Electronic Arts переклала 85% завдань із контролю якості на ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
D_ad
Member

Повідомлення

ПХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Анекдот: Ai верифікує Ai SLOP.

От чи це не корупція...?)
dead_rat
Member

Повідомлення

Але потім він пояснив, що ШІ використовується для базових завдань, наприклад, щоб перевірити — вилітає чи гра ні.
Вони ментально хворі… це перевіряється скриптом що визиває exe файл.
Результати роботи ШІ потребують додатково аналізу. Тому одночасно компанія збільшила кількість співробітників для контролю якості.
АІ робить 85% роботи, але так добре, що тепер треба більше робітників :lol:

Впринципі, я прекрасно розумію як це робиться. Ставиться задача, що хто не юзає АІ буде звільнений, тому його доводиться чи тулити чи розповідати, що тулиш, просто усюди.
Востаннє редагувалось 30.04.2026 09:20 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
walkman3000
Member

Повідомлення

D_ad: 30.04.2026 08:49Ai верифікує Ai SLOP
Результати роботи ШІ потребують додатково аналізу, тому одночасно компанія збільшила кількість співробітників для контролю якості.
EA останні 20+ років Зображення
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Результати роботи ШІ потребують додатково аналізу. Тому одночасно компанія збільшила кількість співробітників для контролю якості. Тобто в цьому випадку ШІ не зменшив, а збільшив кількість робочих місць.
Але чи зможе ШІ повністю замінити живих фахівців у майбутньому? Поки що керівник EA вважає, що ШІ лише доповнює людей. Хоча раніше були гучні заяви, що майбутнє за ШІ. Також минулого року компанія проводила масштабні звільнення в рамках реорганізації та скорочення витрат.
Взаємовиключні параграфи, нє? :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

n+gibat[]r
Там кожне друге твердження протирічить попередньому.
werneo
Member

Повідомлення

Тобто, гуано, яке вони випускають, буде пахнути ще сильніше. :lol:
divinity
Member

Повідомлення

Я навіть я не пам'ятаю коли я останній раз грав в гру від EA, може років 10 тому? А може і більше, Mass Effect 3 вийшов в 2012. Мда, RIP EA, ви давно вже померли.
Mainkoon
Member

Повідомлення

D_ad
особисто для мене це не було анекдотом, коли бот визначив мій гаманець (тобто мене) ботом, а не людиною, не дивлячись на докази та активність.
coffeeman
Member

Повідомлення

Тобто виходить так тобі дають задачу ти її маєш розв'язувати за допомогою штучного інтелекту (зобов'язаний), але якщо не розв'язав, то це твої проблеми - тебе звільняють. А потім вони наймають співробітників невисокої кваліфікації, щоб вони перевіряли за штучним інтелектом - чи все нормально там. Цікаво що може піти не так? :lol:
Ostin
Member

Повідомлення

coffeeman: 30.04.2026 13:50тобі дають задачу ти її маєш розв'язувати за допомогою штучного інтелекту (зобов'язаний), але якщо не розв'язав, то це твої проблеми - тебе звільняють
Якщо впровадження хоч якось регулюється, то всі працюють +\- однаково з агентами, тому замінити спеціаліста і вставити в робочий процес буде легше у випадку звільнення\смерті. Бо є інструкція щодо взаємодії і в результаті на виході +\- контрольовані дані.
Якщо ж працівники імпровізують з різними варіантами ші на свій розсуд (тобто компанія не дозріла до системності в питанні ші) і вихідна якість коду напряму залежить від якості промтів окремого індивіда - то це той варіант, коли замість конвеєрної розробки отримуєш купу бібізян, які намагаються розгребти чуже лайно, але все одно нічого не працює.
Я поки що на власні очі не бачив іще системний варіант, коли на рівні компанії все централізується під ші і потім працює. Он тільки тут на форумі від dead_rat чув, що так буває. Бо це гроші і люди, які беруть на себе цю системність.
А от імпровізації бачу постійно. Коли кожен розробник пише щось так, як йому зручно, використовуючи свій варіант ші. І на виході є якийсь робочий код. Але розгребти його завали комусь іншому - то треба постаратись.
Загалом, за нормальної системної роботи, все це може мати місце і навіть десь видавати кращу швидкодію розробки (взамін контрольованості).
tablestikus
Member

Повідомлення

У ЕА і так не те що супер було все, а стало ще гірше :gigi: Але в самураїв є тіки шлях
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Ну, так дело дойдёт до того, что только AI будет покупать их поделие. Ну, вы поняли... ;) :gigi: :lol: :up:
KimRomik
Member

Повідомлення

єдине моє побажання це щоб ця контора EA закрилась назавжди або щоб з"явився новий СЕО, який буде ставитися до розробки ігор з ентузіазмом та прислуховуватись до ком"юніті, а не займатися хижацькою оптимізацією витрат, агресивною монетизацією та мікротранзакціями як це зараз робить Ендрю Вілсон та його підлеглі директори дочірних компаній
Ararat
Member

Повідомлення

Буде іронічно якщо з аі слопом якість продуктів тільки виросте. :gigi:
Volodymyr1985
Member

Повідомлення

KimRomik: 30.04.2026 17:45 єдине моє побажання це щоб ця контора EA закрилась назавжди або щоб з"явився новий СЕО, який буде ставитися до розробки ігор з ентузіазмом та прислуховуватись до ком"юніті, а не займатися хижацькою оптимізацією витрат, агресивною монетизацією та мікротранзакціями як це зараз робить Ендрю Вілсон та його підлеглі директори дочірних компаній
Ну, не знаю. Глянув їхні фінансові показники за останні 10 років. Виручка майже в два рази виросла за цей період. Стабільний чистий прибуток кожного року, капіталізація теж стабільно росте. Минулого року успішний реліз Battlefield 6. Схоже, ком'юніті їх підтримує і не виглядає поки що щоб мали загнутись чи щось подібне :gigi:
І це якось дивно, бо бачу багато критики. Люди критикують критикують але продовжують нести гроші їм. :laugh:
KimRomik
Member

Повідомлення

Volodymyr1985
Так це дивує. Акції EA тільки ростуть і ростуть. Значить вони ймовірно знайшли ту категорію людей, які скажімо так як в тому мемі про кубики з фільму Ідіократія, а точніше всліпую заносять бабоси навіть тоді, коли їм кажуть що вони платять за одне й те саме.

БФ6 це жалка пародія на Варзону. Навіть не називайте її успішною.
zaqik
Member

Повідомлення

Чото до сих пор не пошути про "Да ты абсолютно прав игра вылетает но чтоб не вылетала ты попробовал обновить драйвер и поставить совместимость с win98?"
coffeeman
Member

Повідомлення

Ostin: 30.04.2026 15:45 Якщо впровадження хоч якось регулюється, то всі працюють +\- однаково з агентами, тому замінити спеціаліста і вставити в робочий процес буде легше у випадку звільнення\смерті. Бо є інструкція щодо взаємодії і в результаті на виході +\- контрольовані дані.
І де в такому випадку бізнес логіка? В промптах? Але ж процес переводу промптів в код - статистичний, + моделі постійно міняються - як досягається консистентність результатів?

Потрібен якийсь компілятор промптів.
Відповісти