Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
kabostebeztak
Member
AMBILIGHT! ЯК ЖЕ Я ЛЮБЛЮ AMBILIGHT!
Всім потрібний Ambilight. Не важливо яка модель.
-
Ortyomko
Member
мені норм бо один із небагатьох що є в Дніпрі і можна по місцю взяти і перервірити. магазин старий, давно і сіряк і офіціали продаютьEntar: ↑ 12.05.2026 15:51Теоретично - так. Доречі, а магазин норм щоб там сіряк брати? А то я чекаю С6, і ще не визначився беру сіряк чи не сіряк)Ortyomko: ↑ 12.05.2026 11:49 таке питання.
чи вірно я розумію, що оцей варік https://touch.com.ua/ua/item/televizor- ... ed65c5-eu/ від цього https://touch.com.ua/ua/item/lg-oled65c ... elevizori/ відрізняє тільки відсутність оф.гарантії і може якісь локальні сервіси? Чи може є інші ризики типу блокування чи ще щось неприємне? (десь таке чув, але незрозуміло наскільки правда)
Відправлено через 48 секунд:
у мене старенький 65" LCD з ембілайт. Дійсно класна штука, але через місяць вже її не помічаєш)kabostebeztak: ↑ 12.05.2026 15:53 AMBILIGHT! ЯК ЖЕ Я ЛЮБЛЮ AMBILIGHT!
-
Entar
Member
А, точно. Я питаю чому, з одної сторони наче один з небагатьох в Україні магазинів де прямо хороший вибір сіряка і дуже хороші відгуки. З іншої, в Київ замовляти - не впевнений.Ortyomko: ↑ 12.05.2026 16:08 мені норм бо один із небагатьох що є в Дніпрі і можна по місцю взяти і перервірити. магазин старий, давно і сіряк і офіціали продають
-
walkman3000
Member
є геоблок і не будет смарттв функцій, але його можна обійти (зміна регіону). вважай що різниця у гарантіїOrtyomko: ↑ 12.05.2026 16:08Чи може є інші ризики типу блокування чи ще щось неприємне? (десь таке чув, але незрозуміло наскільки правда)
-
Entar
Member
Під "смарт тв функціями" що мається на увазі - тільки сервіси типу ютуба/мегого/магазину, чи ще щось? Як на мене головне в таких телевізорах це функції покращення/масштабування зображення, інтелектуального підлаштування налаштувань зображення під контент, і все що з цим звязано. А ще всякі розумні синхронізації з аудіоwalkman3000: ↑ 12.05.2026 17:14 є геоблок і не будет смарттв функцій, але його можна обійти (зміна регіону). вважай що різниця у гарантії
-
walkman3000
Member
такEntar: ↑ 12.05.2026 17:19тільки сервіси типу ютуба/мегого/магазину
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
якщо обираєш сіряк то відразу рут і погнали, бо на оф рут зльот з гарантії
-
Ortyomko
Member
типу щоб ютубчик подивитись треба рутувати? вебОС/тізен теж рутується?walkman3000: ↑ 12.05.2026 20:32такEntar: ↑ 12.05.2026 17:19тільки сервіси типу ютуба/мегого/магазину
-
Ektalion
Member
У мене С4, наразі все працює і оновлюється. Нічого не маніпулював з прошивкою.walkman3000: ↑ 12.05.2026 17:14 є геоблок і не будет смарттв функцій, але його можна обійти (зміна регіону). вважай що різниця у гарантії
-
walkman3000
Member
коли прилетить лок то можна без рута спробувати, якщо не прокне то з рутом https://github.com/lennylxx/lg-geolock-bypassOrtyomko: ↑ 12.05.2026 21:46ипу щоб ютубчик подивитись треба рутувати
стосовно тізена краще спитати самсунговодів, якщо вебос це інвалід 2гр то тізен це дцпOrtyomko: ↑ 12.05.2026 21:46тізен теж рутується?
Отправлено спустя 3 минуты 27 секунд:
я додав snu.lge.com у фаєрволл і мене не зайо прошивками. лок може прилетіти в рандомний моментEktalion: ↑ 12.05.2026 22:06У мене С4, наразі все працює і оновлюється. Нічого не маніпулював з прошивкою
-
DEVES
Member
Я прошил С5, чтоб забыть о проблеме бана навсегда. Но лучше б добавил чуток и взял плеер DUNE с поддержкой Dolby Vision за $200
-
Ortyomko
Member
google streamer 100$ dolby vision, все делаDEVES: ↑ 13.05.2026 01:07 Я прошил С5, чтоб забыть о проблеме бана навсегда. Но лучше б добавил чуток и взял плеер DUNE с поддержкой Dolby Vision за $200
-
DEVES
Member
До дюны ему, как до Киева рачкиOrtyomko: ↑ 13.05.2026 15:14google streamer 100$ dolby vision, все делаDEVES: ↑ 13.05.2026 01:07 Я прошил С5, чтоб забыть о проблеме бана навсегда. Но лучше б добавил чуток и взял плеер DUNE с поддержкой Dolby Vision за $200
-
FirstTDM
Member
Ага... идеальное решение - взять DUNEDEVES: ↑ 13.05.2026 01:07взял плеер DUNE с поддержкой Dolby Vision
Смешно...Ortyomko: ↑ 13.05.2026 15:14google streamer 100$ dolby vision, все дела
-
Ortyomko
Member
а що саме в ній таке круте?
Відправлено через 56 секунд:
я ж не проти, я кажу про рішення набагато дешевше і в умовах побачив DV. Що саме в характеристиках/можливостях там перевершує всіх?FirstTDM: ↑ 13.05.2026 18:33 Смешно...Просто почитать характеристики/возможности современных DUNE 8K и все идеи сравнения пропадут...
просто мова йшла про 200$, я побачив за таку суму тільки Dune HD Homatics Box R 4K Plus, який у 2 рази дорожче, а по характеристикам такий самий. Якщо ми говоримо про 8к, то це вже 350$+ я так розумію?
-
DEVES
Member
-
Ortyomko
Member
начинка як у гугл стрімера (і там і там 4 ядра А55 по 2ГГц), ціна х2, немає сертифікації гугла, нетфлікса (розумію що не всім треба, але краще коли є про запас може колись на майбутнє, тим більше що ціна-то менша), той же АВ1, долбі віжн, атмос і т.п. трохи незрозуміло що саме "до Києва рачки"DEVES: ↑ 13.05.2026 20:42 Ortyomko
Dune HD Pro Vision 4K - US$219.00
https://dune-hd.com.ua/product/dune-hd-pro-vision-4k/
-
DEVES
Member
Ortyomko
Не в начинке дело, прямое сравнение железа ни о чем не говорит.
Гугловские плееры равно как и встроенные смарт-функции телевизора ориентированы на стриминг и имеют ощутимые ограничения в работе с локальными файлами. А вот Dune HD Pro Vision 4K наоборот всеядный комбайн для просмотра файлов на HDD/SSD/SD...
Объясняю на пальцах: у меня есть прошитый С5 + XBOX SS, и я уже несколько раз сталкивался с ситуацией, когда нет звука или не работает перемотка.
Я заплатил $100 за прошивку, чтобы пользоваться ютубом (ежедневно) и sweet TV (раз в неделю). А так бы купил дюну за $200 и получил бы тоже самое + отсутствие проблем при просмотре локальных файлов...
Не в начинке дело, прямое сравнение железа ни о чем не говорит.
Гугловские плееры равно как и встроенные смарт-функции телевизора ориентированы на стриминг и имеют ощутимые ограничения в работе с локальными файлами. А вот Dune HD Pro Vision 4K наоборот всеядный комбайн для просмотра файлов на HDD/SSD/SD...
Объясняю на пальцах: у меня есть прошитый С5 + XBOX SS, и я уже несколько раз сталкивался с ситуацией, когда нет звука или не работает перемотка.
Я заплатил $100 за прошивку, чтобы пользоваться ютубом (ежедневно) и sweet TV (раз в неделю). А так бы купил дюну за $200 и получил бы тоже самое + отсутствие проблем при просмотре локальных файлов...
-
FirstTDM
Member
Если только про одну функцию, то, естественно, можно взять дешевле... никто и не спорит...Ortyomko: ↑ 13.05.2026 19:41я кажу про рішення набагато дешевше і в умовах побачив DV
Просто Dune 8K закрывает всё и сразу, т.е. реализует множество функций и не зависит от встроенных сервисов в ТВ
-
Ortyomko
Member
просто спочатку у мене розмова йшла про девайси ціной в 100 і в 200$. Ви вирішили додати сюди за 350$FirstTDM: ↑ 13.05.2026 21:22Если только про одну функцию, то, естественно, можно взять дешевле... никто и не спорит...Ortyomko: ↑ 13.05.2026 19:41я кажу про рішення набагато дешевше і в умовах побачив DV
Просто Dune 8K закрывает всё и сразу, т.е. реализует множество функций и не зависит от встроенных сервисов в ТВ
-
FirstTDM
Member
Так и есть... при этом Dune транслирует на ТВ полные версии локального видео (HDD/SSD) с максимальным битрейтом до 140 Мбит/с, а не урезанные по качеству стриминговые версии...DEVES: ↑ 13.05.2026 21:21Dune HD Pro Vision 4K наоборот всеядный комбайн для просмотра файлов на HDD/SSD/SD...