Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Radio Bay
Member
А які думки щодо Westone W20?
-
Feras
Member
Westone W20 це "предок" з 2013-2014 року? Мені здається за ці роки техніка зробила гігагнтський крок уперед. Так це консьюмерство, але іем-и які вийшли в 20-25 році об підлогу "витирають" іеми які вийшли у 22 році. Але можливо це якась "нетленна класика" ? - подивився https://www.iemranking.com/show/westone-w20 Крін оглядав їх дуже давно і розніс їх.
Це ж Shure стайл іем на щастя не Etymotic стайл.
Це ж Shure стайл іем на щастя не Etymotic стайл.
-
Radio Bay
Member
Спс, в теме не плаваюFeras: ↑ 04.05.2026 09:17Мені здається за ці роки техніка зробила гігагнтський крок уперед. Так це консьюмерство, але іем-и які вийшли в 20-25 році об підлогу "витирають" іеми які вийшли у 22 році
-
Feras
Member
Та да, на ринку ІЕМ просто страшна конкуренція (скажем так дике поле
) за покупця, не те що раніше було і треба давати виробникам кращий звук і якість за меньші гроші, якщо хочешь вижити і не закритись (це стосується усієї аудіо техніки), тому кожна компанія намагається викотити щось прям дуже гарне, яке грає краще за свою ціну і обходить іем які на тір вище по ціні. Зараз самий разхайпленний новий ІЕМ це CrinEar Reference, якщо вас цікавить абсолютно нейтральний-"флат" звук то Reference намагається це дати. По Reference дуже багато оглядів і статей, на найближчий час це сама захайплена новинка. Слідом за нею йде Kiwi Ears Halcyon гібридка у якій поставили MEMS - драйвер і 2 новинки від Пенон аудіо - Penon Fan 4 та Sound Rhyme SR6 і це тільки з відомого, що випустили за останні 30 днів 
-
Radio Bay
Member
Feras
Жорстко слідкуєш
Жорстко слідкуєш
-
Feras
Member
Та не, просто дуже часто і багато про них казали в останні місяці. Шукаю для себе, щось цікаве, що відрізняється від наявних і серед новинок цього більше всього. Така ж ситуація з навушниками але там цінники вище ніж на ІЕМ але виробники майже ті ж самі 
-
wow_w
Member
Anker SoundСore Space Q45 мав у використанні десь два роки, типу як вже недешеве хотів попробувати Anker, що це.
Це гівно за купу грошей, звук тухлий, пластик біля регулювання підголіввя почав тріскатись ще через два місяці, а зараз десь через два роки вже відвалився плпастик в районі навушника.
Зараз дивлюсь в сторону sennheiser Momentum 4
Це гівно за купу грошей, звук тухлий, пластик біля регулювання підголіввя почав тріскатись ще через два місяці, а зараз десь через два роки вже відвалився плпастик в районі навушника.
Зараз дивлюсь в сторону sennheiser Momentum 4
-
MSiAventador
Member
MASSIVE Headphone Tier List rank over 160 headphones — 2026 Edition
-
Radio Bay
Member
Ці вміютьwow_w: ↑ 08.05.2026 13:09Зараз дивлюсь в сторону sennheiser
-
XXXshadyXXX
Member
Были у меня в использовании пару месяцев и увы продал. Давили на уши, сами по себе казались массивными, при наклоне головы могли спадать(я пытался в них тренироваться в зале), приложение ну так себе, шумоизоляция вроде казалась ок на тот момент, ибо были первые такие наушники с шумодавом.wow_w: ↑ 08.05.2026 13:09sennheiser Momentum 4
Так же у меня Samsung смартфон, а на всех Samsung смартах нет поддержки aptX loosless\adaptive, только обычный Aptx(аля качество MP3). А я слушаю как минимум Flac. Так что увы, поменял на Sony WH-1000XM5, которые на Ldac кодеке(то что надо для якобы "Bluetooth HiFi" звучания), которые легче, которые имеют отличный шумодав, и как не странно на голову не давят и не спадают во время силовых тренировок, в общем мне в них удобнее чем было в Sennheiser Momentum 4.
По поводу звучания: из коробки(на сток настройках) Sennheiser Momentum 4 звучат немного лучше чем Sony XM5(Сони немного теряют в верхах и больше басса), но настроив немного фирменное приложение + купил за пачку чипсов эквалайзер от Poweramp и звучание теперь то что надо под Melodic Death Metal, Metalcore, Deathcore, Thrash metal
-
Radio Bay
Member
Амиго, ты б еще в планарах потренировалсяXXXshadyXXX: ↑ 09.05.2026 17:34я пытался в них тренироваться в зале
-
XXXshadyXXX
Member
Radio Bay
Так в нынешних Sony XM5 отлично все тренируется, уже как пол года полет отличный
И таких как я в зале с похожим форм фактором наушников полно народу.
Так в нынешних Sony XM5 отлично все тренируется, уже как пол года полет отличный
-
Radio Bay
Member
Стадо не показатель, может у вас там мода: мальчики в голубеньких (заказать покраску), девочки в розовеньких. Сейчас не тренируюсь, но знаю, что это (45 мин зал, 45 мин бассейн). Тоже мне место для качественного звука. В зал: затычки или вкладыши. Есть серии наушников "Sport" с заушным зачепом не дарма. Представил себя в варианте 3 х 10 от груди в Сенхах HD650, поржал, весь зал ржал быXXXshadyXXX: ↑ 09.05.2026 20:03И таких как я в зале с похожим форм фактором наушников полно народу
-
XXXshadyXXX
Member
Radio Bay
Так при чем тут стадный инстинкт, мне тренироваться в них удобно относительно. Отличная звукоизоляция, та и я не слушаю прям hifi 192/24 - Юзаю Deezer hifi подписку, там flac, мне достаточно для зала. А к внутриканальным(вакуумным) у меня личная неприязнь, много перепробовал за свою жизнь, отходят выпадают особенно при жиме от груди(пробовать ещё варианты нет желания фу фу) только накладные либо полноразмерные + у меня кардио сессий нет что бы выливались литры пота, та и для кардио у меня неплохие вкладыши есть tws.
На счёт ушей с заушным зачепом, знаю, но мне моих хватает с головой, переходить на этот тип что бы что? Что?)
Та и я просто описал свой опыт пользования сенхами и сони беспроводными, чего долюбились то до меня, а?
Так при чем тут стадный инстинкт, мне тренироваться в них удобно относительно. Отличная звукоизоляция, та и я не слушаю прям hifi 192/24 - Юзаю Deezer hifi подписку, там flac, мне достаточно для зала. А к внутриканальным(вакуумным) у меня личная неприязнь, много перепробовал за свою жизнь, отходят выпадают особенно при жиме от груди(пробовать ещё варианты нет желания фу фу) только накладные либо полноразмерные + у меня кардио сессий нет что бы выливались литры пота, та и для кардио у меня неплохие вкладыши есть tws.
На счёт ушей с заушным зачепом, знаю, но мне моих хватает с головой, переходить на этот тип что бы что? Что?)
Та и я просто описал свой опыт пользования сенхами и сони беспроводными, чего долюбились то до меня, а?
-
Radio Bay
Member
К слову пришелся свой опыт, ничего личного, да пусть твои тренировки будут комфортнымиXXXshadyXXX: ↑ 09.05.2026 20:42Та и я просто описал свой опыт пользования сенхами и сони беспроводными, чего долюбились то до меня, а?
-
wow_w
Member
Я не планую в них тренуватись в залі, а для подорожей на велосипеді маю колонку jbl.
Тому питання в безпровідних навушниках для прослуховування відео, ютуба, можливо ігри, мобільність так, але в форматі, щоб можна було на роботу принести підключити до пк.
Тому питання в безпровідних навушниках для прослуховування відео, ютуба, можливо ігри, мобільність так, але в форматі, щоб можна було на роботу принести підключити до пк.
-
MSiAventador
Member
Новинки що будуть представлені в суботу на Сингапурщині.
FiiO FT15 "FT5 PRO"

FT15 – це оновлена версія FT5, яка все ще використовує конструкцію планарного драйвера. Це звичайне оновлення покоління, а також має дерев’яні чашки, що робить дерево фірмовим матеріалом та елементом дизайну для всієї серії FT.
FT15 використовує власноруч розроблений FIIO кільцевий планарний драйвер. Порівняно зі звичайними паралельними магнітними стрічками, магнітне поле є більш рівномірним, що допомагає ще більше зменшити спотворення, особливо нелінійні спотворення, спричинені нерівномірними магнітними полями. Порівняно з лінійними спотвореннями, нелінійні спотворення легше сприймаються людським вухом. Це також напрямок технологічного розвитку для планарних магнітних навушників. Очікується, що FT15 вийде приблизно у серпні.
FiiO JT9 "JT7 PRO"

JT9 – це тип відкритих накладних планарних магнітних навушників. Очікується, що вони будуть оснащені складним оголов’ям. JT9 можна уявити як технічно знижений поріг сприйняття планарним драйвером від FIIO. JT9 матиме вищу чутливість порівняно з JT7. Або ж можна уявити це як JT9=JT7 PRO. Очікується, що JT9 вийде в серпні.
FiiO FT15 "FT5 PRO"

FT15 – це оновлена версія FT5, яка все ще використовує конструкцію планарного драйвера. Це звичайне оновлення покоління, а також має дерев’яні чашки, що робить дерево фірмовим матеріалом та елементом дизайну для всієї серії FT.
FT15 використовує власноруч розроблений FIIO кільцевий планарний драйвер. Порівняно зі звичайними паралельними магнітними стрічками, магнітне поле є більш рівномірним, що допомагає ще більше зменшити спотворення, особливо нелінійні спотворення, спричинені нерівномірними магнітними полями. Порівняно з лінійними спотвореннями, нелінійні спотворення легше сприймаються людським вухом. Це також напрямок технологічного розвитку для планарних магнітних навушників. Очікується, що FT15 вийде приблизно у серпні.
FiiO JT9 "JT7 PRO"

JT9 – це тип відкритих накладних планарних магнітних навушників. Очікується, що вони будуть оснащені складним оголов’ям. JT9 можна уявити як технічно знижений поріг сприйняття планарним драйвером від FIIO. JT9 матиме вищу чутливість порівняно з JT7. Або ж можна уявити це як JT9=JT7 PRO. Очікується, що JT9 вийде в серпні.
-
konb999
Member
Фиио молодцы. У них все планары звучат очень круто. Я бы сказал, ощутимо дороже своей цены. Сейчас как раз вернулся со службы и слушаю свой м27 и фт7. Лени вульф, - кингдом кам, - а вот как раз фт 5 не слышал, но имея фт 7 и фт 1 про думаю тоже огонь звучат. У планаров фиио при классической детальности планаров добавляется музыкальность и мясо динамов. Еще где то читал что фт 9 в планах есть! А кто фио плеер м33 на р2р слушал?MSiAventador: ↑ 14.05.2026 19:24 Новинки що будуть представлені в суботу на Сингапурщині.![]()
FiiO FT15 "FT5 PRO"
FiiO JT9 "JT7 PRO"
-
Radio Bay
Member
Запомню, хотя рекаблинг HDD650 творит чудесаkonb999: ↑ 18.05.2026 00:33и мясо динамов. Еще где то читал что фт 9 в планах есть
-
konb999
Member
650 я не слушал, но слушал HD 660S2 и звучат они ИМХО дешево, с детализацией проблема и баса многовато и размазаный он, может конечно 650 лучше. Слушал пару недель 820е - рассматриваю их к покупке, - просто чтоб были какие-то динамы хорошие, но как-то пока не зацепили меня...Radio Bay: ↑ 18.05.2026 00:36Запомню, хотя рекаблинг HDD650 творит чудесаkonb999: ↑ 18.05.2026 00:33и мясо динамов. Еще где то читал что фт 9 в планах есть