Ринок мобільного геймінгу найбільший у Південно-Східній Азії (читати: Сингапур, Індонезія, Малайзія, Індонезія, Філіпіни), саме там завжди проходить софтлаунч для більшості ігор які виходять на мобілки, і саме по цій причині. В останні роки в цьому регіоні також спостерігався ріст саме ПК геймерів, і саме тих які перейшли із "мобілки" на ПК. Прийшов цьому кінець, схоже.Entar: ↑ 08.05.2026 16:40А от уявити собі ситуацію, коли середній китаєць з ростом свого віку, доходу ітд захоче перейти зі смартфонного геймінгу на щось цікавіше цілком можна.
Новини
Останні статті і огляди
Ринок материнських плат чекає найбільше падіння продажів за останні роки
-
daesz
Member
-
t2rex
Junior
ой, а что случилось? 
а точно, атх мамки с норм питанием идут от 300 баксов
мамкины маркетолухи хотели бабла поднять, не фортануло, а теперь нытьё начинается
мамкины маркетолухи хотели бабла поднять, не фортануло, а теперь нытьё начинается
-
DuckRider
Member
Неудачное поколение интел, которое не продается, сверх удачное поколение амд с старым сокетом, подорожание всего. Идеальный шторм для рынка материнок.
-
AntonyKandaurov
Member
DuckRider
Плюс такі як я, хто визрів збирати собі станціонарника на ддр5 але коли цінники пішли вгору - відмовився від цієї ідеї. Як і ті хто сидить на ддр4 і хотів перескочити на ддр5.
Плюс такі як я, хто визрів збирати собі станціонарника на ддр5 але коли цінники пішли вгору - відмовився від цієї ідеї. Як і ті хто сидить на ддр4 і хотів перескочити на ддр5.
-
kabostebeztak
Member
Ну, а що ви хотіли? Компоненти дорожчають, ніхто нічого збирати не хоче, ясна річ продажі материнок падатимуть.
Єдина надія, що материнки подешевшають настільки, що це хоча б трохи компенсує ціни на решту компʼютера)))
Відправлено через 29 секунд:
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
Просто ші бро все скуповують заради своєї бульбашки яка рано чи пізно лусне, і після неї все повернеться +- туди ж де і було.
Поверніть мені мій 2016.
Єдина надія, що материнки подешевшають настільки, що це хоча б трохи компенсує ціни на решту компʼютера)))
да ніхто не збирає нічого просто от і всеt2rex: ↑ 09.05.2026 14:37 ой, а что случилось?
Нема ніякого зговоруKimRomik: ↑ 08.05.2026 12:04 Ну так вони самі винні. В зговорі з іншими виробниками підняли ціни на комплектуючі, потім люди перестали купувати, а там ще й ШІ-бум і прийдеться клепати тільки датацентрам.
Просто ші бро все скуповують заради своєї бульбашки яка рано чи пізно лусне, і після неї все повернеться +- туди ж де і було.
Поверніть мені мій 2016.
-
Dilfin
Member
По логіці ринку так би і мало статися і материнки мали б опуститися до 100-150$ замість 300$, але так не буде, зараз інша схема, просто будуть випускати менше, створивши штучний дефіцит і продавати по 500$kabostebeztak: ↑ 09.05.2026 19:42 Ну, а що ви хотіли? Компоненти дорожчають, ніхто нічого збирати не хоче, ясна річ продажі материнок падатимуть.
Відправлено через 29 секунд:да ніхто не збирає нічого просто от і всеt2rex: ↑ 09.05.2026 14:37 ой, а что случилось?
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:Нема ніякого зговоруKimRomik: ↑ 08.05.2026 12:04 Ну так вони самі винні. В зговорі з іншими виробниками підняли ціни на комплектуючі, потім люди перестали купувати, а там ще й ШІ-бум і прийдеться клепати тільки датацентрам.
Поверніть мені мій 2016.
-
kabostebeztak
Member
Хочуть більше заробити з кожного окремого продажу.Dilfin: ↑ 11.05.2026 10:29По логіці ринку так би і мало статися і материнки мали б опуститися до 100-150$ замість 300$, але так не буде, зараз інша схема, просто будуть випускати менше, створивши штучний дефіцит і продавати по 500$kabostebeztak: ↑ 09.05.2026 19:42 Ну, а що ви хотіли? Компоненти дорожчають, ніхто нічого збирати не хоче, ясна річ продажі материнок падатимуть.
да ніхто не збирає нічого просто от і все
Нема ніякого зговору
Поверніть мені мій 2016.