Вийди звідси і йди лупитись в ясна з русаками на своєму улюбленому ixbt. Мені для цього пошуковик не треба, але ти можеш витратити 5 хвилин, щоб дізнатись, що в Li-Ion/Li-Pol АКБ є передбачені умови ТРИВАЛОГО зберігання, в яких зазвичай заряд АКБ повинен бути на рівні 50-60% в відносних значеннях.yuriy_dd: ↑ 11.05.2026 21:40 Коли купуєте елементи - то вони так і заряджені. А виробник краще знає
Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
0F
Member
-
yuriy_dd
Member
що 2 голоси в голові - один каже 50-60, а другий -0F: ↑ 11.05.2026 21:59щоб дізнатись, що в Li-Ion/Li-Pol АКБ є передбачені умови ТРИВАЛОГО зберігання, в яких зазвичай заряд АКБ повинен бути на рівні 50-60% в відносних значеннях
і як це у вас виходить?0F: ↑ 11.05.2026 18:02Сучасному АКБ з нормальним BMS ніяк не пошкоджить постійне знаходження на зарядці при 100% ємності
-
0F
Member
Як в тебе виходить бути таким тупим біосміттям і досі в розшуку ТЦК? Ти ж ідеальний кандидат для служби в армії, тому що буквально не бачиш те, що написано, і ти буквально ігнорував би керівні настанови. Відчуваєш різницю між "постійно тримати пристрій, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ, на 100% рівні заряду" і "для ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ рекомендується рівень заряду 50-60%", ти, галава? Знову ж таки, я от згадав, ти як, готовий застосувати свій досвід євангелізму ARM в ЗСУ?yuriy_dd: ↑ 11.05.2026 22:24 і як це у вас виходить?
-
AntonyKandaurov
Member
- спойлер
- зрозуміло чого мінімальної яскравості вистачає бо ухилесс ховається від тцк. Дуже добра кукурудза дає хороший затінок
-
yuriy_dd
Member
я чудово бачу що написано0F: ↑ 11.05.2026 22:37тому що буквально не бачиш те, що написано, і ти буквально ігнорував би керівні настанови. Відчуваєш різницю між "постійно тримати пристрій, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ, на 100% рівні заряду"
і тримати на 100% - це дуже погано для батареї. Саме тому і придумали не заряджати до 100
хіба іноді - щоб якщо більше ніж 1S - то щоб збалансувалось (бо балансується коли майже заряджене)
але ви (хоч як і багато інших в цій темі) маєте дуже обмежені знання буквально в кожній сфері, але вважаєте що пряме експерти
до прикладу візьмемо це - якщо ви праві, то чому придумали режим не заряджати до 100% ?0F: ↑ 11.05.2026 18:02ніяк не пошкоджить постійне знаходження на зарядці при 100% ємності
-
AntonyKandaurov
Member
0F
Воно тупе, сліпе і ненавчаєме. Він не розуміє на 100% заряджений акумулятор який валяється десь в шафці і акум який завжди висить на дроті і контроллер батареї коливає заряд з 60% до 80 % і назад але для інформативності пише 100%. Тож мої тези що Юра сліпошар - в котрий раз підтверджуються.
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
пише що зайнятий і немає часу. Ага зате постити купу постів на кацапському хоботі час має
Воно тупе, сліпе і ненавчаєме. Він не розуміє на 100% заряджений акумулятор який валяється десь в шафці і акум який завжди висить на дроті і контроллер батареї коливає заряд з 60% до 80 % і назад але для інформативності пише 100%. Тож мої тези що Юра сліпошар - в котрий раз підтверджуються.
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
пише що зайнятий і немає часу. Ага зате постити купу постів на кацапському хоботі час має
-
0F
Member
ОК. Немає жодного бажання щось доводити бомжу-ухилянту з б/в сміттям за 400 баксів з їбею, який лупиться в ясна з русаками. Як трохи переосмислиш свої життєві установки, тоді може і побалакаємо. Можеш бути вільний, твої дружки-русаки на хоботі вже зачекались твоєї експертної експертизи.yuriy_dd: ↑ 11.05.2026 22:52 і тримати на 100% - це дуже погано для батареї.
-
yuriy_dd
Member
ви про що? якщо про маки - то я купив 4 шт, і всі нові. Може ви заздрите? Може знову є бажання грошима мірятись?0F: ↑ 11.05.2026 23:55з б/в сміттям за 400 баксів з їбею
заблокуйте мене і не ходіть в цю тему. Тув вас я ображу, обнулю. Зробіть собі окрему тему і там собі плачтесь яке суворе життя фаната х86. Далі буде лише гірше.0F: ↑ 11.05.2026 23:55тоді може і побалакаємо
-
AntonyKandaurov
Member
ой як страшно, ти ж тільки блокувати за "образи" вмієш. Моя порада тобі - на хоботі у тебе краще виходить лупитись в ясна з кацапчиками тож йшов би туди. Не так страшні кацапські воші як свої українські гниди.yuriy_dd: ↑ 12.05.2026 00:44Тув вас я ображу, обнулю.
-
LVladislavchik
Member
Товстолобе, це гуглиться за декілька хвилин, як і пофіксити скрол колесом миші і ще купу різних штук, а в часи ШІ це взагалі справа 1 хвилини і маєш декілька методів як це пофіксити з аналізом який кращий в яких ситуаціяхyuriy_dd: ↑ 11.05.2026 11:07бачили моє питання про розкладку української клавіатури на макбуку? про симоволи "\" та "/"?
Поки все що ти зміг обнулити це gatewayyuriy_dd: ↑ 12.05.2026 00:44Тув вас я ображу, обнулю.
Дивлячись які дитячі питання по пердолінгу смартфонів ти задаєш на 4pda, то слабо віриться що ти великий інтелектуал
-
isusik63
Member
В третий раз говорю , листайте назад и освежайте память , если с этим у вас проблема .yuriy_dd: ↑ 11.05.2026 14:46про які аргументи ви ведете мову? може знову про ігри? чи про те що 7зіп типу трохи швидший?isusik63: ↑ 11.05.2026 12:07Вам аргументов навели "выше крыши"
а з всіма іншими аргументами що робити?
особливо про той ріст що показав АРМ у серверах - нагадаю за 2-3 роки +20% і зараз глобально вже продається більше серверів на АРМ ніж на х86.
щось про це зможете сказати?
фанати - люди які не можуть адекватно оцінити переваги одного та іншого. Ви можете?isusik63: ↑ 11.05.2026 12:07и не называйте пользователей фанатами
Какие сервера, зачем мне они высрались , вы в каждом ответе лепите херню которая смысла не имеет к вопросу/ответу .
Повторяюсь , пользователям нужна мультизадачности , её нет , тогда в таких пользователей эпл идёт лесом .
"У человека в семье 3е детей и 3е взрослых , ему не всрался купе 5 местный , он купит миневен 7 местный , или бусик 9 местный .
И ему насрать на все циферки в характеристиках (и у вас он автоматически станет фанатом а не пользователем из за нужды)"
Так понятней?
-
yuriy_dd
Member
не можу загуглити, прошу підказати як ви це змогли легко вирішити?LVladislavchik: ↑ 12.05.2026 10:11це гуглиться за декілька хвилин
-
AntonyKandaurov
Member
isusik63
У вас хороша аналогія але цьому Юрію ви таким чином нічого не доведете
він впертий баран який тільки свій кейс розтягує на всіх, тож тунельне сліпошаре бачення ви не зможете перемогти. Ну а спічі про амазони, гугл, нвідія етц це лише аби додати авторитетності своїй думці що є совок галімий ( наверху ж не дурні сидять егеж, їм там видніше ). Як мама казала в дитинстві "всі стрибнуть і ти стрибнеш?"
У вас хороша аналогія але цьому Юрію ви таким чином нічого не доведете
-
LVladislavchik
Member
А шо таке? Знань нема? Чи товстолобість заважає? Це ж елементарна задачкаyuriy_dd: ↑ 12.05.2026 12:16не можу загуглити, прошу підказати як ви це змогли легко вирішити?
-
yuriy_dd
Member
чи я відрізняюсь від фанатів - я спокійно можу казати про переваги та недоліки АРМ чи МакОСLVladislavchik: ↑ 12.05.2026 13:02А шо таке? Знань нема? Чи товстолобість заважає? Це ж елементарна задачка
і так - це проблема що по замовчуванню у МакОС нема правильної української розкладки
для звичайних користувачів - ця проблема легко не вирішується
ви сказали що це робите в пару хв
-
AntonyKandaurov
Member
Фанат яблука заскиглив, чи це мені ввижається ?
-
dext
Member
пане "найрозумніший", це працює і в іншу сторону: наприклад ваші заміри споживання ваших же яблучних поробок можна помножити на нуль за тією ж самою логікою, чи не так?yuriy_dd: ↑ 07.05.2026 23:25 це ви собі так думаєте
у мене немає в наявності сучасних інтелів, чому ви постійно намагаєтесь змінити тему та порівнювати ЦП різних поколінь?а тепер давайти оновлення вашого проца і М4/М5?
від вас вже кілька місяців просять надати відповідь на питання: чому вчетрверо більше каналів та вдвічі більша ПЗ RAM не допомогла "емейзінгу" M2 перемогти 1360p?
в залежності від налаштувань політики: безпосередньо у windows таких політик багато (p only, e only, приорітет p, приорітет e, авто та ін.)знаєте як ОС навантаження по ядрам розкидає? зможете зробити історію по логічним ядрам та проаналізувати коли проц загружений скажімо на 20%?
тобто ви принципово ігноруєте 95% use-case? чудово, тепер доведіть що ви не маргіналтак, в іграї дуже погано, але мені все одно
канонічний приклад множення e-wasteА макбуки продовжують купувати і бавитись на консолях
де можна купити ARM 1) десктопи 2) сервери 3) офіційно в України 4) з гарантією та підтримкоютема про АРМ, відповідно АРМ у нових серверах було 30% пару років тому, зараз більше 50%, поясните чому? вам не боязко за х86 в серверах?
-
yuriy_dd
Member
це ви тролите чи дійсно вірите що багато-потоку на Епл АРМ - нема?isusik63: ↑ 12.05.2026 11:14Повторяюсь , пользователям нужна мультизадачности , её нет , тогда в таких пользователей эпл идёт лесом
саме так. Якщо ви мене зловили на навмисному шахраювання з тестами. Якщо хтось повторив тест і отримав інші результати.dext: ↑ 12.05.2026 17:12це працює і в іншу сторону: наприклад ваші заміри споживання ваших же яблучних поробок можна помножити на нуль за тією ж самою логікою, чи не так?
я вже багато разів вам довів - що це не правда. Незалежних тестів які би доводили ваші слова - ви не надали.dext: ↑ 12.05.2026 17:12від вас вже кілька місяців просять надати відповідь на питання: чому вчетрверо більше каналів та вдвічі більша ПЗ RAM не допомогла "емейзінгу" M2 перемогти 1360p?
до речі - хороше уточнення. Розглянемо простий випадок (який я і мав на увазі) - всі ядра Р з НТdext: ↑ 12.05.2026 17:12 знаєте як ОС навантаження по ядрам розкидає? зможете зробити історію по логічним ядрам та проаналізувати коли проц загружений скажімо на 20%?
в залежності від налаштувань політики: безпосередньо у windows таких політик багато (p only, e only, приорітет p, приорітет e, авто та ін.)
саме так і робить Епл. То хто маргінал - Епл чи покупці?dext: ↑ 12.05.2026 17:12 так, в іграї дуже погано, але мені все одно
тобто ви принципово ігноруєте 95% use-case? чудово, тепер доведіть що ви не маргінал
десктопи - можете купити легко - до прикладу мак міні чи мак студіо, навіть офіційноdext: ↑ 12.05.2026 17:12 тема про АРМ, відповідно АРМ у нових серверах було 30% пару років тому, зараз більше 50%, поясните чому? вам не боязко за х86 в серверах?
де можна купити ARM 1) десктопи 2) сервери 3) офіційно в України 4) з гарантією та підтримкою
сервери - я не знаю де вони купують, я АРМ беру в оренду. Ви можете зробити аналогічно. Маєте докази що вам дійсно потрібен великий сервер на АРМ? які задачі?
-
0F
Member
Ти, як я бачу, у вагінерів на хоботі сленгу піднабрався, зможеш довести до логічного завершення, щеня?yuriy_dd: ↑ 12.05.2026 00:44 Тув вас я ображу, обнулю.
Записуємо. 49-річний калібрований ухилянт в розшуку ТЦК, так би мовити похапе тімлід, без знань фізики рівня базової шкільної програми, за свій "30-річний досвід в айті" не зміг вивчити власний інструмент, неперевершеність якого доводить, і дізнатись про розкладку Ukrainian - PC в макос, яка присутня безвідносно білда ОС (x86/ARM).yuriy_dd: ↑ 11.05.2026 11:07 бачили моє питання про розкладку української клавіатури на макбуку? про симоволи "\" та "/"?
Я думаю, на цьому тему можна закривати.
-
isusik63
Member
Прочитайте осознано мой пост с верху , я ж привел пример про минивен и купе . Мультизадачности в пользовании, разнообразном софте ( и в старом-привычном и да и игры тоже), я одно поток/много поток не упоминал даже.yuriy_dd: ↑ 12.05.2026 18:38це ви тролите чи дійсно вірите що багато-потоку на Епл АРМ - нема?isusik63: ↑ 12.05.2026 11:14Повторяюсь , пользователям нужна мультизадачности , её нет , тогда в таких пользователей эпл идёт лесом
саме так. Якщо ви мене зловили на навмисному шахраювання з тестами. Якщо хтось повторив тест і отримав інші результати.dext: ↑ 12.05.2026 17:12це працює і в іншу сторону: наприклад ваші заміри споживання ваших же яблучних поробок можна помножити на нуль за тією ж самою логікою, чи не так?
я вже багато разів вам довів - що це не правда. Незалежних тестів які би доводили ваші слова - ви не надали.dext: ↑ 12.05.2026 17:12від вас вже кілька місяців просять надати відповідь на питання: чому вчетрверо більше каналів та вдвічі більша ПЗ RAM не допомогла "емейзінгу" M2 перемогти 1360p?
до речі - хороше уточнення. Розглянемо простий випадок (який я і мав на увазі) - всі ядра Р з НТdext: ↑ 12.05.2026 17:12 знаєте як ОС навантаження по ядрам розкидає? зможете зробити історію по логічним ядрам та проаналізувати коли проц загружений скажімо на 20%?
в залежності від налаштувань політики: безпосередньо у windows таких політик багато (p only, e only, приорітет p, приорітет e, авто та ін.)
саме так і робить Епл. То хто маргінал - Епл чи покупці?dext: ↑ 12.05.2026 17:12 так, в іграї дуже погано, але мені все одно
тобто ви принципово ігноруєте 95% use-case? чудово, тепер доведіть що ви не маргінал
десктопи - можете купити легко - до прикладу мак міні чи мак студіо, навіть офіційноdext: ↑ 12.05.2026 17:12 тема про АРМ, відповідно АРМ у нових серверах було 30% пару років тому, зараз більше 50%, поясните чому? вам не боязко за х86 в серверах?
де можна купити ARM 1) десктопи 2) сервери 3) офіційно в України 4) з гарантією та підтримкою
сервери - я не знаю де вони купують, я АРМ беру в оренду. Ви можете зробити аналогічно. Маєте докази що вам дійсно потрібен великий сервер на АРМ? які задачі?
Если эпл покрывает нужды человека , я только за.
Но если человек например играет (отдыхает) на выходных и МакБук не подходит ему , глупо его называть фанатом х64 , просто пользователь со своими задачами.
И да , Юрий вас че то несёт с "обнулением" осторожней надо быть , люди могут огорчиться и найти вас , я б на вашем место был бы осторожен с высказываниями .
Обнулить это кацапский сленг , вам за это ой как напихать могут .