Новини
Останні статті і огляди
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення «Прихована Істина» з новою місією
-
AlexWest
Member
lividum, не літає воно крізь стіни. Крізь деякі несуцільні об'єкти може пролетіти хіба.
-
AlmstHappySndwch
Junior
Ну наприклад у мене гра вперше зависла при спробі зробити сейв ручками через меню. Квіксейв працює, а тут зависає. В обговореннях стіма теж бачив схоже. Тільки там у людини крашиться при спробі зберегтись.Барбарис: ↑ 15.04.2026 11:01 AlmstHappySndwch, а які баги? Пограв вчора пару годин і сьогодні годинку, в лабі тільки до вченого добрався. Гра з модами на довші дні, фасттревел за антиради тощо. Поки не вилітало.
-
_clawfinger_
Member
AlmstHappySndwch найпростіший й швидкий сейв, це тиснути F5, прям в процесі гри, працює.
-
Dilfin
Member
А хто знає, хто вже грав, на скільки ігрового часу це доповнення?
-
destructX
Member
на пів годиниDilfin: ↑ 20.04.2026 08:30 А хто знає, хто вже грав, на скільки ігрового часу це доповнення?
Відправлено через 5 хвилин 57 секунд:
на нексусі вже є мод на взяття квесту коли завгодноbigmonstr666: ↑ 14.04.2026 23:46 я пробачаюсь, але якими потрібно бути свинями, щоб додавати новий квест, який починаеться до якогось моменту посеред гри? тобто, у мене сейв перед ендгеймом, де я просто бігаю, дивлюсь що додають, але цей сейв перед фінальним квестом де вороття немає. і виходить, що мені взагалі треба шукати якийсь лівий сейв з середини гри, чи скачувати чийсь![]()
ну це просто скотство.. для кого це робиться?
![]()
![]()
ну просто ідіотизм таке робити.. слів просто немає
![]()
![]()
ідіоти
![]()
-
Барбарис
Member
Dilfin, це не доповнення, а перший квест з нього або приквел до нього.
Години 3 пішло, щоб все обшукати та не знайти нічого цікавого.
AlmstHappySndwch, в мене особисто не було. Дивився пару стрімів, де люди зберігали для різних варіантів - теж не було.
AlmstHappySndwch, в мене особисто не було. Дивився пару стрімів, де люди зберігали для різних варіантів - теж не було.
-
Dilfin
Member
Дякую.Барбарис: ↑ 20.04.2026 09:12 Dilfin, це не доповнення, а перший квест з нього або приквел до нього.
-
Vladys77
Member
Не знаю як з новим патчем, але ще на 1.3, на якому проходив, бісило що боти влучають в тебе з будь-якої відстані, а у лісі за будь-якими деревами чи пагорбами, коли їх в полі зору взагалі не видно. При чому влучають з будь-якої зброї, а не зі снайперки
.
-
Dilfin
Member
Було таке, тоже не міг зрозуміти звідки стреляють.)Vladys77: ↑ 28.04.2026 14:18 Не знаю як з новим патчем, але ще на 1.3, на якому проходив, бісило що боти влучають в тебе з будь-якої відстані, а у лісі за будь-якими деревами чи пагорбами, коли їх в полі зору взагалі не видно. При чому влучають з будь-якої зброї, а не зі снайперки.
-
Барбарис
Member
Vladys77, в мене таке з 1.9 і через стіни почало прилітати.