Sony ввела 30-денне обмеження на онлайн-перевірку ліцензії цифрових копій ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
stnl79
Member

Повідомлення

gregory_amd: 28.04.2026 15:32 Я конечно против такого, но в КАКОМ сценарии она будет 30 дней без интернета????,
Я в зсу, купив гру, 67 днів не міг її під'єднати до інету. Чи в твоєму світі війни немає і всі сидять вдома і щодня в інет виходять?
denizen
Member

Повідомлення

якщо я правильно зрозумів, то ліцензія не зникає, вона лише вимагає раз на 30 днів зайти для поновлення, наприклад, якщо не зайшов, то просто не буде працювати гра, до наступного оновлення в інетрнет.
MVE
Member

Повідомлення

stnl79: 28.04.2026 19:47 Я в зсу, купив гру, 67 днів не міг її під'єднати до інету. Чи в твоєму світі війни немає і всі сидять вдома і щодня в інет виходять?
Даний корнер кейс не є звичайною ситуацією для ЦА консолей. Ще б попросили зробити її з IP68, щоб в бліндажі грати
stnl79
Member

Повідомлення

MVE: 28.04.2026 22:44
stnl79: 28.04.2026 19:47 Я в зсу, купив гру, 67 днів не міг її під'єднати до інету. Чи в твоєму світі війни немає і всі сидять вдома і щодня в інет виходять?
Даний корнер кейс не є звичайною ситуацією для ЦА консолей. Ще б попросили зробити її з IP68, щоб в бліндажі грати
Іноді краще промовчати а не писати....Військові не сидять 24/7 в бліндажі.
unique-neon
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 28.04.2026 15:14Так а смысл в плойке без инета аж на 30 дней? Что же это такой за сценарий использования?))) По факту борьба со взломом. + 30 дней играй себе в офлайн и это где интересно так играть, в бункере без связи?)
Я мало на соні грав, але якраз мій сценарій. То були соло ігри, і інтернет був потрібен лише для завантаження. Клауд сейви там лише по підписці, яку я манав брати. Тож мені онлайн там не потрібен.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

unique-neon
Всмысле? Принудительно играть на ps5 с отключенным интернетом? Зачем? Я где то с 2010 года консольщик, и сценарии с отключенным интернетом были тогда, когда я использовал шитые консоли, у меня были одно время шитый Xbox 360 и ps3, и там нельзя было заходить в онлайн.
Купить игру в онлайн сторе, отключить интернет у ps5 и играть боясь там раз в месяц включить интернет? Зачем? Что бы что? Это фетиш какой-то ? :lol:
unique-neon
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
Та просто грав, є там онлайн чи ні. Ті ж апдейти не лізуть, чи була реклама вже не пригадую. Просто коли без підписки і граєш сінгли, то і в підключенні сенсу нема.

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Мені це все не впирається, все-одно плойку давно не чіпаю (то ще 4-та), але зайву маханину з підключеннями, бо так соні захотілось, я не вітаю. Це припустимо я її через рік включив, пароль до wifi змінений, замість грати wifi на плойці налаштовуєш.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

unique-neon
Когда на ПК играешь, тоже интернет выключаешь?)
unique-neon
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
Читав уважно, що вище написав?
Відповісти