Статистика Steam: близько 13,4% геймерів використовують відеоадаптери GeForce RTX 50-ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Статистика Steam: близько 13,4% геймерів використовують відеоадаптери GeForce RTX 50-ї серії
З такими цінами ще довго будуть сидіти на 3060.
Filabatya
Member

Хуанг теж так думає)
big_bang
Member

щось мені слабо віриться, шо всього 2,37% за червоними картами сидять.
denizen
Member

з виходом нової RTX 3060, її позиції тільки зміцніють
kairo
Member

По процам, АМД впевнено йде до 50/50.
XXXshadyXXX
Member

big_bang: 04.05.2026 09:33щось мені слабо віриться, шо всього 2,37% за червоними картами сидять.
Конечно больше - большинство из них это пираты и те кто сидят на геймпасс подписке. Стим таких не видит :gigi:
hohlid19
Member

Ну ниче, щас как начнут опять 3060 производить, так сразу всё на свои места вернётся
Serg IX
Member

XXXshadyXXX: 04.05.2026 10:02
big_bang: 04.05.2026 09:33щось мені слабо віриться, шо всього 2,37% за червоними картами сидять.
Конечно больше - большинство из них это пираты и те кто сидят на геймпасс подписке. Стим таких не видит :gigi:
Или на форумах сидят доказывают что это тоже видеокарты))
MqM
Member

Занадто жирно накинув :rotate:
Та міг би не судити по нашому форуму з любителями піратської халяви
XXXshadyXXX
Member

MqM: 04.05.2026 10:27Занадто жирно накинув :rotate:
Я старался :lol:
Serg IX: 04.05.2026 10:26Или на форумах сидят доказывают что это тоже видеокарты))
Тоже верно :laugh:
Kirakishou
Member

MqM: 04.05.2026 10:27Та міг би не судити по нашому форуму з любителями піратської халяви
Граю виключно в безкоштовні гача-ігри, але за п’ять років витратив на них більше, ніж 99% відвідувачів цього форуму витратили на ігри в стімі. Рахувати не хочу, щоб не засмучуватися, але відчуттям на ці гроші можна було б взяти непогану вживану машину.
byaka
Member

big_bang: 04.05.2026 09:33 щось мені слабо віриться, шо всього 2,37% за червоними картами сидять.
А ви в роздiлi звукових карт дивилися? :D
1234waltz
Member

hohlid19: 04.05.2026 10:03 Ну ниче, щас как начнут опять 3060 производить, так сразу всё на свои места вернётся
А потім Хуанг знайде пару контейнерів чипів 1650, напаяють в дешеві ноути і вона ще пару років в топ-10 Стіма потримається.
hohlid19
Member

1234waltz
А там и 1060 случайно появится
Plush_Dragon
Member

І оце розробники ігор дивляться на ті бідолашні 0,18%, та думають чи є сенс для них щось робити. Хіба що сама Ліза грошей занесе та покриє збитки.
byaka
Member

Plush_Dragon: 04.05.2026 12:43 І оце розробники ігор дивляться на ті бідолашні 0,18%, та думають чи є сенс для них щось робити. Хіба що сама Ліза грошей занесе та покриє збитки.
Iншими словами:власники вiдеокарт амд не чекайте на хорошу оптимiзацiю iгор,це не вигiдно розробникам
MqM
Member

Kirakishou: 04.05.2026 10:51
MqM: 04.05.2026 10:27Та міг би не судити по нашому форуму з любителями піратської халяви
Граю виключно в безкоштовні гача-ігри, але за п’ять років витратив на них більше, ніж 99% відвідувачів цього форуму витратили на ігри в стімі. Рахувати не хочу, щоб не засмучуватися, але відчуттям на ці гроші можна було б взяти непогану вживану машину.
Так ми ж не про такі ігри :) А про саме платні ігри, які на всяких сайтах повністю безкоштовними. Бо вони люди «раждьонніе в совке» і не знають, що таке авторське право та інтелектуальна власність :)
Vlaad13
Member

Striker: 04.05.2026 09:28 Пропоную обговорити Статистика Steam: близько 13,4% геймерів використовують відеоадаптери GeForce RTX 50-ї серії
З такими цінами ще довго будуть сидіти на 3060.
А колись були інші ціни?
Тут хоча б далі не росли
Я скільки живу стільки дивуюсь таким людям як ви - які думають що колись відяхи стануть безкоштовно роздавати :laugh:
erkins007
Member

Plush_Dragon: 04.05.2026 12:43 І оце розробники ігор дивляться на ті бідолашні 0,18%, та думають чи є сенс для них щось робити. Хіба що сама Ліза грошей занесе та покриє збитки.
Я писал об этом раньше. Это замкнутый круг, как и в случае с куда. Софт пишется под нвидиа-покупатель покупает нвидиа- разработчики смотрят на долю АМД и пишут софт под нвидиа.
И разорвать этот круг стоит очень много денег.
Туда нужно вливать как минимум столько же сколько нвидиа вбухивала на начале эпохе лучей и длсс в их продвижение.
Entar
Member

Геймпасс? Точно нет. Они обычно доказывают что "подписка это кидалово потому-что ты не владеешь игрой". :D И про заговоры злых корпораций которые хотят "пересадить всех на подписку всего"

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Vlaad13: 04.05.2026 15:05 А колись були інші ціни?
Тут хоча б далі не росли
Я скільки живу стільки дивуюсь таким людям як ви - які думають що колись відяхи стануть безкоштовно роздавати :laugh:
Взагалі були, більшу частину 2025 року, а також з середини 2022 на 4000 серію
Ответить