буду шпілити))
enkosxs
Member

Повідомлення

hohlid19: 25.05.2026 12:57 enkosxs
Типо если в нулевых вливали бабло, то и сейчас надо вливать? В 90х в пирамиды вкладывались, может и сейчас вклады... Ах да, щиткоины и НФТ же были
Где я писал что "Надо" ?!
Вы же не покупаете только хлеб и воду? Наверняка можете побалывать себя пивком, коньячком, рыбкой, Ну так без этого тоже можно вполне прожить, и не обзятельно это покупать. Но тем не менее вы же это покупаете?! Деньги в обмен на удовольствие. Просто к примеру ваши пределы роскоши ограничены бутылкой коньяка а у кого то другого 3д моделькой корабля за 5к. Но что то, что то, абсолютно не обязательно к покупке. Не НАДО.
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

fantomrulezz: 25.05.2026 12:24Нє, ну такого красивого лохотрону я ще ніде не бачив, щоб мамонтам треба було ще й писати твір про "як я провів літо чому я маю право подарувати розводилам $5000 в обмін на ескіз 3d модельки"
так то ще ерунда
viewtopic.php?p=3204637#p3204637
Robostyle
Member

Повідомлення

А в Х4 скрипты есть? А то без них совсем скучно

P.S. а вообще помню они много вначале упростили и испортили. Если 5 длц - они хоть капшипы вернули? Классы те же остались, М1-М8, М7М есть? Свои верфи строить можно
MSiAventador
Member

Повідомлення

Треба подзвонити в іРейсінг і запропонувати їм ідею "Лухарі автоклубу на 33–65 реальних гравців" які за $50 на місяць будуть друг другу машинки давати покататись. :laugh:
Oxygen2002
Junior

Повідомлення

kairo
там є функція згорнув , але грає грає працює і тоді трейдери газують.
Kullerok
Member

Повідомлення

Ну по меркам калодюти это копейки там за год пока игра актуальна за скинчики гораздо больше заносят. Но это просто безобидные скинчики. А в этой помойке насколько я слышал донаты это прямой пей ту вин. Это совсем другое даже пусть и бесплатно раздалут в такую помойку нет желания тратить время.
Відповісти