Чи не контрольований цей витік?
Новини
Останні статті і огляди
Файли довгоочікуваної Forza Horizon 6 помилково з’явилися в Steam завчасно — гра розійшлася по піратським ресурсам
-
Afit
Member
Пропоную обговорити Файли довгоочікуваної Forza Horizon 6 помилково з’явилися в Steam завчасно — гра розійшлася по піратським ресурсам
Можливо це наче демка, яка повинна привернути увагу до гри значно сильніше
-
n+gibat[]r
Member
Якщо гра добра то і скачавши піратку потім з радістю куплять і ліцензію, в мене саме так було наприклад з BeamNG.drive або Divinity: Original Sin 2, дуже добрі ігри за які захотілося заплатити розробникам без усіляких питань.
А якщо ігра кал то і купивши її будуть манібек робити
А якщо ігра кал то і купивши її будуть манібек робити
-
MqM
Member
Випустити демку релігія не дозволяє? Треба зливати всю гру? Та ну логіки немаєAfit: ↑ 11.05.2026 11:42 Пропоную обговорити Файли довгоочікуваної Forza Horizon 6 помилково з’явилися в Steam завчасно — гра розійшлася по піратським ресурсам
Чи не контрольований цей витік?Можливо це наче демка, яка повинна привернути увагу до гри значно сильніше
-
Demedik
Member
Ну я точно ее буду брать. Форза веселая погонялка. Веселый баланс между аркадой и симом(аля старые Need for speed-ы). А с тем, что мне нравиться эстетика страны Восходящего Солнца - для меня это маст бай.
-
Afit
Member
Я наприклад жодного разу в житті на ПК демки не запускав. А от вирішивши пограти на халяву і раптом гра хороша виявляється, то відразу не проти в платну версію пограти, щоб були доступні онлайн можливості і оновлення. Тим паче хто не любитель гонок, щоб прямо їх купувати, раптом відкриє для себе новий приємний вейб, і так аудиторія розшириться. Ну це ж не 100%. Це лише моє припущення. Просто такі грубі помилки не можуть часто траплятисьMqM: ↑ 11.05.2026 11:48Випустити демку релігія не дозволяє? Треба зливати всю гру? Та ну логіки немаєAfit: ↑ 11.05.2026 11:42 Пропоную обговорити Файли довгоочікуваної Forza Horizon 6 помилково з’явилися в Steam завчасно — гра розійшлася по піратським ресурсам
Чи не контрольований цей витік?Можливо це наче демка, яка повинна привернути увагу до гри значно сильніше
-
Entar
Member
Щодо демок ітд... А хто заважає людині за 230 грн оплатити геймпасс і пограти в не демку з усіма плюшками багатокористувацького контенту тощо?
-
uncle_doc
Member
так про "злив/злам" безкоштовно напишутьMqM: ↑ 11.05.2026 11:48Випустити демку релігія не дозволяє? Треба зливати всю гру? Та ну логіки немаєAfit: ↑ 11.05.2026 11:42 Пропоную обговорити Файли довгоочікуваної Forza Horizon 6 помилково з’явилися в Steam завчасно — гра розійшлася по піратським ресурсам
-
gregory_amd
Member
Красивий PR хід 
-
werneo
Member
не знаю чи правда, поки на рівні слухів.
Кряк такий, що, щоб грати, потрібно логінитися в Microsoft акаунт. Щоб не зловити бан, народ створює лєві аккаунти, логіниться і шпілить. Але ходять слухи, що прилітає HWID бан, а не просто бан акаунта.
Кряк такий, що, щоб грати, потрібно логінитися в Microsoft акаунт. Щоб не зловити бан, народ створює лєві аккаунти, логіниться і шпілить. Але ходять слухи, що прилітає HWID бан, а не просто бан акаунта.
-
Frost-Nick
Member
Довго чекати розбану.
- спойлер

-
Fen1xz
Member
И причем тут бан за читы к пиратке ? Насколько я помню по прошлым частям серии (хоть сам баны никогда не ловил, но часто читал в комьюнити форзаводов) бан дают на онлайн функции и они играли дальше. Сильно страшны пиратам блоки онлайн функций если они ещё в принципе не работают ?
-
VirusikZloy
Member
уже вышел v3 кряк .. 
-
powerpizza
Member
Та и v2 отлично работает,всю ночь гонял ни 1 вылета ни 1 фриза
-
kabostebeztak
Member
нащо з мейну в піратку грати?
якщо це ось той самий витік - за таке банити не красиво, видалити весь прогрес і усе.
-
DuckRider
Member
Так это ж дрыстобокс студия. У них баны даже за то, что какое-то убожище обиделось на тебя, когда ты его толкнул в гонке.kabostebeztak: ↑ 11.05.2026 16:44нащо з мейну в піратку грати?
якщо це ось той самий витік - за таке банити не красиво, видалити весь прогрес і усе.
-
KudzoSt
Member
Полностью поддерживаю. Пиратил третью Форзу - не зашла, снёс через день.n+gibat[]r: ↑ 11.05.2026 11:48 Якщо гра добра то і скачавши піратку потім з радістю куплять і ліцензію
Пиратил четвёртую, на следующий день купил делюкс издание и до сих пор временами катаю.
Пятую даже не смотрел, ибо к Мексике ноль интереса.
Шестая делюкс уже куплена, жду старта загрузки...
-
Soulwatcher
Member
Только форза то как раз считается симом, так как физика авто у всех максимально приближена к реальности и требует комплект руль+педали.Demedik: ↑ 11.05.2026 11:52 Веселый баланс между аркадой и симом(аля старые Need for speed-ы)
А если в сим играть на клаве/джостике, то игра сразу становится аркадой.
-
MqM
Member
Дивлюся я відео на ютубі і задаюся питанням вони не можуть зробити пристойні модельки людей? Навіть в катсценах модельки наче 10, якщо не 15 річної давності по деталізації та матеріалам.
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Фізика то приближена загалом до реальності, тільки, як виявилося не до конкретних моделей, бо мутять з підвіскою, дисками (взагалі ліві ставлять)Soulwatcher: ↑ 11.05.2026 19:22Только форза то как раз считается симом, так как физика авто у всех максимально приближена к реальности и требует комплект руль+педали.Demedik: ↑ 11.05.2026 11:52 Веселый баланс между аркадой и симом(аля старые Need for speed-ы)
А если в сим играть на клаве/джостике, то игра сразу становится аркадой.
-
XXXshadyXXX
Member
Soulwatcher
FH - сим?
Руль?
Если Gran Turismo считается симкадой как и Forza Motorsport, то что говорить про FH))) Forza Horizon - это с геймпадом завалиться на диванчик и перед тв играть, ибо я пробовал на руле в FH5, такое себе, после симуляторов(GT7, Assetto Corsa + Competizione), управление уж очень странное...
FH - сим?
-
bes
Member
Playground Games дали ще один коментар, щодо зливу Forza Horizon 6 на SteamDB:
Ми знаємо про повідомлення, що збірку Forza Horizon 6 отримали ще до офіційного релізу, і можемо підтвердити, що це не пов’язано з проблемою попереднього завантаження.
Ми застосовуємо жорсткі заходи проти будь-яких осіб, які отримали доступ до цієї збірки, включно з банами у всій франшизі та блокуванням консолей. Закликаємо фанатів трохи зачекати до релізу гри 19 травня.