Відеокарта трабл: amd - ok, Nvidia - не ok!

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Sahniuk
Member

Повідомлення

Я на xeon e5440 по моєму и на Асус МП разом с gtx1066 майнив windows 7 pro 64 ,одна планка ддр2 4гб одна ддр2 2 Гб, 2 слотова мамка,
Цей танк не зламати було ,заглючило зніс віндовс,заново накатав ,або через дду унінсталер відеодрова почистив заново нактав,
пахало сутками ефір викопувало,
Можу помилятись а чи вистачає потужності псі експреса слоту задля 1080 ,самого слоту ,не БЖ,і якщо біос прошитий з флешки саме з біосу ,може спробувати віндовс 7 поставити ,і три планки озу теж можуть бути проблемою,але це мою суб'єктивна думка, треба пробувати методом тика,
Якщо ддр3 то може бути капризна з 775 вже добре не пам'ятаю,
А і був випадок образ віндовс був битий один і той самий образ що ставив десятки разів був битий і графічний драйвер не встановлювався,краще дістрібутів віндовс качнуть з першоджерела,це особистий досвід
Тема цікава :)
Востаннє редагувалось 07.05.2026 21:05 користувачем Sahniuk, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

ProBoynick: 06.05.2026 13:50 стоп, оновити біос і дефолтнути біос це ж різні речі правильно?
так
Soulwatcher
Member

Повідомлення

ProBoynick: 05.05.2026 20:00 Всім привіт!
коротко: компуктер з картою нвідіа (zotac gtx 295) почав виключаться/загружався через раз / давав один довгий та три коротких біпера (гас монік а вєнтилі крутили / поміняв оператівку, бп - не помогло. думав карта всьо. купив тут на барахолці у класних пацанів :) (Бумика та Святослава) дві карти (одна амд AMD Radeon HD 5700 Series / друга - Asus gtx 1080ti. З амдшкою - проблема вирішилась працює але драйвера не можу поставить видно вже дуже старенька карта. А от з 1080 - не грузиться (один довгий три коротких) точно так як зі старою картою яка як я думав накрилась. а можливо ще вийде що і ні))
Звуковой сигнал 1 длинный + 3 коротких при включении компьютера (BIOS Beep Codes) почти всегда указывает на ошибку видеокарты (видеоадаптера) или проблемы с инициализацией монитора. В редких случаях (на старых материнских платах) это означает ошибку клавиатуры.
Основные причины и решения:
Плохой контакт видеокарты: Выключите ПК, извлеките видеокарту из слота PCI-Express, протрите контакты ластиком и установите обратно.
Питание видеокарты: Проверьте, надежно ли подключены кабели дополнительного питания от блока питания к видеокарте.
Проблема с монитором/кабелем: Убедитесь, что монитор включен и кабель (HDMI/DP) надежно подключен.
Попробуйте другой кабель.
Встроенная графика: Если есть встроенное в процессор видеоядро, выньте дискретную видеокарту и подключите монитор к материнской плате, чтобы проверить работу системы.
ProBoynick
Member

Повідомлення

Нє ну ластіком тер канєшно
Yaroslav308
Member

Повідомлення

ProBoynick: 07.05.2026 13:17почекай пару днів будь ласка, я половлю 5600, якщо ні то візьму.
Якщо ще актуально, то притримаю до 10 вечора понеділка. Створив тему.
ProBoynick
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 10.05.2026 15:41
ProBoynick: 07.05.2026 13:17почекай пару днів будь ласка, я половлю 5600, якщо ні то візьму.
Якщо ще актуально, то притримаю до 10 вечора понеділка. Створив тему.
Дякую за терпіння! Буду на 5600 щось збирати.
Відповісти