Та ну. Трохи більше ніж за пів року, в неї завезли і нові локації, події, роботів. В інших "популярних онлайн-проєктів" за цей час гра стає більш менш грабельною по оптимізаціїГра і так отримувала новий контент досить рідко, якщо порівнювати з іншими популярними онлайн-проєктами.
Новини
Останні статті і огляди
Продажі шутера ARC Raiders перевищили 16 мільйонів копій, гра рідше отримуватиме оновлення контенту
-
Afit
Member
Пропоную обговорити Продажі шутера ARC Raiders перевищили 16 мільйонів копій, гра рідше отримуватиме оновлення контенту
А тут вона за замовчуванням на старті вже була
-
Dr_Werdenhoff
Member
Правильно! А то...
- спойлер

-
Vatrushka
Member
Пробував грати, залишився байдужим.
-
KingofgamE
Member
Не грав в жодну з них. Місцями ідея цікава, але пабг бродилки скіп
-
daesz
Member
Це навіть не один жанр із пабгомKingofgamE: ↑ 15.05.2026 03:32 Місцями ідея цікава, але пабг бродилки скіп
Єдине що у них спільного - це обидва шутери та від третього лиця.
-
Bombopedro
Junior
Насправді прекрасна гра! Це перший екстракшн який припав мені до душі, видно що розробник вклався в цю гру. Ну й за оптимізацію окремий респект 
-
KingofgamE
Member
Можливо ви праві. Я останнім часом більш по рпг, тому, можливо, і не заходить таке.Bombopedro: ↑ 15.05.2026 09:02 Насправді прекрасна гра! Це перший екстракшн який припав мені до душі, видно що розробник вклався в цю гру. Ну й за оптимізацію окремий респект![]()
-
Mezeron
Junior
Гра схожа на бетту