Чутки: OpenAI співпрацює з Qualcomm і MediaTek над створенням власного смартфона з ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Чутки: OpenAI співпрацює з Qualcomm і MediaTek над створенням власного смартфона з ШІ

Згідно з баченням OpenAI, люди незабаром відмовляться від використання звичних застосунків туалетного паперу на користь ШІ-агентів
Так якось реалістичніше
big_bang
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Чутки: OpenAI співпрацює з Qualcomm і MediaTek над створенням власного смартфона з ШІ

І такий смартфон у майбутньому має кинути виклик домінуванню Apple iPhone.
Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))

Згідно з баченням OpenAI, люди незабаром відмовляться від використання звичних застосунків на користь ШІ-агентів
Сильна заява... Дуже сильна.

При цьому OpenAI нібито може розраховувати на щорічне постачання в 300–400 мільйонів штук, що стане великим викликом для інших гравців на ринку смартфонів.
Кому ?

ШІ маразм окріп і виріс.
DuckRider
Member

Повідомлення

Gemini существует. Так же Gemini отключается нафиг.
1234waltz
Member

Повідомлення

DuckRider: 27.04.2026 10:54 Gemini существует. Так же Gemini отключается нафиг.
Більш за все в Gemini я обожнюю той факт, що частину технічного сапорту та довідників Гугл змінив на нього (просто в іншій веб-морді). І що цікаво, він видає відбірні галюни та недостовірну інформацію по довідниковій інфі самих сервісів Гугла, їх API та іншому такому. Покращення вже сьогодні, так би мовити.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Чудный новый мир по подписке на OpenAI, а как забудешь оплатить подписку то новый модный AI-смартфон станет тыквой :yes:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Чисто згадую фільм "Я робот".... просто згадую... :gamer:
Ostin
Member

Повідомлення

OpenAI
Ці хлопці пробують всі методи, щоб хоч якось монетизувати свій слоп, який по відношенню до затрат все більше виглядає бульбашкою, готовою луснути)
Десь не так давно хтось озвучував думку, що "ші-тренд дасть заробити багатьом людям. Але далеко не факт, що на ньому зароблять ті, про кого зараз пишуть в новинах".
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

big_bang: 27.04.2026 10:50 Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))
Внезапно Вива х100 ультра такой - а что, я не убийца Айфона?! :lol:
Я сравнивал 16 айфон и х100 Ультра - в пользу Айфона говорит только чуть меньшая толщина в области блока камер. Остальное у Вивы лучше.
Volodymyr1985
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 27.04.2026 13:53
big_bang: 27.04.2026 10:50 Китайці пару разів на тиждень випускають ВБИВЦЮ ЯБЛУКА, але так за 10 років і не вбили)))
Я сравнивал 16 айфон и х100 Ультра - в пользу Айфона говорит только чуть меньшая толщина в области блока камер. Остальное у Вивы лучше.
І шо, тепер iPhone перестануть купувати нарешті? :D
Барбарис
Member

Повідомлення

1234waltz, але він помітно менше ніж чат галюцинує. Тому як вони збираються всіх інших видавити, а тим більше додатки, не зрозуміло. Спеціалізовані додатки з обмеженим функціоналом точно будут кращі за галюциногенові аі.
Victor Butko
Member

Повідомлення

мікрослоп ніяк не вгамується
big_bang
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 27.04.2026 13:53 Остальное у Вивы лучше.
особливо підтримка софту буде ліпша
я не дуже довіряю цим канторам і вам не раджу
MqM
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 27.04.2026 13:53
Що таке ваша віва? Це типу о такого?

Зображення
Graveworm
Member

Повідомлення

MqM
спойлер
smartfon-vivo-15-1061659092.jpg
смартфон віво
MqM
Member

Повідомлення

Graveworm: 27.04.2026 16:17 MqM
спойлер
smartfon-vivo-15-1061659092.jpg
смартфон віво
Судячи по всьому всі мають знати, що у власника Віво) А компартія знати айді користувача)
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

При цьому OpenAI нібито може розраховувати на щорічне постачання в 300–400 мільйонів штук, що стане великим викликом для інших гравців на ринку смартфонів.
Це ж чудово. Нехай замовляють 400млн, може після цього воно вже лопне, коли ніхто не купуватиме це сміття.
KingofgamE
Member

Повідомлення

Все ще чекаю від фінів прориву з їх смартфоном на лінуксі, а не ось це мракобєсіє :D
zaqik
Member

Повідомлення

люди незабаром відмовляться від використання туалетного паперу

Ты совершенно прав, туалетная бумага высушивает анус и нарушает его микрофлору, поэтому её использование вредно :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn:
dead_rat
Member

Повідомлення

zaqik: 01.05.2026 23:16
люди незабаром відмовляться від використання туалетного паперу

Ты совершенно прав, туалетная бумага высушивает анус и нарушает его микрофлору, поэтому её использование вредно :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn: :learn:
Головне щоб не фауну :horror:
Відповісти