Розробники The Sinking City 2 показали ігровий процес у новому відео

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники The Sinking City 2 показали ігровий процес у новому відео

Я вже цегли відклав, а це був лише трейлер. :gigi:
P.S. Якщо будуть екранізувати то на головні ролі брати Тома Елліса (Люцифер,ЦРУ) та Пердіту Вікс (Магнум П.Д.) :shuffle:
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Не скажу, що прямо таки запеклий фанат Г.Лавкрафта (в першу чергу я поціновувач все таки Р.Говарда, з яким вони товаришували і плідно працювали над ідеями для своїх творів), але з великою цікавістю перечитав всю його літературну творчість і скажу, що "водяна монстрятина" - всього лиш один з наріжних каменів його творчості, але - чи не найвпізнаваніший і популярний серед іншого чим і зумовлена тотальна увага креаторів різного толку.
► Саме тому, в час виходу першої гри я досить скептично віднісся до чергової "водяної тематики Лавкрафта" і "пройшов гру на ЮТубі" і, як виявилося в процесі, даремно: гра вийшла достатньо цікавою і атмосферною, щоб пограти власноруч. Другу частину гратиму однозначно (хоча "червона стрічка" сюжету про пошук втраченої коханої - не те щоб часта чи близька тема в сюжетах самого Лавкрафта була в плані визначальної, але як "затравка", напевно, згодиться).
hohlid19
Member

Повідомлення

Она также будет фризить как ремастер?
Відповісти