Комусь і боярка заходить )Z440_User: ↑ 16.05.2026 19:22Так, ЬІ-90 можуть заграти, але то треба в сортах гівна розбиратись...
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
-
Z440_User
Member
Radio Bay, ну я якось у однієї людини свою щелепу на підлозі шукав.
Але там результат повного бінго з конфігурації та наповнення кімнати+розстановка ЬІ-90 від Радіотехніка (оті, з пластиковою мордою)+фізичний стан АС+підсилювач Rotel+CD Pioneer якийсь (я по сідюкам взагалі не в темі)+ він любитель музла aka Mike Oldfield.
Ну от знаю я ці АС, ну не можуть вони давати такий звук, а от у нього так гіпнотично співало
Але там результат повного бінго з конфігурації та наповнення кімнати+розстановка ЬІ-90 від Радіотехніка (оті, з пластиковою мордою)+фізичний стан АС+підсилювач Rotel+CD Pioneer якийсь (я по сідюкам взагалі не в темі)+ він любитель музла aka Mike Oldfield.
Ну от знаю я ці АС, ну не можуть вони давати такий звук, а от у нього так гіпнотично співало
-
Radio Bay
Member
- А чуваков дальше несёт. 70 "camback: )
Олдфілд і на булбоксі гарно звучить, лайно тест. Нофлера туди ж, у дупу, й Пінков. ЛЗ місцями нормZ440_User: ↑ 16.05.2026 20:41 він любитель музла aka Mike Oldfield
- От тест
-
- спойлер
- Ах, не угонюсь уже, увы, за этими шикарными девками на фоне. Фронт не моя тема, а вторая линия всегда огонь. У наших половина из балетки (жена отуда, обсуждаем, крутые девки там работают, учат движения сходу, один день и синрон на сцену, работа на износ)
Востаннє редагувалось 16.05.2026 23:13 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 2 разів.
-
Z440_User
Member
Та який тест?Radio Bay: ↑ 16.05.2026 22:34 Олдфілд і на булбоксі гарно звучить, лайно тест. Нофлера туди ж, у дупу, й Пінков. ЛЗ місцями норм
Ти знаєш цю акустику, ти її чув з бригами-корветами-одисеями, чув з ямахою та denon pma-700, різний матеріал включно з Олдфілдом.
І тут приходиш в гості, очами бачиш знайомі АС, чуєш знайомий матеріал, але зовсім не впізнаєш звук того що чув з них раніше.
Ну то таке, людина знайшла свій звук під свої музичні смаки та кайфує. Залишається тільки порадіти.
-
Radio Bay
Member
-
Z440_User
Member
Та да, в мене ща буде навалювати і потужний глибокий бас, і швидкий енергійний, і купа мідбасу буде...
Монітори кажуть що близько 20...25 шахедів торохтить...
-
Radio Bay
Member
Там нема потужного басу, там є насичений деталями трек та баби класні у темі, де я розумію з точки зору роботи на сцені. То особісте, вибачаюсь за розбір баб )Z440_User: ↑ 16.05.2026 23:08Та да, в мене ща буде навалювати і потужний глибокий бас, і швидкий енергійний, і купа мідбасу буде
не знаю, в мене відбахало вже, хлопці шмаляли чутно, шана їм та БК. Гучнух прилітов не чувZ440_User: ↑ 16.05.2026 23:08онітори кажуть що близько 20...25 шахедів торохтить...
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Z440_User
Складний трек у компактному теж
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 1 секунду:
- Икона отраюботки второго плана навсегда
-
Это космос по уровню проф
-
tablestikus
Member
А я люблю оці тарілочки)Radio Bay: ↑ 16.05.2026 14:34Зрозумів , якщо мені подобається Mobi Dicк, то так, менше 5Scoffer: ↑ 16.05.2026 14:16На мій особистий смак менше 5. Люблю я барабани![]()
- Тест барабанів на усі часи )
Бонем, сцуко, шаман
Таке шикарно лажать, только Пэйдж может (нет) )))))))))))))
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Пам`ятаю і ту-ту-ту і цик-цик-цик звідтіля )
Золотив склад з Гіланом, хоча мені більш дует Ковердєйл/Хьюз до вподоби
- спойлер
-
MSiAventador
Member
Хтось згадав тарілочки..
-
Radio Bay
Member
MSiAventador: ↑ 17.05.2026 21:48Хтось згадав тарілочки..
- Корисно для саморозуміння
-
vltk
Member
Неа, по "правильному" натуральность кожи барабанов и тарелок здесь с 4.40 мин - до прослушивания поставьте разрешение видео (потока) на максимум, там вроде 1080р, меньше режется/ужимается аудио.
- спойлер
Ваше послушал после уже своего поста - тоже все правильно по тембровке натуральных "барабанов", правда на каждый элемент ударной установки по отдельному микрофону и это не музыка, а демонстрация..Radio Bay: ↑ 17.05.2026 22:14MSiAventador: ↑ 17.05.2026 21:48Хтось згадав тарілочки..
- Корисно для саморозуміння
-
Radio Bay
Member
С тех пор, как я понял, что кожа на бонгах реагирует на влажность, особенно в Крыму (день/ночь), я её возненавидел и стал предпочитать каниструvltk: ↑ 17.05.2026 22:15по "правильному" натуральность кожи барабанов
-
Z440_User
Member
Radio Bay, не покидають мене думки із тим щоб заморочитися с записом звуку моїх STE-1150.
Хочу подивитися як воно грає на графіках, а не вухами
.
Спробував USB-мікрофон малого, типу для стрімінгів (дешева хрінь, але краще за мікрофон мобілки).
Згородив піраміду щоб він стояв в місці моєї голови, коли я розвалююсь послухати музику.
А він, собака, піднімає mid-bass та починає валити з 10кГц з відсіканням усього що вище 15кГц.
Треба буде таки пошукати де сховав мікрофони з музичного минулого та спробувати ними.
А поки щось таке вийшло:
Хочу подивитися як воно грає на графіках, а не вухами
Спробував USB-мікрофон малого, типу для стрімінгів (дешева хрінь, але краще за мікрофон мобілки).
Згородив піраміду щоб він стояв в місці моєї голови, коли я розвалююсь послухати музику.
А він, собака, піднімає mid-bass та починає валити з 10кГц з відсіканням усього що вище 15кГц.
Треба буде таки пошукати де сховав мікрофони з музичного минулого та спробувати ними.
А поки щось таке вийшло:
- Трошки оркестру з вінілу 1974р.
- https://drive.google.com/file/d/14qGHsI ... sp=sharing
Тиць для послухати що вийшло.
Тимчасово поставив погоняти Электронику ЭП-017 замість Электроники ЭП-060 і закинув на неї голову ГЗМ-005
Востаннє редагувалось 17.05.2026 23:42 користувачем Z440_User, всього редагувалось 1 раз.
-
vdemeshko
Member
не думаю что итальянцы туда ставили мусорные динамики, не проектировали фазоинвертор и игрались долго с настройками кроссовера тд )) просто дсп прилепить к двум динамикам, найденных в мусорке, поставленных в корпуса из дсп не прокатитMSiAventador: ↑ 16.05.2026 01:53Т.е. можно поставить любіе динамики с мусорника и настройкой ДСП нарисовать ровную АЧХ .vdemeshko: ↑ 15.05.2026 23:34 MSiAventador
там же цифровой кроссовер как и в Дженеликах вроде как и дсп всроенное - там написано что в режиме FLAT стоит DSP
Умрите от зависти Вилсон Аудио!![]()
-
Radio Bay
Member
Хороший кроссовер - это дорого, белые юзалvdemeshko: ↑ 17.05.2026 23:42игрались долго с настройками кроссовера
-
vdemeshko
Member
Radio Bay
читал один тред по цапам - попалась подпись у пользователя:
читал один тред по цапам - попалась подпись у пользователя:
интересный сетап для теликаTV system: Fosi Audio ZD3 - Genelec 8340a
Desktop: Fosi Audio ZH3 - Genelec 8010a + Focal Cub Evo. Sennheiser HD650
-
Radio Bay
Member
vdemeshko: ↑ 19.05.2026 16:19интересный сетап для телика
-
vdemeshko
Member
вот сколько людей столько разного восприятия )) я тут на электроорган Джона Лорда больше чем ударные Яна Пейса всегда как заслушивалсяtablestikus: ↑ 17.05.2026 15:40А я люблю оці тарілочки)Radio Bay: ↑ 16.05.2026 14:34
Зрозумів , якщо мені подобається Mobi Dicк, то так, менше 5![]()
- Тест барабанів на усі часи )
Бонем, сцуко, шаман
Таке шикарно лажать, только Пэйдж может (нет) )))))))))))))
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Сепе!ес 8З40 АРМ Характеристики:vdemeshko: ↑ 19.05.2026 16:19Genelec 8340a
— Тип монитора: активный;
— Количество полос: 2;
— Мощность: 300 Вт, В-Атр (ВЧ - 150 Вт, НЧ - 150 Вт);
— Динамики: НЧ - 6.5', ВЧ - 0.75*;
— Частотный диапазон: 38 Гц - 22 кГц (6 дБ);
— Максимальный. уровень звукового давления: 110 дБ;
Единственное, я не знаю, как они в среднем поле, не буду фантазировать, но это не те колонки, которые заполняют звуком всю комнату
Сенхи 650 после рекаблинга с Дженелами хорошо считаются, без него тускловаты. Планары ярчат, утомляют