Hellyberry, це повинен бути дешевий Hатоr, але ніфіга він не дешевий.
Колір чомусь сподобався
Свого часу я б її залюбки пожамкав
Нормальний, навіть типовий неймінг: бренд, модель та її варіанти.
Так, але меседж коментатора був не про це. Самий поширений варіант моделі отої брендової тітоньки під спойрером звуть Halle Berry.
Це 99% Delux, характерний розмір та форма глайдів, відсік з специфічною, як в Делюксах, виємкою в середині відсіку для донгла і софт на це вказують)Alexx-wisa: ↑ 30.04.2026 14:36 Інтерфейс додатку 1:1 як у моєї миші Delux M800 Pro PAW3395 з аліка, яка мені обійшлась в 17.53$ 11.2024 року. Дуже може бути, що це один виробник
Update:
DELUX — окремий китайський виробник мишок і периферії.
Hellyberry — суббренд компанії HATOR.
Схожість програм на 99% часто означає:
-використання однакового OEM-ПЗ від виробника чипа або фабрики;
-ребрендинг готової апаратної платформи;
однаковий MCU/сенсор, під який іде типовий драйвер.
У світі мишок це дуже поширено — різні бренди можуть мати майже ідентичний софт, навіть якщо компанії різні.
Вага 47 грамів — головний технічний козир
вже обліпив грузіками свою бладі?KROOM: ↑ 02.05.2026 09:56Вага 47 грамів — головний технічний козир
Перепис дістрофіків об'явлено відкритим![]()
Комп виключено, але напруга на юсб є і воно заряджаєMelki: ↑ 03.05.2026 20:02 не понимаю, для чего эта подставка?
комп выключен - оно не заряжает, комп включен ты играешься мышкой
это чтобы коврик для мышки был всегда без мышки?
я бы этим не баловался, это когда-то плохо кончится для материнкиdead_rat: ↑ 03.05.2026 20:04напруга на юсб є
Це дефолтна поведімка компів з часів АТХ форматуMelki: ↑ 03.05.2026 20:08я бы этим не баловался, это когда-то плохо кончится для материнкиdead_rat: ↑ 03.05.2026 20:04напруга на юсб є
...за умови якщо не вимкнути живлення на подовжувачі чи ще як. (в мене за 5 хвилин після вимикання компу - він автоматично повністю вимикається, включно з монітором, акустикою і т.п. все, що в подовжувач ввімкнуто) тому доводиться мишу заряджати окремо, ящо сіла )dead_rat: ↑ 03.05.2026 20:04Комп виключено, але напруга на юсб є і воно заряджає
Так, але подається лише 5В і 0.5мА на порт (і 2.5мА на увесь юсб концентратор). Все що більше - нестандартна поведінка і додаткові опції. Так що в стендбаї за дефолтом особливо не позаряджаєшся.dead_rat: ↑ 03.05.2026 20:36Це дефолтна поведімка компів з часів АТХ формату