Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Shade
Member
Чар Футур на пепері виглядає непогано, але кд між пострілами - ну дуже вже велике + загальня перезарядка дуже довга.
-
Hotspur
Member
++Sanьka: ↑ 22.05.2026 18:07Тому Візьми бони, в за них візьми су130пм.
Відправлено через 35 секунд:
він убитий повністью. гармата погана кд поганеShade: ↑ 22.05.2026 21:00 Чар Футур на пепері виглядає непогано, але кд між пострілами - ну дуже вже велике + загальня перезарядка дуже довга.
-
Ramiras
Member
Играл я и на чар футуре и на фазе...Мне совсем не зашло.Hotspur: ↑ 22.05.2026 23:38++Sanьka: ↑ 22.05.2026 18:07Тому Візьми бони, в за них візьми су130пм.
Відправлено через 35 секунд:він убитий повністью. гармата погана кд поганеShade: ↑ 22.05.2026 21:00 Чар Футур на пепері виглядає непогано, але кд між пострілами - ну дуже вже велике + загальня перезарядка дуже довга.
перезарядка между выстрелами реально очень долгая...пушка средней паршивости..вроде и на бумаге норм,но частенько криво летит
Фаза пушка норм и танкует на своём левеле,но в целом танк большой и по моему у него передок сильно выпячивает,что для меня лично очень не комфортно.
Я их продал и забыл.
Вот форумчане предлагают за боны су130...наверное он нормас...у меня т103 есть за боны и фармящий..так у меня на нём почти 100% отметки было.сам танк медленный,но иногда башней чето танкует...стаба конечно не очень но бб снаряд если попадает,то в основном это пробитие,даже не голдой.+ по 400 гасит с кд 7 на 8 левеле,если ниче не путаю.
Еще купил себе скорпиона...Вроде как он точнее по пушке....стаба конечно и сведение лучше,но кд 10 сек и он если засветился,то в ангаре сразу же.
-
Shade
Member
Та брати бони + обладнання за ті жетони - це, мабуть, найкращий з можливих варіантів. Щоправда, я ще поки приглядаюся до тієї японської ПТ за жетони, - вона наче як теж на папері непогано виглядає. Але загалом то я накопичую бони, щоб купити обладнання, якщо раптом зроблять якусь акцію зі знижкою, а також, шоб було шо докласти на наступному КБ, якщо раптом шось толкове виставлять.
-
Hotspur
Member
так, в мене 15 000 бон, фармлю далі. свободки немає на кбShade: ↑ 23.05.2026 01:26а також, шоб було шо докласти на наступному КБ, якщо раптом шось толкове виставлять.
-
Sanьka
Member
Він імба.Ramiras: ↑ 23.05.2026 00:14Вот форумчане предлагают за боны су130...наверное он нормас.
Скорп теж, але грати на ньому важче, бо маскування погане.
Найбільший розводняк.Shade: ↑ 23.05.2026 01:26наступному КБ
Зілляти майже все корисне заради чогось там.....
Імбо-преми бувають рідко і як правило за бабки.
Останньою був Предаторе.
А просто акційні 10ки......Дравца ніхто не відміняв і він нашару. Хоча граєш постійно з 11лвл тому в акційних на 10лвл особливо смислу не бачу. Фарму нема, а 11ки все одно сильніші.
-
Shade
Member
Ну, ДБВ я оце був взяв - і не пошкодував, що потратився, бо це просто краща версія Гриля. А Хіршкафер на своєму рівні якась сумнівна машина, - в рандомі нечасто зустрічається. Тому я просто дропнув качати цю гілку після того як розпробував ДБВ.
І от якщо на КБ буде щось особливе, на рівні ДБВ, - то можна брати, імхо. Зрештою особисто я тут насамперед за цікавим геймплеєм, а не щоби нескінченно фармити те срібло.
А як буде шось типу Ашіґару - то хай йдуть лісом, звісно.
-
Sanьka
Member
Дуже ок машинка після прокачки.Shade: ↑ 23.05.2026 13:14Хіршкафер на своєму рівні якась сумнівна машина, - в рандомі нечасто зустрічається.
-
Hotspur
Member
ДБВ імба і 452 не поганийSanьka: ↑ 23.05.2026 07:15Імбо-преми бувають рідко і як правило за бабки.
Останньою був Предаторе.
А просто акційні 10ки......Дравца ніхто не відміняв і він нашару. Хоча граєш постійно з 11лвл тому в акційних на 10лвл особливо смислу не бачу. Фарму нема, а 11ки все одно сильніші.
-
Ramiras
Member
Соглашусь,ДБВ имбулька...кайфовал на нём очень много игр....я бы даже не сравнивал с грилём,гриль по сравнению с ДБВ очень слабый.Дбв в пиксель попадает и башня крутиться на 180 и менее заметный.Shade: ↑ 23.05.2026 13:14Ну, ДБВ я оце був взяв - і не пошкодував, що потратився, бо це просто краща версія Гриля. А Хіршкафер на своєму рівні якась сумнівна машина, - в рандомі нечасто зустрічається. Тому я просто дропнув качати цю гілку після того як розпробував ДБВ.
І от якщо на КБ буде щось особливе, на рівні ДБВ, - то можна брати, імхо. Зрештою особисто я тут насамперед за цікавим геймплеєм, а не щоби нескінченно фармити те срібло.
А як буде шось типу Ашіґару - то хай йдуть лісом, звісно.
С КБ викерс мне понравился...не имба,но достойная тачка.
Еще моя бывшая любовь Ашигару...прям очень и очень нравился...Сейчас у меня вместо ашигару это Эксекутер...это вообще бесподобный танчик.
Відправлено через 7 хвилин 6 секунд:
Krovatka
Вообщем поиграл я на твоём любимом фармящем танчике Кпз ЕК1...после прокачки всего и вся...и установки оборудки боновой..досыль,стаб бон и система упраления огнем т3 стало в целом играбельно...я уже свыкся с неидеальной стабилизацией на нём.
За 100 игр вот результаты.Заканчиваю на нём фармить,закончились очки пропуска.
Придется на Verchinge фармить теперь...там тоже пушка без стабы.
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 16 секунд:
Какой же он кривой этот Vencinger
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Погадаємо по картинках?
Шо б оце посміятися. Та зовсім ніяких угнітачіів в картоплі немає. А то все криві руки.
Це остання 1000, судячи по тенденції попередні мабуть 10 ідуть так само тупо вниз, без різниці які танки, як грати, іноді здається що можна виїхати опою вперед результат той сами що з пачкой дамагу. Так, я не сперечаюся що дуже посередній ігрок, але ж свої 52 з копійками повинен був би мати, проте картопляний вбр тупо топить на дно, до півковичів. і для порівняння, ті цистерни на яких вінрейт нормальний, навіть більше ніж.
Шо б оце посміятися. Та зовсім ніяких угнітачіів в картоплі немає. А то все криві руки.
Це остання 1000, судячи по тенденції попередні мабуть 10 ідуть так само тупо вниз, без різниці які танки, як грати, іноді здається що можна виїхати опою вперед результат той сами що з пачкой дамагу. Так, я не сперечаюся що дуже посередній ігрок, але ж свої 52 з копійками повинен був би мати, проте картопляний вбр тупо топить на дно, до півковичів. і для порівняння, ті цистерни на яких вінрейт нормальний, навіть більше ніж.
-
Ramiras
Member
Pathfinder
братан...я думаю каждый может подобрать нужные слова и подбодрить в тяжелой ситуации в танкаx и вашей статистике.
У вас всё обязательно получится,главное стараться и делать кое какие выводы после каждого боя.
Давай-те ребята поддержим нашего танкового союзника в этой нелёгкой игре.
братан...я думаю каждый может подобрать нужные слова и подбодрить в тяжелой ситуации в танкаx и вашей статистике.
У вас всё обязательно получится,главное стараться и делать кое какие выводы после каждого боя.
Давай-те ребята поддержим нашего танкового союзника в этой нелёгкой игре.
-
Pathfinder
Member
Ramiras
Дякую, але слів підтримки не треба. П'яту точку вже антипригарним тефалем мабуть покрив.
То більше для пованговать, поговорить. А то ви все імбами міряєтеся.
Ще підмітив, шо в майже кожному бою є 1-2 постріли які взагалі кудись зникають. Це втрата пакетів чи шо?
Дякую, але слів підтримки не треба. П'яту точку вже антипригарним тефалем мабуть покрив.
То більше для пованговать, поговорить. А то ви все імбами міряєтеся.
Ще підмітив, шо в майже кожному бою є 1-2 постріли які взагалі кудись зникають. Це втрата пакетів чи шо?
-
Hotspur
Member
дуже різна техніка. там половина сміття 30%. візьми нормальні 4-5 тт 8 і зганяй на кожному по 10 боїв оце і буде статистикаPathfinder: ↑ 23.05.2026 19:13Шо б оце посміятися. Та зовсім ніяких угнітачіів в картоплі немає. А то все криві руки.
Це остання 1000, судячи по тенденції попередні мабуть 10 ідуть так само тупо вниз, без різниці які танки, як грати, іноді здається що можна виїхати опою вперед результат той сами що з пачкой дамагу. Так, я не сперечаюся що дуже посередній ігрок, але ж свої 52 з копійками повинен був би мати, проте картопляний вбр тупо топить на дно, до півковичів.
-
Ramiras
Member
Скорей всего у вас лишние настройки графики есть,которые мешают игре.Не на 100% из за этого снаряды исчезают,но возможно...или просто снаряд мимо танка пролетел,а вы не заметили,у некоторых снарядов скорость полёта большая.Pathfinder: ↑ 23.05.2026 20:06 Ramiras
То більше для пованговать, поговорить. А то ви все імбами міряєтеся.![]()
Есть настройки знаменитого стримера,но его нельзя называть как и злодея из Гарри Поттера.
Могу в личку скинуть если захотите.
Відправлено через 21 хвилину 3 секунди:
Schwertwal это что за монстр такой?
Я его на экзекуторе сверху вниз в влд не пробил даже...в башню вообще нет смысла стрелять.
Ахренеть какой-то терминатор в виде танка
-
destructX
Member
В цій грі це нормально)))) Він або прям під влд залітає моментально, шо не замічаєш, або десь в космос, тому й здається шо снаряд пропав. Ну й ще буває між ціллю і снарядом є танк який не засвітився та залетіло в ньогоPathfinder: ↑ 23.05.2026 20:06
-
Qwerty1987
Member
Schwertwal в коробках последних был, немец с ракетными ускорителями, альфой хорошей и непробивпемой башней)
-
Ramiras
Member
У меня уже скоро от этого танка нервный тик появиться...с каждым новым не пробитием и не попаданием.
Выкакиваю на нём еле 2,5к среднего
У кого-то есть еще это гимно?
У кого есть,сколько терпения хватило поиграть?
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Выкакиваю на нём еле 2,5к среднего
У кого-то есть еще это гимно?
У кого есть,сколько терпения хватило поиграть?
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
да какой-то реально монстр,хрен пройбьешьQwerty1987: ↑ 23.05.2026 23:35 Schwertwal в коробках последних был, немец с ракетными ускорителями, альфой хорошей и непробивпемой башней)
-
Pathfinder
Member
Так с тому і сенс, техніка різна, стиль гри під неї теж, в результаті дно.Hotspur: ↑ 23.05.2026 20:34 дуже різна техніка. там половина сміття 30%. візьми нормальні 4-5 тт 8 і зганяй на кожному по 10 боїв оце і буде статистика
Ну он М3-Y, чудовий тяж окрім пробиття на всіх снарядах. Швидкість, точність, броня башти, гусениці а результат - прокачав 9 і здихався. Є ще Т32 який по броні мабуть краще але по швидкості і ворухливості гірше, але ПП краще
КТ який у мене по всім мабуть показникам краще, 47% але то хоч було одразу після старту цистерн з 280 дамага на 10.5, кпп в лобі і дід7 в багатьох боях.
Дід3 таке собі, гралося +- норм але ПП 53. Совок картопля любить...
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Та саме очевидне що не графіка, снаряд тупо кудись сщезає. Не застряє, не попадає просто наче постріл і все нічого.Ramiras: ↑ 23.05.2026 21:00Скорей всего у вас лишние настройки графики есть,которые мешают игре.Не на 100% из за этого снаряды исчезают,но возможно...или просто снаряд мимо танка пролетел,а вы не заметили,у некоторых снарядов скорость полёта большая.Pathfinder: ↑ 23.05.2026 20:06 Ramiras
То більше для пованговать, поговорить. А то ви все імбами міряєтеся.![]()
Есть настройки знаменитого стримера,но его нельзя называть как и злодея из Гарри Поттера.
Могу в личку скинуть если захотите.
Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
Та промахи з точних стволів то є, але тут буває на пістолетний дистанції нажав на постріл бабах і нічого. 0. Не видно щоб пролетіло кудись. Коли маже то воно видно снаряд пішов мимо танка, прочув таке на Еміль 2, там наче 0.42/38 але іноді взагалі мимо все йшло.destructX: ↑ 23.05.2026 21:23 В цій грі це нормально)))) Він або прям під влд залітає моментально, шо не замічаєш, або десь в космос, тому й здається шо снаряд пропав. Ну й ще буває між ціллю і снарядом є танк який не засвітився та залетіло в нього
І ще дуже не вистачає синхронізації сервера, коли одночасно постріл і твій і ворога, або за 1 сек до чи після, постійно в мене 0 по мені дамаг і ангар або мінус хп
-
Shade
Member
Там у нього на влд є дві зони з триплексами, куди він пробивається. Я його туди гівняними підкаліберами іса-7 пробивавRamiras: ↑ 23.05.2026 23:42 да какой-то реально монстр,хрен пройбьешь
Відправлено через 12 хвилин 55 секунд:
Pathfinder
Забий на те все. В цій недогрі баланс просто намертво похований практично в усьому, і картопля ще час від часу його "відкопує", щоб ще декілька разів зробити йому контрольний в голову. Я би зараз жодній людині не порадив би починати пробувати грати в ці танки, бо у 9 випадках з 10 новачка там тупо забиватимуть ногами.