Valve готується до старту продажів оновленого Steam Controller. Розкрито ціну пристрою

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Seraphim
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Valve готується до старту продажів оновленого Steam Controller. Розкрито ціну пристрою

Вже бачу як фанати хубоксовскіх і плойкових неймпадів захищаючи свої улюбленні контролери сперечаються з приводу формфактора та розташування кнопок, але впевненний на всі 100 що цей контролер свою нішу займ, не як "вбивця", а як хороший контролер
Востаннє редагувалось 26.04.2026 13:07 користувачем Seraphim, всього редагувалось 1 раз.
hohlid19
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Valve готується до старту продажів оновленого Steam Controller. Розкрито ціну пристрою
За новий Steam Controller доведеться викласти від 99 доларів
Смысл в нем, если через тот же стим можно дуалсенс настроить, чтоб он точно также управлялся на рабочем столе? Такой же тачпад, также есть гироскоп :-/
Seraphim
Member

Повідомлення

hohlid19: 26.04.2026 13:07 Пропоную обговорити Valve готується до старту продажів оновленого Steam Controller. Розкрито ціну пристрою
За новий Steam Controller доведеться викласти від 99 доларів
Смысл в нем, если через тот же стим можно дуалсенс настроить, чтоб он точно также управлялся на рабочем столе? Такой же тачпад, также есть гироскоп :-/
не очікував що так швидко :D
Denverson
Junior

Повідомлення

Взагалі не фанат, бо граю на ПК, але з точки зору раціональності - той же геймпад від Sony дешевше, зручніше та має ті самі функції та навіть трохи більше. Геймпади від Xbox не беру до уваги, бо не сподобались особисто - неякісно зроблені, що за активної гри чути як стіки вдаряються навіть в іншій кімнаті знаходячись.
Steam-геймпад це звичайно цікаве рішення, якщо вони таки доведуть до ладу свою консоль, щоб була одна еко система так би мовити, але ціна надто велика для продукту, який щойно виходить на ринок, та маловідомий з точки зору масового використання. Менеджмент в них щось не дуже, десь у хмарах літають, де Steam-периферія це найбажаніше в усьому світі, але в реальності - ні, не зайде, бо за такі гроші заради цікавості однієї мало хто придбає.
hohlid19
Member

Повідомлення

Seraphim: 26.04.2026 13:09
hohlid19: 26.04.2026 13:07 Пропоную обговорити Valve готується до старту продажів оновленого Steam Controller. Розкрито ціну пристрою

не очікував що так швидко :D
Что быстро? Я тут втирал про формфактор?
спойлер
Хотя с расположением тачпадов мне кажется там нужны крабьи клешни, чтоб нормально его держать
Tyler
Member

Повідомлення

Та шо тут обговорювати, вже весь ютуб і реддіт завалений обговоренням які зводяться до одного - так, дорого, нормально було би 60-80 баксів. Але час покаже, шо куди
Hiden
Member

Повідомлення

имхо, оверпрайс, есть аналоги DualSense, Xbox, 8bitDO не за все деньги мира.
хотя фанатам зайдет
bes
Member

Повідомлення

просто откройте для себя мир китайских геймпадов типа gamesir, flydigi, 8bitdo причем последний есть нативно в стиме. Там на магнитных стиках куча моделей от 50 баксов.
KimRomik
Member

Повідомлення

Denverson: 26.04.2026 13:27 Взагалі не фанат, бо граю на ПК, але з точки зору раціональності - той же геймпад від Sony дешевше, зручніше та має ті самі функції та навіть трохи більше.
а є ще така окрема категорія - коробочники
це ті, хто грає на клавомиші там, де можна тільки на геймпаді
робиться це через "коробку", куди ти підключаєш клавіатуру та мишку, а вона емулює геймпад (звісно попередньо ви повинні налаштувати бінд кнопок)
Востаннє редагувалось 26.04.2026 15:09 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
evenmore
Member

Повідомлення

>>дорого
>>Razer Wolverine V3 Pro 8K PC
Starting from US$199.99
Scoffer
Member

Повідомлення

Біс з тим прайсом. Питання лише одне, зручно буде чи нє?
Rex
Member

Повідомлення

Ну як на мене, то 100 дол - це не оверпрайс, нормальна ціна, особливо, якщо воно векосистемі Стім буде ідеально працювати - з Стімдеком, Стім машине, Стім Біг Пікчер на ПК. Більше питання до ергономіки девайса, бо кнопки дуже високо розташовані, як на мене. І напевно важкий він буде
waryag
Member

Повідомлення

hohlid19: 26.04.2026 13:07Смысл в нем, если через тот же стим можно дуалсенс настроить, чтоб он точно также управлялся на рабочем столе? Такой же тачпад, также есть гироскоп :-/
Думаю, что главное - заточка под винду и стим, может, еще какие удобные фишки.

Если в комплекте донгл - разница с дуалсенсом уменьшается. У иксбоксовского в комплекте нет аккума.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
bes: 26.04.2026 14:27просто откройте для себя мир китайских геймпадов типа gamesir, flydigi, 8bitdo причем последний есть нативно в стиме. Там на магнитных стиках куча моделей от 50 баксов.
Как бы не от 30-40. При том, что у консольных падов они резистивные.
1234waltz
Member

Повідомлення

Виглядає жахливо. Не зрозуміло нащо це потрібно, коли вже є ергономічні ДуалСенс, ІксБокс та боксоподібні сумісні.
спойлер
Там хтось ще пам'ятає, ще це вже другий контролер від Габена, і оргазмуюча фанбаза чомусь не створила ринкову долю для першої версії. Хоча перший не так жахливо виглядав, хоч і мав сумнівну ергономіку.
BoKl
Member

Повідомлення

Серед них два трекпади, джойстики на основі датчиків Холла
В оригінальній статті написано magnetic TMR thumbsticks.
Rex: 26.04.2026 16:01 Ну як на мене, то 100 дол - це не оверпрайс, нормальна ціна, особливо, якщо воно векосистемі Стім буде ідеально працювати - з Стімдеком, Стім машине, Стім Біг Пікчер на ПК. Більше питання до ергономіки девайса, бо кнопки дуже високо розташовані, як на мене. І напевно важкий він буде
Це ж ціна не для нас, у нас це буде значно дорожче вартувати. Сам собі хочу такий геймпад, цікаво як воно користуватися трекпадами, стіками з сенсорами та сенсорами хвату. Геймпад заряджений технологіями, може і вартує таких грошей, треба буде огляди дивитися.
Psychopath
Junior

Повідомлення

Такое впечатление что надписи на кнопках просто нанесены краской как на китайских бомж клавиатурах
Zaelot
Member

Повідомлення

в мене xbox one x, але цей виглядає привабливіше за рахунок тачпадів, як на деці (в мене був дек), якщо він також добре працює, то я б купив його, а свій би віддав другу :super:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Zaelot: 26.04.2026 17:50в мене xbox one x, але цей виглядає привабливіше за рахунок тачпадів, як на деці (в мене був дек), якщо він також добре працює, то я б купив його, а свій би віддав другу
Нажаль моєму XBOX Series X падіку він повноцінною заміною не стане

Зображення
Hagen
Junior

Повідомлення

Denverson: 26.04.2026 13:27 Взагалі не фанат, бо граю на ПК, але з точки зору раціональності - той же геймпад від Sony дешевше, зручніше та має ті самі функції та навіть трохи більше. Геймпади від Xbox не беру до уваги, бо не сподобались особисто - неякісно зроблені, що за активної гри чути як стіки вдаряються навіть в іншій кімнаті знаходячись.
Steam-геймпад це звичайно цікаве рішення, якщо вони таки доведуть до ладу свою консоль, щоб була одна еко система так би мовити, але ціна надто велика для продукту, який щойно виходить на ринок, та маловідомий з точки зору масового використання. Менеджмент в них щось не дуже, десь у хмарах літають, де Steam-периферія це найбажаніше в усьому світі, але в реальності - ні, не зайде, бо за такі гроші заради цікавості однієї мало хто придбає.
Колись і я думав що на пк тільки клавомиш. Потім спробував геймпад на пк - і зрозумів наскільки вузько я мислив.
П.С. На пк як уже казали - варто брати не соньківській чи боксовий - а таки китайців. І краще або Вейдер або Апекс.
Misanthrop
Member

Повідомлення

Якщо норм hall effect джойстики то цілком адекватна ціна за геймпад, що не буде дріфтити
Відповісти