Corsair випустила кабель живлення ThermalProtect 12V‑2×6 із захистом від перегріву

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Striker
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Corsair випустила кабель живлення ThermalProtect 12V‑2×6 із захистом від перегріву

"Надійний" - говорили вони. :laugh:
denizen
Member

Повідомлення

та це заробляння грошей на хайпі. переважна більшість людей не стикаються з проблемою перегріву кабеля/роз'єма.
leif
Member

Повідомлення

ой ой, вже біжу купувати, а то ATX 2.2 блок живлення плюс розгон в стелю PL + немодний кабель без захистів :horror:

10 місяців щастить, але везіння не вічне, хотспур каже що до 12 місяців працює роз'єм, інший фахівець декст також давав схожі прогнози. Господи, як же страшно.

деградація дегенеративного (с) роз'єму ось-ось доб'є мою відеокарту за 220 тис. грн :weep: будь ти проклятий, дженсен хуанг!

Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
а можна зібрати таку ковбасу, підключивши покращений кабель від асус в кабель з термозахистом від корсар і потім кабель від корсар ще в приблуду від святого дербанера на відеокарті? буде надійно, як думаєте?
AssayMAS
Member

Повідомлення

я не въеду, что им мешает термо предохранителей или их панель сунуть на 100-150 градусов и 10-20Ампер у карты? Судя по цене новых "волшебных" проводов там можно не то что предохранитель, там можно мини ПК поставить на мониториг температур и нагрузок...
big_bang
Member

Повідомлення

AssayMAS: 29.04.2026 10:33 я не въеду, что им мешает термо предохранителей или их панель сунуть на 100-150 градусов и 10-20Ампер у карты? Судя по цене новых "волшебных" проводов там можно не то что предохранитель, там можно мини ПК поставить на мониториг температур и нагрузок...
ахахаха

на ардуіно зібрати пк з купою датчиків і підключити до моніторингу "кабеля"
також, додати сильний серворпивід, щоб міг від'єднувати роз'єм в "опасний момент"

думаю, до 25$ можемо вписатися)))

Відправлено через 32 секунди:
готовий бізнес план

треба встигнути патент оформити
Creature4O
Member

Повідомлення

не роз'єм, а золота жила :laugh:
makumazan84
Junior

Повідомлення

а корінь проблеми в тому, що і червоні, і зелені парять нам кипятильники під соусом великого прогресу. Не було б такого "прогресу", досі б сиділи на старих кабелях по 6 чи 8 пінів, і ніхто б не парився.
Просте порівняння:
моя стара карта класу "70", GTX 970 хавала максимум 150-160Вт
моя нинішня карта класу "70Тi", RTX 4070ti хаває до 280Вт

Але, звичайно, зірки співпали: кипятильники дозволяють продавати нові БЖ з 12V2x6, кабелі, вайрвью від ДерБауера, тощо. Тай інженерам можна не паритися над ефективністю чіпів
hohlid19
Member

Повідомлення

denizen: 29.04.2026 10:23 та це заробляння грошей на хайпі. переважна більшість людей не стикаються з проблемою перегріву кабеля/роз'єма.
Если у типов с асроком на АМ5 процы не горят, их надо брать?

Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
makumazan84: 29.04.2026 11:13 а корінь проблеми в тому, що і червоні, і зелені парять нам кипятильники під соусом великого прогресу. Не було б такого "прогресу", досі б сиділи на старих кабелях по 6 чи 8 пінів, і ніхто б не парився.
Просте порівняння:

Але, звичайно, зірки співпали: кипятильники дозволяють продавати нові БЖ з 12V2x6, кабелі, вайрвью від ДерБауера, тощо. Тай інженерам можна не паритися над ефективністю чіпів
Проблема не в кипятильниках, и не в том, что "пихают кипятильник". 1070 в отличии от 5070 в качестве разных блоков просто овощ. КУДА ядер меньше, нету ни тензорных, ни РТ ядер. Их же тоже питать надо :rotate:
fan-zp
Member

Повідомлення

а где размыкатель?
на фото не видно чем он будет отключать питание
а видику не станет плохо, если его в нагрузке дернуть?
не думаю что безопасно под нагрузкой обрывать питание
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, та взагалі провтикав - викинув 220 штук на писк дроселів і чекаєш поки згорить. А тоді мсі просто відмовить в гарантії. Ну як так можна було :dontknow: :eek:
МОНАХ
Member

Повідомлення

У разі його спрацьовування, як підкреслює Corsair, користувачам необхідно вимкнути комп’ютер і дати кабелю 12V‑2×6 охолонути, після чого слід перевірити кабель і роз’єм на наявність пошкоджень.
:insane: "Технології" 21-го століття (шо роз'єм, шо робота з ним - робота з кабелем, Карл!)
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.04.2026 11:54 leif, та взагалі провтикав - викинув 220 штук на писк дроселів і чекаєш поки згорить. А тоді мсі просто відмовить в гарантії. Ну як так можна було :dontknow: :eek:
Ну, справедливості заради, я купив на 100тис дешевше. Як раз ціни просіли максимально тоді, перед злетом.

Але решта - по факту :weep:
Timedemo
Member

Повідомлення

Краже не захищати. А охолоджувати.
спойлер
Зображення
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 29.04.2026 10:29 ой ой, вже біжу купувати, а то ATX 2.2 блок живлення плюс розгон в стелю PL + немодний кабель без захистів :horror:
В тебе АТХ 2.4 , 2.2 дуже старий стандарт.
leif
Member

Повідомлення

Ektalion: 29.04.2026 12:16В тебе АТХ 2.4 , 2.2 дуже старий стандарт.
дістав коробку перевірив. точно, не 2.2. але і не 2.4)) посередині -- atx 2.32
спойлер
Зображення
Denverson
Junior

Повідомлення

Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
makumazan84: 29.04.2026 11:13 а корінь проблеми в тому, що і червоні, і зелені парять нам кипятильники під соусом великого прогресу. Не було б такого "прогресу", досі б сиділи на старих кабелях по 6 чи 8 пінів, і ніхто б не парився.
Просте порівняння:

Проблема не в кипятильниках, и не в том, что "пихают кипятильник". 1070 в отличии от 5070 в качестве разных блоков просто овощ. КУДА ядер меньше, нету ни тензорных, ни РТ ядер. Их же тоже питать надо :rotate:
[/quote]

Що ти верзеш facepalm пояснюю що людина мала на увазі - технології розвиваються тоді, коли іх покращують, а не до одного ядра додають ще і ще і ще, щоб наче воно було потужним, але насправді нічого нового і кращого цим не зробили. Просто декілька старих рішень поєднали в одне і продали в новій обгортці як щось інноваційне.
Якби зелені та червоні розвивалися, то в нас би були не чайники, які скоро до кіловату дійдуть, а компактніші, та не такі ненажерливі варінти, бо нічого не заважає їм зайянятись енергоефективнісю, але нащо, коли люди "хавають" та несуть грошенята.
Devijack
Member

Повідомлення

А шо не можна наприклад червоний кабель пофарбувати тією фарбою що зникає при нагріві? Ну типо як ті чорні кружки що проявляються коли заливаєш кип'яток. Зазиргув у системник, бачик що дріт не чорний або проявився напис WARNIN отже є проблема.
Kullerok
Member

Повідомлення

Интересный кабель. Как его купить в Украине? Или ждать завоза
Devijack
Member

Повідомлення

big_bang: 29.04.2026 10:46на ардуіно зібрати пк з купою датчиків і підключити до моніторингу "кабеля"
Чи башту начіпити на термопасту
МОНАХ
Member

Повідомлення

Devijack: 29.04.2026 13:56 А шо не можна наприклад червоний кабель пофарбувати тією фарбою що зникає при нагріві? Ну типо як ті чорні кружки що проявляються коли заливаєш кип'яток. Зазиргув у системник, бачик що дріт не чорний або проявився напис WARNIN отже є проблема.
► Це вже на те виходить, що якийсь один кабель впливатиме на ергономіку використання та і вцілому на підхід до збірки "системника" - обов'язково прозора бокова панель і бажано, щоб стояв на столі або, якщо "в ногах", то щоб не десь глибоко...
Відповісти