ладно це був би ноут з екраном і все таке, десь тягати .. але в кого так не вистачає місця, що він готовий віддати 4.5к бачинських, за трохи менший коробок від стаціонарного, в якому за ці грощі можна поставити повноцінну 5080, воно ж буде і холодніше і тихіше
Новини
Останні статті і огляди
Ігровий міні-ПК ASUS ROG NUC 16 отримав апгрейд до Core Ultra 9 290HX Plus
-
Zaelot
Member
Предлагаю обсудить Ігровий міні-ПК ASUS ROG NUC 16 отримав апгрейд до Core Ultra 9 290HX Plus
ладно це був би ноут з екраном і все таке, десь тягати .. але в кого так не вистачає місця, що він готовий віддати 4.5к бачинських, за трохи менший коробок від стаціонарного, в якому за ці грощі можна поставити повноцінну 5080, воно ж буде і холодніше і тихіше
-
Hotspur
Member
4500 дол. США - ахахахахаха боже
-
Drimrex
Member
4500
с каждым днем мы все больше и больше отдаляемся от разумных цен ( если конечно они были )
-
ProBoynick
Member
Вже уявляв варіант тіпа прикольний аля ігровий ПК для подорожей поки не дійшов до речення про ціну)) 
-
Rex
Member
Який сенс цієї приблуди за таку ціну? Їй же все рівно потрібен монітор. Можна купити 2 непоганих ноута за таку ціну. Яка модель використання?
Питання риторичні
Питання риторичні
-
Melki
Member
ну не хотят они ничего ставить, хотят купить и пользовать...Zaelot: ↑ 16.05.2026 15:03за ці грощі можна поставити
+ мониторProBoynick: ↑ 16.05.2026 19:16ігровий ПК для подорожей
стационарник занимающий максимальный минимум местаRex: ↑ 16.05.2026 19:45Яка модель використання?
на самом деле оно найдет своего покупателя, ибо плюсы очевидны:
минимум занимаемого места
всё работает из коробки
оно условно мобильное
да, можно настоящий ПК собрать с монитором, но представьте каждый своего батю\маму - хочу играть, ничего не понимаю как оно работает, вот тебе бабки...
ну как вы не поймёте, что далеко не каждый может, а главное хочет, колупаться в системнике...
да, можно взять ноут от того Асуса за те-же деньги и оно будет гораздо мобильнее и наверное удобнее, но я не знаю...
-
Playful_Ferox
Junior
у такому разі нічого не заважає купити системник в зборі - теж не треба розбиратися і колупатися в ньомуMelki: ↑ 16.05.2026 21:42 да, можно настоящий ПК собрать с монитором, но представьте каждый своего батю\маму - хочу играть, ничего не понимаю как оно работает, вот тебе бабки...
ну как вы не поймёте, что далеко не каждый может, а главное хочет, колупаться в системнике...
-
Melki
Member
да, но истории гласят что оно большое, шумное, не мобильное и тоже надо что-то соображать в циферках в отличии от маленькой красивой вудервафлиPlayful_Ferox: ↑ 16.05.2026 23:29нічого не заважає купити системник в зборі
-
Zaelot
Member
я свій навіть не чую, коли граю, воно і не гріється, іноді бп видихаєMelki: ↑ 17.05.2026 09:13 да, но истории гласят что оно большое, шумное, не мобильное и тоже надо что-то соображать в циферках в отличии от маленькой красивой вудервафли
-
Kassatka
Member
Ноут з 43-50 дюймовим 4K-екраном не купиш. При споживанні від акумулятора 50 дюймовий екран витрачатиме 30-40 Вт електрики, а великий комп під сотню. А така мала припенда може і 15 Вт споживати (звісно, якщо не на топовому проці, а навпаки на одному з найслабших), разом з великим десплеєм не так вже й багато, ніж з повновісним компом, а для по інтернетиках полазити було б шикарно.Rex: ↑ 16.05.2026 19:45Який сенс цієї приблуди за таку ціну? Їй же все рівно потрібен монітор. Можна купити 2 непоганих ноута за таку ціну. Яка модель використання?
Але знову ж таки топового проца це не стосується.