Китайська відеокарта Lisuan 7G100 пройшла сертифікацію драйвера WHQL перед релізом у травні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

ДядяСаша: 30.04.2026 18:54Недавно збанкрутував завод шин у Білій Церкві, 1200 працівників опинились на вулиці. Хто що може розповісти з цього приводу?
Там мутна історія.
Тай без неї, завод повинен робити у дві зміни хоча б на різний нестандарт для ЗСУ.
Graveworm
Member

Phos4: 30.04.2026 17:53Чого варті дипломатичні стосунки

Треба поставити більше менор
Scoffer
Member

Graveworm: 01.05.2026 10:09крім політичної волі, насправді немає
Це і має вирішуватись політично указом згори після прорахунків плюсів і мінусів такого рішення.
Тому що, як абстрактний приклад, взяти замість умовного зікра за 50к неменш умовний рено за 60, в котрому китайської комплектухи теж на 50, а десятка накинута за бренд - попахує якоюсь формою кретинізму. Краще кому від такого рішення стало? І хто постраждав? Точно китайці?
VovaII
Member

beeer
чому я маю жертвувати своїм комфортом в той час як інші собі дозволяють все що хочуть.
Ви ще запитайте, чому декілька мільйонів українців виїхали за кордон із дітьми у 2022 році? — Ото непатріотичні, за вашою логікою.
CnC_General
Member

tornadox: 30.04.2026 14:05 Склалося враження що від новин про вихід будь-якої нової ВК саме більше нагрівається крісло у власників карт НВ :D

ну звичайно. в мене також.
спойлер
До купівлі жирафа 1070 в мене буди виключно радеони. інколи потрапляли в руки жирафи заради цікавості. увесь лоу-енд та мідл був такий собі в плані якості 2Д картинки. після рівномірних кольорів радеона побачити перешарп або ядовиті відтінки зеленого.... і знову привіт радеон.
два роки тому продав Geforce Inno3D 1070Ті Twin X2 (коли вона була в ціні та була оптимальним вибором геймера для 1080р), доклав стільки ж та взяв поточний паліт 3070. На той час усі ломанулись за новомодними 4060 / 4060Ті / 4070 як оптимальний вибір для високопродуктивних ПК. А на попередню серію ціни впали. До того ж версії на 8Гб були ще менш популярні. А мені для фул-хд цього якраз і досить.

На травень цього року нвідія раніше планувала анонс нової лінійки продуктів 60хх серії. Взимку серія супер, а влітку цього нова версія 60хх продуктів. Думав, що раз влітку вийде, то через півроку взимку попередня серія 5070 / 5070Ті буде не така популярна, та можна буде купити вже на 16Гб.
Апгрейд відяхи кожні три роки.
Та все пішло мідним тазом. і апгрейд другого ПК, та нова система.
спойлер
Плюс ще бронь зашаталась, та поточні новини не дуже. схоже замість нової пандемії буде пришвидшено початок введення цифрової валюти та тотального контролю і рабства.

вийде нова відеокарта. новий гравець на ринку. та продати поточного жирафа за третину ціни якось не хочеться. Звик що продаю дорого свою беу відеокарту))
Ответить