Платформа NVIDIA Rubin потребуватиме так багато LPDDR-пам’яті, що це викличе дефіцит смартфонів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zaelot
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Платформа NVIDIA Rubin потребуватиме так багато LPDDR-пам’яті, що це викличе дефіцит смартфонів

я казав мій знайомий прапорщик - "Ви шо, а?"
dead_rat
Member

Повідомлення

Добре, що смартфони перестали розвиватися вже багато років як. Принаймні різниці між Айфоном 12 та 17 я особливо не помітив :laugh:
my4a4oc
Member

Повідомлення

Та це світова змова, не інакше
Ostin
Member

Повідомлення

Іноді буває ситуація, коли виправити щось несправне можна поламавши і заново переосмисливши.
Навіть зараз вже купа людей перестали нести гроші конвеєром за беззмістовним щорічним оновленням пк-заліза. Тепер черга смартфонів.
Тому, як не дивно, в цій новині є плюси. Бо споживча поведінка останніх десятиліть була геть далекою від нормальної для здорової людини.
Tetronga
Member

Повідомлення

Пофіг, я вже перейшов на легендарну нокію 1280 як основну звонилку
Mozdev
Member

Повідомлення

Ось тепер бульбашка точно лусне. :rotate:
Scoffer
Member

Повідомлення

Mozdev: 18.05.2026 11:43 Ось тепер бульбашка точно лусне. :rotate:
Цілком можливо. Якщо у людя не буде модної мобіли і компухтера, то як той ші юзати? Голубиною поштою?
Mozdev
Member

Повідомлення

Scoffer: 18.05.2026 11:52
Цілком можливо. Якщо у людя не буде модної мобіли і компухтера, то як той ші юзати? Голубиною поштою?
Ну я вже дістав стару нокію із шафи, на всяк випадок :gigi:
Dilfin
Member

Повідомлення

О і смартфончики хчеться продавати в три-дорого, як же вони так довго протримались без підняття цін х-2.)
vsx
Member

Повідомлення

хорошо что датацентры жрать не просят, а то бы у нас уже был дефицит еды
Mozdev
Member

Повідомлення

vsx: 18.05.2026 12:02 хорошо что датацентры жрать не просят, а то бы у нас уже был дефицит еды
Нічого скоро і до цього додумаються. :rotate:
warp37
Member

Повідомлення

А что там на смартфонах такого, чтобы бежать за новым? Tomb Raider 2013 года, который идёт на тапке и Red Dead Redemption, который тоже идёт на тапке. Так вроде и они на пятилетних смартфонах идут.

В отличие от видеокарт, RAM и SSD, апгрейд смартфона - это больше о "старый надоел", а не выросли системные требования или вышла какая-то новая версия DLSS.
hohlid19
Member

Повідомлення

vsx
Водичку и свет то они пожирают. Ещё не вечер :lol:

Відправлено через 52 секунди:
warp37
Так последние 3 поколения процов и ВК к этому же и относятся. :spy:
Alexsandr
Member

Повідомлення

warp37: 18.05.2026 12:04 В отличие от видеокарт, RAM и SSD, апгрейд смартфона - это больше о "старый надоел", а не выросли системные требования или вышла какая-то новая версия DLSS.
Это есл ина смарте ОЗУ хватает. Сейчас полно людей у которых вайберы телеги... вс ена 4гигах ОЗУ и 64 флешки и смарты такие задыхаются.
Robostyle
Member

Повідомлення

Scoffer: 18.05.2026 11:52
Мир В2В киберпанка, а лишние кожаные мешки в мобильный биореактор
vsx: 18.05.2026 12:02 хорошо что датацентры жрать не просят, а то бы у нас уже был дефицит еды
На днях прямо на глазах моя недельной давности корзина в сильпо подорожала в полтора раза. Те же самые продукты тупо лупанули х1,5, без скидок, акций. Они и без датацентров справляются
Востаннє редагувалось 18.05.2026 12:33 користувачем Robostyle, всього редагувалось 1 раз.
penetrator
Member

Повідомлення

Хочу дефицита экранов, шоб эпл снова начал выпускать мини модели!
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Жаль, что не написали в статье - дефицит каких именно смартфонов... ;) :gigi: :lol: :lol: :lol: :up:
KimRomik
Member

Повідомлення

my4a4oc: 18.05.2026 11:25 Та це світова змова, не інакше
таке враження що хуанг почав ненавидіти геймерів і переорієнтувався на датацентри
Mozdev
Member

Повідомлення

KimRomik: 18.05.2026 12:43
таке враження що хуанг почав ненавидіти геймерів і переорієнтувався на датацентри
Та нехай валить з ринку відеокарт зовсім, може тоді конкуренція буде, між інтел та амд, хоча на жаль малоймовірно що це буде так.
Dilfin
Member

Повідомлення

KimRomik: 18.05.2026 12:43
Хуанг збільшує прибутки Nvidia, а що робить він це не зовсім чесно, кого це зараз хвилює, всі регулятори підкуплені, антимонопольний комітет списть і грошенята лиються рікою і це не тільки він так себе поводить, багато гігантів мріють заробляти трильйони і йдуть до цього, кожен хоче стати мегакорпорацією, економіка вже тріщить по швах, велика інфляція, навіть долар і євро просідають конкретно, корпорації планують перейти на замкнене виробництво і повністю роботизоване, теорія змови? Не думаю.
Відповісти