Новини
Останні статті і огляди
В Європі намітилася тенденція до зниження цін на відеокарти. Пік подорожчання було пройдено в лютому
-
Fozie
Junior
Предлагаю обсудить В Європі намітилася тенденція до зниження цін на відеокарти. Пік подорожчання було пройдено в лютому
я таких цен как там написаны ни разу в жизни ни в одном магазине не видел
это в какой такой момент можно было купить 5080 за штуку евро или 5090 за 2.5 хотя бы? оно никогда так не стоило
это в какой такой момент можно было купить 5080 за штуку евро или 5090 за 2.5 хотя бы? оно никогда так не стоило
-
leif
Member
ну як це не коштувало, якщо я профільну карту в розетці за 3кілобакси купив (не відновлену, без нюансів, від самої розетки, з оф. гарантією) влітку 25 року, конкретніше в липні.Fozie: ↑ 12.05.2026 16:235090 за 2.5 хотя бы? оно никогда так не стоило
і це супрім, простіші версії можна було купити, очевидно, дешевше.
-
erkins007
Member
Летом и за 2к былиFozie: ↑ 12.05.2026 16:235090 за 2.5 хотя бы
-
XXXshadyXXX
Member
В Норвегии в январе 5090 продавались в зависимости от вендора и исполнения 2700-3000 баксов
-
FarCry
Member
Fozie
Были, у нас одно время можно было взять 5090 за 2200, но потом они снова улетели до 2800-3200.
Были, у нас одно время можно было взять 5090 за 2200, но потом они снова улетели до 2800-3200.
-
8lack
Junior
Були, якщо вбити сторінку з відеокартами на розетці у вебархів, то десь влітку-восени там 5080 можна було як раз за тисячу еврів+- взяти (мсі геймінг тріо та гіга геймінг десь так і коштували). Звісно, дивлячись що за вендор та модель.Fozie: ↑ 12.05.2026 16:23 Предлагаю обсудить В Європі намітилася тенденція до зниження цін на відеокарти. Пік подорожчання було пройдено в лютому
-
MetalistForever
Member
В середине 2025 можно было купить RTX 5080 за 1 тысячу эвро ( ладно не тысячу ,а 1100евро ) , конечно не ASUS , но какой нибудь Palit / Zotac - легкоFozie: ↑ 12.05.2026 16:23 Предлагаю обсудить В Європі намітилася тенденція до зниження цін на відеокарти. Пік подорожчання було пройдено в лютому
-
byaka
Member
В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць( 
-
momart
Junior
До сих пор жалею, что MSI Suprim с водяным охлаждением за 118 тыщ. грн не взял на Розетке прошлым летом.
Астрал от Асус тоже был по отличной цене, в районе ~125 т.
Астрал от Асус тоже был по отличной цене, в районе ~125 т.
-
Entar
Member
Там в іграх цензура і скелетів міняютьbyaka: ↑ 12.05.2026 17:29 В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць(![]()
-
FirstTDM
Member
Были такие моменты для RTX 5080 весной/летом 2025 года - на хотлайне доступна динамика цен... понятное дело, что всё это +/- в разных фирмах и видяхи разные...Fozie: ↑ 12.05.2026 16:23это в какой такой момент можно было купить 5080 за штуку евро
- спойлер

-
kabostebeztak
Member
ну ну
- спойлер

-
LordTornado
Member
Был бы ты китайцем, то познал бы на себе жесточайший дефицит девушек... Ну и прелести социального рейтинга вместе с интернетом, ограниченном пределами Китая...byaka: ↑ 12.05.2026 17:29 В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць(![]()
-
byaka
Member
Краще дефiцит нiж як у нас де жiнки знецінюють своїх чоловіків,це дуже видно по статистиці розлучень в останнi роки.LordTornado: ↑ 12.05.2026 23:50Был бы ты китайцем, то познал бы на себе жесточайший дефицит девушек... Ну и прелести социального рейтинга вместе с интернетом, ограниченном пределами Китая...byaka: ↑ 12.05.2026 17:29 В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць(![]()
-
GSerjio
Junior
Купив весною 2025 Palit gaming pro 5080 в телемарті за 51к + 2к кешбек від леті... і Дум темні віки в подарунок. Рахую це була найкраща за весь час пропозиція на нашому ринку. Зараз там же ціна 68к+
-
Firebrand
Member
ты это откуда знаешь, сколько раз был в Китае и сколько у тебя коренных знакомых оттуда?LordTornado: ↑ 12.05.2026 23:50Был бы ты китайцем, то познал бы на себе жесточайший дефицит девушек... Ну и прелести социального рейтинга вместе с интернетом, ограниченном пределами Китая...
-
Святой
Member
В Китае живу с 2011 года и скажу что это все полный бредLordTornado: ↑ 12.05.2026 23:50Был бы ты китайцем, то познал бы на себе жесточайший дефицит девушек... Ну и прелести социального рейтинга вместе с интернетом, ограниченном пределами Китая...byaka: ↑ 12.05.2026 17:29 В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць(![]()
https://ibb.co/PGpPvB1k
-
dead_rat
Member
Був два рази, є один колега що прожив там 7 років. Питай.Firebrand: ↑ 13.05.2026 09:35ты это откуда знаешь, сколько раз был в Китае и сколько у тебя коренных знакомых оттуда?LordTornado: ↑ 12.05.2026 23:50Был бы ты китайцем, то познал бы на себе жесточайший дефицит девушек... Ну и прелести социального рейтинга вместе с интернетом, ограниченном пределами Китая...
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Як там зайти в парк без паспорту? Металошукачі в метро? Як там з доступом в інтернет без впн? Як з впн?Святой: ↑ 13.05.2026 09:44В Китае живу с 2011 года и скажу что это все полный бредLordTornado: ↑ 12.05.2026 23:50
Был бы ты китайцем, то познал бы на себе жесточайший дефицит девушек... Ну и прелести социального рейтинга вместе с интернетом, ограниченном пределами Китая...
https://ibb.co/PGpPvB1k
-
Святой
Member
Может от региона зависит - я не испытывал вообще никаких проблем. Паспорт вообще не беру с собой никогаЯк там зайти в парк без паспорту? Металошукачі в метро? Як там з доступом в інтернет без впн? Як з впн?
-
vsx
Member
Такие цены бывают в глобальных магазинах типа Amazon, в период когда рынок насытился а новый "майнинг" еще не наступил. Я так свою карту по MSRP купил +10$ за хорошее исполнение.Fozie: ↑ 12.05.2026 16:23 я таких цен как там написаны ни разу в жизни ни в одном магазине не видел