Лол, почув про цю гру вперше з цієї новини)
Новини
Останні статті і огляди
Quantic Dream закриває MOBA-гру Spellcasters Chronicles
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити Quantic Dream закриває MOBA-гру Spellcasters Chronicles
-
Vpupkin
Member
Я навіть не помітив, що її відкривали, а вже й закрити встигли.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Кого закривають?
-
oversteve
Member
от і добре, хай краще роблять те, що в них добре виходить - черговий детройт або фаренгейт
-
neo89skynet
Member
Во истину глаголите!oversteve: ↑ 21.05.2026 14:42 от і добре, хай краще роблять те, що в них добре виходить - черговий детройт або фаренгейт
-
Kassatka
Member
Глянув краєм ока пару відео - виглядає досить оригінально і привабливо, оригінальніше Доти. Не розумію, як можна по десять років задр0тити в одну й ту ж гру, при цьому ігноруючи купу інших ігор з цього жанру, як не набридає. Ну нехай хтось спеціалізується на кіберспорті, а хтось, подібно мені, використовує ту єдину гру, яка надає найзручніший майданчик для моддингу. Але таких людей одиниці й навіть я при цьому все одно заглиблювався у моддинг однієї гри не довше, аніж на 2-3 роки. А більшість все одно грає і чомусь у одне й те ж саме, ігноруючи аналоги.
-
Сidonix
Member
Нащо таке було взагалі розробляти? Воно ж видно що зроблене аби було і "може заробить щось".
-
Kassatka
Member
Vpupkin: ↑ 21.05.2026 13:30Я навіть не помітив, що її відкривали, а вже й закрити встигли.
Звісно вперше почув. Але можна подумати, я звідкісь можу знати назву цієї студії й що це за ігри детройт або фаренгейт. Так само нічого не каже.oversteve: ↑ 21.05.2026 14:42от і добре, хай краще роблять те, що в них добре виходить - черговий детройт або фаренгейт
-
oversteve
Member
апогей інтерактивного кіноKassatka: ↑ 21.05.2026 15:51Vpupkin: ↑ 21.05.2026 13:30Я навіть не помітив, що її відкривали, а вже й закрити встигли.Звісно вперше почув. Але можна подумати, я звідкісь можу знати назву цієї студії й що це за ігри детройт або фаренгейт. Так само нічого не каже.oversteve: ↑ 21.05.2026 14:42от і добре, хай краще роблять те, що в них добре виходить - черговий детройт або фаренгейт
Fahrenheit: Indigo Prophecy
Heavy Rain
Beyond: Two Souls
Detroit: Become Human
-
Soulwatcher
Member
Все игроки знают компанию Quantic Dream
- Вкладення
-
-
Kassatka
Member
Ну інтерактивне кіно - це точно значно краще, аніж типові WASD-екшени чи шутери з камерою збоку від першої/третьої особи, в які грати в принципі неможливо. І доводиться самому робити з них інтерактивний фільм шляхом того, щоб дивитися чуже проходження на Твічі чи Ютубі.oversteve: ↑ 21.05.2026 15:56апогей інтерактивного кіно
-
Rex
Member
Kassatka
Запитайте це у Контерстрайкерів, які 26 років грають де_даст2Не розумію, як можна по десять років задр0тити в одну й ту ж гру
А що саме, якщо не секрет? Гарріс Мод?подібно мені, використовує ту єдину гру, яка надає найзручніший майданчик для моддингу
-
Kassatka
Member
У мене таких ігор в історії було рівно 5, у яких я певний час жорстко задр0тив у редактор карт чи моддинг. Найпершою була Warcraft 3: The Frozen Throne у студентські роки, тоді вона в мене була такою єдиною. Потім була Knights of Honor (2004), це була по факту єдина велика гра, яка не артефачила і працювала на моїй подихаючій Radeon HD 3770, поки вона протягом року-двох доздихувала й не давала грати в 3D-ігри. Ну а далі окрім цих двох додалися Rome: Total War, Tropico 3/Tropico 4 та Crusader Kings 2 - там у мене змінювався період жосткого задр0чування в якусь одну з цих ігор на період в другу гру чи на якісь інші захоплення. Для Варкрафту та Риму потім додалися ще ремейк та ремастер, які в чомусь сильно покращили можливості моддингу, але деякі важливі можливості навпаки були втрачені.Rex: ↑ 21.05.2026 16:22А що саме, якщо не секрет? Гарріс Мод?
По жанру ці всі ігри сильно відрізняються, тому можна вважати, що в межах одного жанру в мене домінує одна єдина гра.
Стосовно Total War у Medieval 2 трохи кращі можливості, ніж у першого Риму, а у Paradox теж є багато інших ігор з не гіршими чи кращими можливостями моддингу, аніж Crusader Kings 2, але в даному випадку ці ігри для мене цікавіші в геймплейному плані.
Разом 5 ігор, які я через ці широкі можливості для творчості відношу до п'ятірки найулюбленіших ігор. Ну і ще можу додати Emperor: Battle for Dune та Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm - в які я нічого не редагував, але які найзручніші для підпивасного неквапливого геймплею у RTS з усіх можливих ігор.
А про Гарріс Мод я трохи чув, але навіть жодного разу не запускав.
-
Rex
Member
Kassatka
Зрозуміло. Фрозен Трон - так, це річ. Пройшов всі кампанії, разом з Рейген оф Хаос. В інші названі ігри не грав.
Зрозуміло. Фрозен Трон - так, це річ. Пройшов всі кампанії, разом з Рейген оф Хаос. В інші названі ігри не грав.
-
Vpupkin
Member
Ну чомусь шахи досі популярніщі за все інше що на них схоже.Kassatka: ↑ 21.05.2026 15:47Не розумію, як можна по десять років задр0тити в одну й ту ж гру, при цьому ігноруючи купу інших ігор з цього жанру, як не набридає.
-
waryag
Member
Я бачив анонс. Здивувався: кому та навіщо воно треба, якщо ніша МОВА вкрита трупиками невдах, навіть блізи провалилися?
І от закриття.
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
А якщо виставити хоча б 60 фпс?Kassatka: ↑ 21.05.2026 16:07Ну інтерактивне кіно - це точно значно краще, аніж типові WASD-екшени чи шутери з камерою збоку від першої/третьої особи, в які грати в принципі неможливо
-
MqM
Member
Звісно в принципі неможливо:)Kassatka: ↑ 21.05.2026 16:07Ну інтерактивне кіно - це точно значно краще, аніж типові WASD-екшени чи шутери з камерою збоку від першої/третьої особи, в які грати в принципі неможливо. І доводиться самому робити з них інтерактивний фільм шляхом того, щоб дивитися чуже проходження на Твічі чи Ютубі.oversteve: ↑ 21.05.2026 15:56апогей інтерактивного кіно
Так неможливо, що деякі ще давно буквально літали в Квейку
-
Abobusik
Junior
Как же не хватало ctrl c ctrl v МОВа игр, а стоп, хватает настолько, что даже графа с количеством игравших в это нету

-
daesz
Member
Вона вийшла занадто казуальною. Мені взагалі не зайшла. Ще й оптимізація доволі посередня була на момент релізу..waryag: ↑ 22.05.2026 12:28навіть блізи провалилися?
-
waryag
Member
З післязнанням мабуть так, навіть на мобілках реалізували предмети. А тоді здавалося, що ім'я блізів та класичні персонажі витягнуть.daesz: ↑ 23.05.2026 08:16 Вона вийшла занадто казуальною. Мені взагалі не зайшла. Ще й оптимізація доволі посередня була на момент релізу..
А може просто блізи вже були не ті...
Багато гравців відпочивають від доти-ЛОЛу в інших жанрах і повертаються назад, бо там вже є друзі, скіни, стрімери, моди і т.п., а самі ігри у вузьких нішах розвинулися до рівня, коли конкуренти просто не витягують.Kassatka: ↑ 21.05.2026 15:47Глянув краєм ока пару відео - виглядає досить оригінально і привабливо, оригінальніше Доти. Не розумію, як можна по десять років задр0тити в одну й ту ж гру, при цьому ігноруючи купу інших ігор з цього жанру, як не набридає. Ну нехай хтось спеціалізується на кіберспорті, а хтось, подібно мені, використовує ту єдину гру, яка надає найзручніший майданчик для моддингу. Але таких людей одиниці й навіть я при цьому все одно заглиблювався у моддинг однієї гри не довше, аніж на 2-3 роки. А більшість все одно грає і чомусь у одне й те ж саме, ігноруючи аналоги.
Якщо ти втомився від доти - навіщо тобі ще одна, якщо ні - навіщо тобі гірша її версія?