Відеокарти Galax залишаються з нами. З’явилися офіційні коментарі від Galax і Palit

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

byaka: 29.04.2026 21:35Не бажання платити за замiну термпопасти так прокладок.Це дорочi теж закладається в цiну вiдеокарти.
Який відсоток піде здавати карту на сервіс для заміни пасти та прокладок? В мене до речі, на третьому році 4090, температури виросли всього на пару градусів. Певен, що з такими показниками ніхто мені безплатно по гарантії нічого міняти не буде, карта працює в межах температурного режиму(я сам потім замінив).
byaka
Member

Повідомлення

kairo: 29.04.2026 21:38
byaka: 29.04.2026 21:35Не бажання платити за замiну термпопасти так прокладок.Це дорочi теж закладається в цiну вiдеокарти.
Який відсоток піде здавати карту на сервіс для заміни пасти та прокладок? В мене до речі, на третьому році 4090, температури виросли всього на пару градусів. Певен, що з такими показниками ніхто мені безплатно по гарантії нічого міняти не буде, карта працює в межах температурного режиму(я сам потім замінив).
Ну ви напевно не дуже багато граєте та i вiдеокарта у вас не сама дешева щоб вендор економив на прокладках.
kairo
Member

Повідомлення

byaka: 29.04.2026 21:42Ну ви напевно не дуже багато граєте та i вiдеокарта у вас не сама дешева щоб вендор економив на прокладках.
Гіга. Був період карта навантажувалась на 100% годинами кожен день.

Та більшість людей ніколи не міняють ті прокладки й термопасту. Просто вентилі на карті будуть активніше працювати та карта буде трохи скидати частоти. І на сервісі даю гарантію, ніхто вам не замінить їх безплатно, якщо немає 100 градусів та постійного троттлінгу.
erkins007
Member

Повідомлення

byaka: 29.04.2026 20:57У Палiт якicть доречi краща нiж у оверпрайсного асуса!
Канешна. Всем же известно что 22 фазы по 50 лучше чем чем 24 по 80.

https://www.techpowerup.com/review/asus ... -oc/3.html
Асус
https://www.techpowerup.com/review/pali ... ock/5.html
Палит

Можно говорить что у палит качество щас достаточное, но утверждать что оно лучше чем у асуса это уже "bullshit"

Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
byaka: 29.04.2026 21:42Ну ви напевно не дуже багато граєте та i вiдеокарта у вас не сама дешева щоб вендор економив на прокладках.
Моя 3080ти, которая в принципе очень и очень горячая и у которой температуры в 82 градуса это норма были спустя 5 лет работы продолжает успешно работать в компе брата.
Никто не меняет термопрокладки через пару лет в нормальных картах.

П.С. по вашей картинке судя по наличию Леново и HP в статистику идут и ноуты.
Поэтому брать её в пример все равно что брать в пример статистику Mindfactory
Востаннє редагувалось 29.04.2026 21:57 користувачем erkins007, всього редагувалось 1 раз.
byaka
Member

Повідомлення

kairo: 29.04.2026 21:51
Гіга. Був період карта навантажувалась на 100% годинами кожен день.

Та більшість людей ніколи не міняють ті прокладки й термопасту. Просто вентилі на карті будуть активніше працювати та карта буде трохи скидати частоти. І на сервісі даю гарантію, ніхто вам не замінить їх безплатно, якщо немає 100 градусів та постійного троттлінгу.
У деяких гпу з часом проявляється памп ефект (витіснення пасти з кристала) пiсля чого фпс в iграх можно суттєво впасти i це iгнорувати вже невийде

Отправлено спустя 3 минуты 40 секунд:
erkins007: 29.04.2026 21:54
byaka: 29.04.2026 20:57У Палiт якicть доречi краща нiж у оверпрайсного асуса!
Моя 3080ти, которая в принципе очень и очень горячая и у которой температуры в 82 градуса это норма были спустя 5 лет работы продолжает успешно работать в компе брата.
Никто не меняет термопрокладки через пару лет в нормальных картах.
Як ви вважаєте evga gtx1070 ftw нормальна карта? Сказати через скiльки в неї потекли прокладки i як вона згорiла? :shuffle:
Востаннє редагувалось 29.04.2026 22:09 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

byaka: 29.04.2026 21:56У деяких гпу з часом проявдляеться памп ефект (витіснення пасти з кристала) пiсля чого фпс в iграх можно суттєво впасти i це iгнорувати вже невийде
Я за своє життя мав купу відеокарт, і єдина в якій замінив термопасту, це 4090, та й більше через те, що ентузіаст, а не по потребі. Усі роками працювали без заміни й нічого страшного не ставалось.
byaka
Member

Повідомлення

kairo: 29.04.2026 22:03
byaka: 29.04.2026 21:56У деяких гпу з часом проявдляеться памп ефект (витіснення пасти з кристала) пiсля чого фпс в iграх можно суттєво впасти i це iгнорувати вже невийде
Я за своє життя мав купу відеокарт, і єдина в якій замінив термопасту, це 4090, та й більше через те, що ентузіаст, а не по потребі. Усі роками працювали без заміни й нічого страшного не ставалось.
Я б теж не вiдмовився вiд подiбного досвiду,але моя asus rtx4060ti dual вже через рiк вiдправилася в СЦ на змiну термопасти.
mertvei
Member

Повідомлення

От asus вся 4 серія карт брак вони якісь майонез ,запхали замість термопасти массовий брак.

Отправлено спустя 47 секунд:
Навіть в топах 4 серій у асус був майонез і перегрів.

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Я вважаю для такой фірми недопустимо страшно брати асус ,як би зараз вибрав ліпше паліт.
daesz
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
Залежить від конкретного виконання, топові (геймрок та (чуть менш топові) геймінгпро), думаю, доволі хороші, а от дешеві дуали - це просто ахтунг
спойлер
username_1
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 29.04.2026 15:52А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
Во времена radeon hd 4850 (Palit, Gainward) было очень много проблем из-за корявого просчета платы.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
Мав Palit JetStream GTX 660 Ti та 1070. Виключно приємні враження.

В дивлюся на моделі вже після 10-ї серії, так наче рівень якості десь і підзагубився. В порівнянні з 10-ю, звичайно.
Востаннє редагувалось 30.04.2026 03:28 користувачем STARL1GHT, всього редагувалось 1 раз.
Neuropunker
Member

Повідомлення

В мене була gtx660 kfa2, купував новою в 2014 році. Відпрацювала, навідь в розгоні, роки 3-4 в мене. А потім була продана. Жодних проблем помічено не було.
Jesterius
Member

Повідомлення

Вставлю и я свои 5 копеек по поводу карт Palit
Были в свое время и 8800gt soniс, и печ480 , 680, 980 , 1070ти
Сейчас сижу на gamerock 3080ti
Абсолютно адекватные карты
980 до их пор трудится в компьютере у родителей
Никаких проблем за все время пользования не было
В отличии от MSI и Gigabyte :gigi:
zaqik
Member