ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GODjett
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300
Чего, только, не сделаешь, чтоб больше людей переходило на маки
bes
Member

Повідомлення

я думал это какая то бюджетная модель а она всего то стоит 160 к

Отправлено спустя 32 секунды:
GODjett: 19.05.2026 14:51 Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300
Чего, только, не сделаешь, чтоб больше людей переходило на маки
что бы люди не выбирали нео асус сначала надо отказаться от своих мониторов с цветовой палитрой 45%
yuriy_dd
Member

Повідомлення

поступово до користувачів дійде - що макбук з АРМ М5 - це не просто найшвидше, найавтономніше та найякісніше. Це ще й банально дешевше
Sanьka
Member

Повідомлення

1тб ссд і 32гб озу в ноуті за 160к..... :think:
з нанокерамічним покриттям.
Як в моїй мікрохвильовці?
Ну тоді все ясно, дайте два :gigi:
cspp
Member

Повідомлення

Я вначале прочитал 15999 :gigi:
beeer
Member

Повідомлення

Sanьka: 19.05.2026 15:05
з нанокерамічним покриттям.
«Начинка» лептопа включає процесор до Core Ultra X9 388H
Важить новинка від 0,99 кг
Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття.
Dilfin
Member

Повідомлення

cspp: 19.05.2026 15:12 Я вначале прочитал 15999 :gigi:
Хороша ціна.))

Відправлено через 34 секунди:
beeer: 19.05.2026 15:27
Sanьka: 19.05.2026 15:05
«Начинка» лептопа включає процесор до Core Ultra X9 388H
Важить новинка від 0,99 кг
Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття.
Дотепно.)
Sanьka
Member

Повідомлення

beeer: 19.05.2026 15:27Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття
Той проц чисто для номіналу, бо в режимі турбо павер він споживає 80вт. Тому завжди буде на мінімалках працювати, бо штатне со там для краси хіба що.
Dilfin
Member

Повідомлення

Sanьka: 19.05.2026 16:38
beeer: 19.05.2026 15:27Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття
Той проц чисто для номіналу, бо в режимі турбо павер він споживає 80вт. Тому завжди буде на мінімалках працювати, бо штатне со там для краси хіба що.
Я думаю, що той весь ноутбук для краси "для успішних людей", для маркетологів і презентації, але це моя субєктивна думка, можливо хтось думає по іншому.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Insert / Delete окремими клавішами. Нарешті оговтались. З одужанням вас, інженери Asus

Але за такий прайс Thinkpad X9-15p попіжже буде. https://psref.lenovo.com/Product/ThinkP ... ra_Edition

15.3, 88Wh батарея, harptic touchpad, розумний набір портів
encorer
Junior

Повідомлення

Пласкі клавіші, без розділення Esc/F1-F4/F5-F8/F9-F12, замість Del - Power, маленькі стрілки вверх-вниз, клавіші кольором зливаються з корпусом, Експербук.
Hotspur
Member

Повідомлення

GODjett: 19.05.2026 14:51Чего, только, не сделаешь, чтоб больше людей переходило на маки
ахахахахахахаха
yariksom
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 19.05.2026 15:04 поступово до користувачів дійде - що макбук з АРМ М5 - це не просто найшвидше, найавтономніше та найякісніше. Це ще й банально дешевше
Так не всі такі ніщєброди як Ви, ну щоб на якомусь всрaтому маку сидіти :lol:

Отправлено спустя 2 минуты :
Dilfin: 19.05.2026 16:59Я думаю, що той весь ноутбук для краси "для успішних людей", для маркетологів і презентації, але це моя субєктивна думка, можливо хтось думає по іншому.
Чого? нормальна печатна машинка для ворду і інтернету, більшості цього поза вуха, ще й легка.
Бізнесмени куплять, а наші особливо.
А якщо не тролити, ті хто розуміється та мають гроші, дійсно можуть зробити вибір в бік маку з його екосистемою.
bigmonstr666
Member

Повідомлення

дякую, не треба :popcorn:
den888
Member

Повідомлення

14" без дескретки за 3500 баксів :lol:
дайте 3!!!
яким місцем в тому асусі думають?
Dilfin
Member

Повідомлення

den888: 20.05.2026 09:33 14" без дескретки за 3500 баксів :lol:
дайте 3!!!
Статус та ексклюзивність: Людині продають відчуття елітарності. «Ця річ не для всіх. Вона підкреслює ваш успіх». Людина купує, як їй здається - елітарність, купує особливість, я це давно ще помітив як айфони почали продавати, а тепер такі зазомбовані, яким внушили, що вони особливі вже на кожному кроці. А, ще забув, що розказують як же дорого коштувала розробка гаджета і як багато років на це потратили і скільком людям за це заплатили зарплату.
GODjett
Junior

Повідомлення

alexeygalas: 19.05.2026 17:05 Insert / Delete окремими клавішами. Нарешті оговтались. З одужанням вас, інженери Asus

Але за такий прайс Thinkpad X9-15p попіжже буде. https://psref.lenovo.com/Product/ThinkP ... ra_Edition

Thinkbook 14+ g8 на пантерлейке с tgx разъемом - еще пизже и дешевле. Но только для Китая
А. И со сменной памятью на 8000 mt/s
kabostebeztak
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 19.05.2026 15:04 поступово до користувачів дійде - що макбук з АРМ М5 - це не просто найшвидше, найавтономніше та найякісніше. Це ще й банально дешевше
Без портів, без лінуксу чи вінслопу і ігор після роботи, з порізаним майкрослоп офісом, зате ЯБЛУЧКО, зате 0.0000000001вт в простої, зате ОДНОПОТІК!!!!1!1!1111!!!! на який срати і в файналс і в давінчі резолв і навіть в контр страйку

Нехай, з кс2 погарячився, там все ж таки однопотік і частоти тащать, але кс2 все одно паралелиться краще ніж ксго.

Відправлено через 7 хвилин 21 секунду:
Dilfin: 20.05.2026 09:52
den888: 20.05.2026 09:33 14" без дескретки за 3500 баксів :lol:
дайте 3!!!
Статус та ексклюзивність: Людині продають відчуття елітарності. «Ця річ не для всіх. Вона підкреслює ваш успіх». Людина купує, як їй здається - елітарність, купує особливість, я це давно ще помітив як айфони почали продавати, а тепер такі зазомбовані, яким внушили, що вони особливі вже на кожному кроці. А, ще забув, що розказують як же дорого коштувала розробка гаджета і як багато років на це потратили і скільком людям за це заплатили зарплату.
Для понтів краще вже макбук еір на м1 взяти. Або макбук про 2015, їм вже не так понтуватись вийде, зате туди на ізі залітає лінукс і нема сраного метелика.

Відправлено через 8 хвилин 4 секунди:
yariksom: 19.05.2026 21:11
Чого? нормальна печатна машинка для ворду і інтернету, більшості цього поза вуха, ще й легка.
Бізнесмени куплять, а наші особливо.
А якщо не тролити, ті хто розуміється та мають гроші, дійсно можуть зробити вибір в бік маку з його екосистемою.
Мак пропонує більше понтів, але він менш практичний бо там нема hdmi та USB-A портів
alexeygalas
Member

Повідомлення

Це дешевша лінійка з гіршою якістю збірки та матеріалів. Тому дуже в цьому сумніваюсь
Ortyomko
Member

Повідомлення

alexeygalas: 19.05.2026 17:05 Insert / Delete окремими клавішами. Нарешті оговтались. З одужанням вас, інженери Asus

Минулого року для роботи собі обирав, і такий сінкпад був топ-1 в моєму списку. Нажаль в моменті в наявності не було, обрав зенбук і, реально, краще б щось інше пошукав.
Відповісти