А що вам не подобається? Правда?
У мене все нормально, а у вас бачу ні. Коли вас попереджають про небезпеку, то вам завжди смішно, а потім всі плачуть через дурнів, які не бачать далі свого носа.
Можливо це у вас через гормони, все ж таки мені теж колись було 18...
Відправлено через 7 хвилин 45 секунд:
XXXshadyXXX: ↑
19.05.2026 21:06
Пока есть такая возможность, я так и делаю. Как с Нинтендо, так и с играми для ps5(аккаунты покупаю, играю на своем аккаунте игру, продаю дальше с потерей в цене 0-20%), по факту очень дёшево мне выходит, плюс подписку самую жирную с другом берём на мой аккаунт. 1900 грн год вроде на чёрную пятницу, это по 800 грн на человека. И все ок, очень выгодно. И эта тема с аккаунтами рабочая ещё со времён PS3. Получается я легальный почти пират на консолях сони. И всё сони ни как ни кого не забанит за 15 лет за такие "махинации"
Вас вже хтось мінусує за такі "махінації". Це можуть бути виключно якісь діточки заможних батьків, яким 75 баксів за гру - це задешево, яким війни немає і все заїпісь.
15 років у Соні справи йдуть добре, тому вони закривали на все це очі, але повірте, може прийти час, коли вони почнуть закручувати гайки. Всьому є межа і у Соні це прекрасно розуміють. Там теж із часом зможуть очолити компанію якісь хворі на голову. Ми вже це проходили в різних сферах у різні етапи...
Але ви не пірат у моїх очах, ви просто шукаєте дешевше і платите легально, окрім того ви ділитесь із другом і це круто.