Ігровий монітор LG UltraGear 25G590B поєднує роздільну здатність 1080p та частоту оновлення 1000 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ігровий монітор LG UltraGear 25G590B поєднує роздільну здатність 1080p та частоту оновлення 1000 Гц

Это цацка для того, чтобы покупали RTX 6090 и включали MFGx10? Ну, я не думаю, что кому-то надо килогерц в паре с FHD. Извращение. :gigi:
deserteagle777
Member

Повідомлення

warp37: 19.05.2026 12:07 Предлагаю обсудить Ігровий монітор LG UltraGear 25G590B поєднує роздільну здатність 1080p та частоту оновлення 1000 Гц

Это цацка для того, чтобы покупали RTX 6090 и включали MFGx10? Ну, я не думаю, что кому-то надо килогерц в паре с FHD. Извращение. :gigi:
Нада , кібєркотлєти васхітілісь :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

FHD на 1080 в 1000 Гц - щоб краще бачити пікселі.
FirstTDM
Member

Повідомлення

warp37: 19.05.2026 12:07Ну, я не думаю, что кому-то надо килогерц в паре с FHD. Извращение.
:lol: :up:

"ігровий монітор UltraGear 25G590B, адресований фанатам шутерів від першої особи" - это монитор не для людей, а для киберкотлет :rotate:
warp37
Member

Повідомлення

FirstTDM: 19.05.2026 12:15
warp37: 19.05.2026 12:07Ну, я не думаю, что кому-то надо килогерц в паре с FHD. Извращение.
:lol: :up:

"ігровий монітор UltraGear 25G590B, адресований фанатам шутерів від першої особи" - это монитор не для людей, а для киберкотлет :rotate:
Ну, наверное, да. У меня 2K165 и 4K60. Второй вариант мне как-то практичнее.
Conqistador
Member

Повідомлення

Это для киберпанков с аугментами на реакцию
Bukakanga
Member

Повідомлення

все 247 киберспортсменов топ-уровня будут рады... наверное...
SERGBILL
Member

Повідомлення

чому б і ні. поки герци наближають зображення рухомих об'єктів до того як ми бачимо реальні рухомі об'єкти - сенс підвищувати герцовку є.
Robostyle
Member

Повідомлення

Вообще-то есть огромная польза от этого всего - герцы улетят в недосягаемую стратосферу, герц\$ упадет и энтухзиасты (в том числе местные) перестанут упарываться выравнивать ФеПеСе под герцовку - какая-то нездоровая хрень, и вспомнят старые-добрые 60ФПС
Kullerok
Member

Повідомлення

warp37: 19.05.2026 12:07 Предлагаю обсудить Ігровий монітор LG UltraGear 25G590B поєднує роздільну здатність 1080p та частоту оновлення 1000 Гц

Гонишь или чё. Это же влажные мечты всех кс киборкотлет мамакиных :gigi: :gigi: :gigi: жаль только с обедов на такое денег не отложить :laugh:
talex
Member

Повідомлення

1000 строк, 1000 герц, 1000 долларов в комплект к компу 2 ядра, 2 гига, игровая видеокарта
cspp
Member

Повідомлення

Conqistador: 19.05.2026 12:18 Это для киберпанков с аугментами на реакцию
. Ну в division2 в этом месяце появились аугменты на доп.урон, шанс негативных эффектов и т.д. хотя там частота кадров 144 у большинства.
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.05.2026 12:15 FHD на 1080 в 1000 Гц - щоб краще бачити пікселі.
Які там пікселі на 24 дюймах?
Барбарис
Member

Повідомлення

Plush_Dragon, великі. На 22 ще ± не видно, а на 24 навіть придивлятись не треба.
leif
Member

Повідомлення

ух ти яка класна штука. дивно, що не ТN, як зазвичай в моніторах цього класу. обов'язково подивлюсь огляди, і потенційно навіть куплю другим монітором, адже вже декілька років хотілось спробувати щось подібне. правда в OW в який я граю (з іграшок, де в сабжі буде реальний сенс) наразі максимум 600 фпс в рушії, але може з часом підкрутять :gamer:

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
ні, я не кіберкотлета, граю по тихеньку по вечорах. в компетітів лише diamond, але все одно думаю варто спробувати

Відправлено через 5 хвилин 29 секунд:
в OW:
Diamond is an upper-mid to high elo rank, representing roughly the top 10% to 15% of the player base.
але припускаю, що навіть на цьому рівні сенс все одно буде, як мінімум цікаво спробувати що це дасть відносно нинішніх 240гц
Відповісти