FYI: пишу не для продовження дискусії з вами. Ви свій рівень вже показали тим, що навіть статтю в Вікіпедії прочитати уважно не здатні. продовжуйте позоритись і даліyuriy_dd: ↑ 24.04.2026 20:32я не зобовязаний читати всю маячню на яку ви даєте посилання. Особливо автора який хвалиться що ChatGPT йому написав простий код, чи статті з 2018 рокуorange_deer: ↑ 24.04.2026 18:21на підтвердження своїх слів я надав достатньо посилань. те що ви не вмієте їх читати не моя проблема
ви або не вмієте читати англійською, або не можете жити без маніпуляцій практично на пустому місці. оригінальна цитата:
переклад на українську:I wrote the benchmark in C, but the actual C compiler is unlikely to be relevant. The original code was in Go and I got the same results, but I switched to C to make sure I avoided Go-specific issues. Interestingly, ChatGPT converted the Go code to C code automatically for me, with just a couple of small mistakes. Mind you, it is deliberately simple code.
p.s. людина що підтверджує свої слова ютуб відео, оглядами ноутбуків та жовтушними статтями буде говорити про маячнюЯ написав цей тест на продуктивність на C, але конкретний компілятор C, мабуть, не має особливого значення. Спочатку код був написаний на Go, і я отримав ті самі результати, але перейшов на C, щоб уникнути проблем, пов’язаних саме з Go. Цікаво, що ChatGPT автоматично перетворив для мене код Go на код C, причому з лише кількома дрібними помилками. Зауважте, що це навмисно спрощений код.