це залежить не від мене та відомих фактів деградації не відміняє
а тут навпаки виходить, по ваших словах оф. рекомендацій до перехідника немає, а посилання на них є
рекомендації що до офіційних кабелів, що до перехідників однакові, тому що взяті від стелі і відповідно - жодним чином не розділяють особливостей пайки/обтиснення, це висмоктаний аргумент
dext: ↑
21.04.2026 23:54
ШІ (кілька моделей) прямим текстом сказав, що кількість відмов (5-10+ разів)
8pin vs 12pin є статистично значущою - що доводить вади дизайну і саме дизайну
ну от знову, ви кажете що значущі, а джеміні і гпт кажуть, що ні
звичайно, бо ви в запиті знову "забули" про 8pin
vs 12pin, чергова примітивна маніпуляція з метою ухилення від початкової теми, що не пройде
ви можете придумувати які хочете відговорки, але термінали від цього стандартними бути не перестануть, ви хотіли все по стандарту, отже маєте вашу різницю опору в 4+ рази між 8пін і12вхпвр терміналами
я одразу навів фото стандартних терміналів, що вочевидь пояснить різницю в їх опорі, ви це робити відмовились, а лише навели опір найгіршого (заюзаного?), тому не аргумент
я не відхиляюсь, ви таки не розумієте про що я взагалі пишу - про статистичну значимість самого явища прогару 12вхпвр, я вже вам наводив приклад, напишу ще раз, може з другого разу дійде
це так не працює, бо ми, знову нагадую,
порівнюємо надійність 8pin vs 12pin, де надійність останнього в рази гірша, що є доведеним, статичично значущим фактом -> свідченням дегенеративного дизайну
так само як і остання статистика браку нвідії: кратне зростання браку є статистично значущим, бо прямо свідчить про деградацію якості/надійності, без відношення до асолютної кількості та претензій
бідного шкіряного жупана на емейзінг