В Epic Games Store знову роздають рольову гру Hogwarts Legacy

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
my4a4oc
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить В Epic Games Store знову роздають рольову гру Hogwarts Legacy

Заходжу я значить, а вона вже в бібліотеці з минулого разу)) а я навіть не памя'таю))
byaka
Member

Повідомлення

my4a4oc: 01.05.2026 11:15 Предлагаю обсудить В Epic Games Store знову роздають рольову гру Hogwarts Legacy

Заходжу я значить, а вона вже в бібліотеці з минулого разу)) а я навіть не памя'таю))
Ти чаклун, Гаррi! :)
maxresdefault.jpg
nightkain
Member

Повідомлення

Аналогічно, теж вже в бібліотеці. Певно вже всі забрали чи купили на розпродажі. Сама гра дуже гарна, пройшов десь рік тому. Чекаю на другу частину.
VovaII
Member

Повідомлення

Вчора(чи вже позавчора?) пропонувало купити «набір темного одягу».

Як підзабудеться, пройду наново, бо минулого разу скрипт завис десь напівдорозі.( то ще до патчів було)
dead_rat
Member

Повідомлення

Ех, хороша гра, жаль вже процшов
Devijack
Member

Повідомлення

Моди на короткі спідниці для школярок доступні прям у самій грі. Зручно зробили.
Reinmar
Member

Повідомлення

Це правда, що Хогвартс сама процесорозалежна гра за років 5 і більше 100 жодний проц не видає?
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Reinmar: 01.05.2026 13:17 Це правда, що Хогвартс сама процесорозалежна гра за років 5 і більше 100 жодний проц не видає?
Самая неоптимизированная, с потреблением памяти как проф.софт
MetalistForever
Member

Повідомлення

Какая же глючная игра , до сих пор ( спустя 4 года ), если играть с RTXом! И ФПС падает до 30-40 ( довольно часто )
Afit
Member

Повідомлення

Reinmar: 01.05.2026 13:17 Це правда, що Хогвартс сама процесорозалежна гра за років 5 і більше 100 жодний проц не видає?
Ні. Вона просто не оптимізована
МОНАХ
Member

Повідомлення

Сервіс Epic Games Store продовжує радувати користувачів безплатними іграми.
► А ЩО їм ще лишилося робити? :) Як не продовжувати безоплатні роздачі...

► Навіть і близько не є фанатом всесвіту, але сама гра зацікавила. Правда, з її поточним станом - лишив проходження на невизначене майбутнє, допоки повністю не апгрейднусь (бо теперішня відеокарта навіть на мінімальних налаштуваннях тут "дуба вріже").
Reinmar
Member

Повідомлення

МОНАХ
теперішня відеокарта навіть на мінімальних налаштуваннях тут "дуба вріже"
Спочатку глаз впав на
GPU • Gigabyte: GeForce 8600 GT 512Gb
Думаю, ну це точно) потім побачив ще другий конфіг B-)
AlexWest
Member

Повідомлення

МОНАХ: 01.05.2026 14:55 ► Навіть і близько не є фанатом всесвіту, але сама гра зацікавила
І таке буває.
Якби я не був фанатом, то плювався б від неї далі ніж бачив.
Ця роздача – логічний хід. За місяцьок люди встигнуть пройти, а там, дуже ймовірно, другу частину представлять на Summer Game Fest.
cspp
Member

Повідомлення

Год назад зашёл, застрял на двадцать минут на настройке внешности, вышел и забыл про нее..
kairo
Member

Повідомлення

Імхо, гра досить посередня. Закинув на середині.
BoKl
Member

Повідомлення

cspp: 02.05.2026 05:55 Год назад зашёл, застрял на двадцать минут на настройке внешности, вышел и забыл про нее..
Але ж це не проблема гри, налаштування зовнішності не є обов'язковим. Гра атмосферна і перша її половина дуже цікава.
Mozdev
Member

Повідомлення

my4a4oc: 01.05.2026 11:15 Предлагаю обсудить В Epic Games Store знову роздають рольову гру Hogwarts Legacy

Таж фігня, заходжу а воно є, а пограти все одно не можу (460 жифорс) :gigi:
МОНАХ
Member

Повідомлення

Reinmar: 01.05.2026 16:10 ...потім побачив ще другий конфіг B-)
:) Вставив на стару "машину" в якості "затички" що було "на хазяйстві", щоб на "встройці" не сидіти (накотив туди Лінукс окремо - періодично доводиться працювати і на ній).

► Запускали гру на 2070 в товариша, то щось якось взагалі все печально, навіть, на мінімалках. На 1660 і пробуватись не варто...
Devijack
Member

Повідомлення

kairo: 02.05.2026 07:28Закинув на середині.
Ну десь на середині ти +\- вже всю гру побачив. А далі ще трохи сюжета в тих самих локаціях та бескінечне поповнення зоопарку у прихованній комнаті. В грі наче купа побочок та активностей але воно все таке ніяке і набридає.
Колись проходив піратку ще перший билд і там було відчутно менше побочного контенту, гра відчувалась більш послідовною ті цілістно. Зараз губишся бо всього навкола забагато і воно однотипне.
AlexWest
Member

Повідомлення

Цій грі взагалі непотрібен відкритий світ. Гогвортс, Хогсмід і сюжетні локації - цього було б достатньо. А заощаджені сили могли б пустити на пропрацювання квестів та геймплею. Але культ великих відкритих світів з нами ще надовго.
Відповісти