Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik: 25.04.2026 23:48 MSiAventador
FiiO FT7
TWS
Как это пересекается? ;)
перпендикулярно :laugh:
StTechnik
Member

Повідомлення

Feras
Щодо дорогих TWS, як я розумію після БВ за 300 + долларів планку понижати не будуть тут мені здається вибір в сторону Соні і Технікс чи навіть ще вище.
Ну тут я насчет планки - полностью согласен. Поэтому заказал Bang&Olufsen beoplay eleven.
Да, я читал обзоры и многие их не хвалят, но мне интуиция подсказывает что мне они зайдут. И по звуку и по удобству (для TWS удобство это важно).

Відправлено через 31 секунду:
Впечатлениями конечно же поделюсь.

Відправлено через 43 хвилини 36 секунд:
MSiAventador
FiiO походу тебе отстегивает с продаж. :D
KLUZO
Member

Повідомлення

Feras: 26.04.2026 19:06 KLUZO, а який ви звук хочете сучасний - в-шейп з багато бассу та високими переважаючими чи щось балансне і стосовно налащтування звуку під себе, треба нормальний Еквалайзер чи вистачить тільки заводських пресетів? Але Хатор я б одразу відкинув би, вони консьюмерські навушники не роблять, а в геймерській гарнітурі якість того як грає музика не на першому місці.
Я думаю вистачить заводських налаштувань. Баси люблю але не дуже сильні, щось помірне

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Я думаю ще почекати і купити Ugreen Studio Pro 48dB на aliexpress по знижці
Feras
Member

Повідомлення

Якщо без EQ то саме по пресетам Ugreen Studio Pro є непоганим вибором по звуку і іншим характеристикам, там 4 пресети особливо відмічають під різні "вуха слухача" - поп, рок, джаз і класік. І звук у них більш балансний без акценту на баси, але у кожного свій слух і свої вуха яким може не сподобатись як воно звучить, тому я віддаю перевагу ти у яких є EQ і в оглядах говорять, що навушники добре піддаються еквалайзеру + якщо хочеться зараз і не чекати довго, можна подивитись на ОЛХ і знайти, думаю на гривень 300 менше ніж на Алі, головне вибирати продавців у яких топ рейтинг і багато продажів чи чекати на літні знижки і купляти за моментки + купони.
KLUZO
Member

Повідомлення

В моєму переліку ще появились Marshall Major IV. Чим вони гірші чи кращі за Ugreen Studio Pro 48dB?
Feras
Member

Повідомлення

KLUZO: 28.04.2026 20:11 В моєму переліку ще появились Marshall Major IV. Чим вони гірші чи кращі за Ugreen Studio Pro 48dB?
Я Маршал взагалі не розглядав і розглядаю суто для себе, ви впевнені, що то не підробка? + Маршал це ж баси і для мене вони перехайплені як Бітс. Нехай стосовно звуку Маршалів скажуть власники які в цій темі були бо я до цієї марки упереджений.
KLUZO
Member

Повідомлення

А що ви скажете про Baseus Bass EH10 NC?
Feras
Member

Повідомлення

KLUZO: 28.04.2026 20:43 А що ви скажете про Baseus Bass EH10 NC?
Честно не слухав Басеус + те що мені по звуку підходить вам може не підійти. Я просто спробую викласти то що, на 2026-й рік називають нинішній топ, декілька моделей про які я часто чув чи бачив згадки - до 50 долларів по сукупності між інтернетом, реддіт, оглядачами серед того що вийшло в 2025-2026 році - Tozo HT3, Haylou S40, Ugreen Studio Pro - більше збалансований звук але нема повноцінного еквалайзера для налаштування звуку під себе і мій фаворит EarFun Tune Pro - бо це, як кажуть вовк у шкурі вівці - тут нема LDAC але тут є параметричний еквалайзер на 10 пунктів і він доволі суттево впливає на звук бо ми підходимо до пункту номер 2: тут як і в Студіо Про з кожної сторони по 2 динаміки і взагалі виробник який в Европі випускає її під маркою EarFun розробляв для відомої в світі ІЕМ-ів компанії Kiwi Ears - випустили їх під маркою Kiwi Ears Ardor, так там тюнінг від Ківі але нема апп-ки і еквалайзера, оглядів на них в інтернеті на аудіофільских сайтах вистачає. Проблема тільки, що навіть сіро-вози EarFun Tune Pro не продають в магазинах, вони є тільки на ОЛХ чи оф. сайті (там зараз суттеві скидки) + їх дуже хто вважає топом не тільки до 50 долларів, а серед топів до 100 долларів. Тому виключно я б звертав увагу на наушники у яких по два динаміка з кожної сторони це у сегменті до 50 долларів, думаю раніше не зустрічалось.
StTechnik
Member

Повідомлення

Ну приехали мои B&O Beoplay Eleven. Обзоров на них достаточно, поэтому что либо сильно расписывать будет лишнее. Скажу только свои впечатления.
1.очень премиум материалы. Качество исполнения прям очень хорошо.
2. Звук. Основное как бы. Очень и очень хорошо. Они не конкуренты полноразмерным конечно, но как для TWS звук шикарный. Очень драйвово играют. Всего достаточно по частотам и особо ничего не выпирает.
3. Микрофоны отличные. Меня в них слышно собеседникам нормально и без раздражений. К слову у B&W с этим у меня были проблемы небольшие.
4. Посадка норм. 4 варианта амбушюр- за глаза. Под любые ухи и даже есть размер XS.

Цена конечно не самая гуманная, но…. Мы не рождены что бы экономить (с)
Radio Bay
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.04.2026 20:47очень премиум материалы. Качество исполнения прям очень хорошо
Кто б сомневался, B&O веников не вяжут, не тот сегмент.
Прикольный ап, поздравляю
StTechnik
Member

Повідомлення

Radio Bay
Прикольный
Скорее спонтанный. Сидел, никого не трогал. Смотрел в телефоне что то. И тут прет реклама из всех щелей что на B&O повсеместно скидки. Думаю ну гляну чо почем. Ну вот как то так и глянул :D Решил что почему бы и не да?
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik: 26.04.2026 20:11
MSiAventador
FiiO походу тебе отстегивает с продаж. :D
І всім ютуб-аудіоблогерам :D
Srajan Ebaen посуті визнав FііO FT7 "ЕндГеймом" до "$5000" при ціні на сьогодні $830

Radio Bay
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.04.2026 21:52Скорее спонтанный
Если зашло, значит интуиция :)
StTechnik
Member

Повідомлення

Radio Bay
интуиция
Ну тут даже не она, а скорее понимание, что B&O при всей противоречивости - фирма с традициями и своей философией. Фигню не делают. Хоть и за дорого. Ну и плюс Дания - а они умеют в характерный звук. Dali, B&O, вот это все. Dali у меня есть. Но всегда хотелось что то от B&O
Radio Bay
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.04.2026 22:27а скорее понимание, что B&O при всей противоречивости - фирма с традициями и своей философией. Фигню не делают. Хоть и за дорого. Ну и плюс Дания - а они умеют в характерный звук. Dali, B&O, вот это все. Dali у меня есть. Но всегда хотелось что то от B&O
Это и есть интуиция, как сказал один мой знакомый: интуиция - подсознательное обобщение опыта. Вся эта байда в голове вывела не правильное решение
FarCry
Member

Повідомлення

StTechnik
Оффтоп конечно, но у меня от B&O есть вот такое чудо для ретро игр: (BeoVision MX 7000)
Из всех телевизоров что я видел, у этого самый классный звук.
B&O.jpg
StTechnik
Member

Повідомлення

FarCry
О. Ну их телики в свое время - отдельный вид искусства. Они брали по сути панели LG на тот момент лучшие, оборачивали их в свой фирменный дизайн и упарывались в свой фирменный звук. Ну и ценник вешали соответствующий :up:
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.04.2026 22:27 Radio Bay
интуиция
Ну тут даже не она, а скорее понимание, что B&O при всей противоречивости - фирма с традициями и своей философией. Фигню не делают.
Тобто оті всі їх напольники зі 100500 динаміками що напраавлені у всі сторони світу то не фігня ?
ОКеееей. :laugh:
StTechnik
Member

Повідомлення

MSiAventador
Ты обиделся что я не взял FiiO? Ну прости. :D У меня два их изделия есть. Третье будет перебор.
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik: 30.04.2026 08:48 MSiAventador
Ты обиделся что я не взял FiiO? Ну прости. :D У меня два их изделия есть. Третье будет перебор.
О ніііі... :weep:
Відповісти