Якось нахлинула настальгія і років 2 назад поставив "блек флаг" і викрутив все на макс на rtx3080ti бо в останнє проходив на gtx680 і в замісах на воді були просадки до 30і підторможування, яке було здивування вона лагала і на 3080ti
Новини
Останні статті і огляди
Відбувся анонс Assassin’s Creed Black Flag — ремейк легендарної гри з новою графікою і контентом
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Відбувся анонс Assassin’s Creed Black Flag — ремейк легендарної гри з новою графікою і контентом
Якось нахлинула настальгія і років 2 назад поставив "блек флаг" і викрутив все на макс на rtx3080ti бо в останнє проходив на gtx680 і в замісах на воді були просадки до 30і підторможування, яке було здивування вона лагала і на 3080ti
правда уже в 4к
-
vsx
Member
Годнота едет. Если еще денуву не прикрутят будет вообще хорошо.
Но в любом случае черный флаг будет поднят)
Но в любом случае черный флаг будет поднят)
-
D_ad
Member
Дуже шкода, що я не взяв BF у стімі по знижці, поки була можливість.
Бо як показала практика...
скоро оригіналу не стане
Бо як показала практика...
-
dfcz
Member
На 3090Ti с трудом удерживает 60 кадров в секунду без сглаживания (DSR 5760x3240, но я ожидал что даже в 8К с 4х MSAA будет нормально).
-
urand
Member
Стім каже що денуво буде. Добре що це "action-adventure game" і не буде RPG.vsx: ↑ 24.04.2026 09:34 Годнота едет. Если еще денуву не прикрутят будет вообще хорошо.
Но в любом случае черный флаг будет поднят)![]()
-
vsx
Member
Сис. требования от shadows не сильно отличаются
- спойлер
-

-
Sanьka
Member
Все ближче злив відях з 12ГБ озу, як раніше було з 8ГБ.
16+ ГБ рулить.
16+ ГБ рулить.
-
MAKKACIN
Member
Sanьka
"Все ближче злив відях з 12ГБ озу, як раніше було з 8ГБ." - в той час в рекомендованих 6600xt 8gb
В кого відіки купувалися на 8гб той і не думав викручувати все на ультра, та і не потягне відеоядро. 8 гб з теперішнім дефіцитом має ще на довго вистачити, думаю будуть ігри оптимізувати для цього, шось прикрутити шоб менше памяті жерло і норм все буде, так завжди було.
"Все ближче злив відях з 12ГБ озу, як раніше було з 8ГБ." - в той час в рекомендованих 6600xt 8gb
В кого відіки купувалися на 8гб той і не думав викручувати все на ультра, та і не потягне відеоядро. 8 гб з теперішнім дефіцитом має ще на довго вистачити, думаю будуть ігри оптимізувати для цього, шось прикрутити шоб менше памяті жерло і норм все буде, так завжди було.
-
AlienFighter
Member
MAKKACIN
На оптимізацію ігор можете не розраховувати. Виробники ігор не кинуться витрачати купу грошей на оптимізацію, щоб в когось менше споживало пам’яті. Просто з новими цінами на залізо, ґеймінг переходить в нову еру - для багатих.
На оптимізацію ігор можете не розраховувати. Виробники ігор не кинуться витрачати купу грошей на оптимізацію, щоб в когось менше споживало пам’яті. Просто з новими цінами на залізо, ґеймінг переходить в нову еру - для багатих.
-
yurarad
Member
Его Ubisift раздавали бесплатно года 3-4 назад, получил его на халяву:) Посмотрим что с оригиналом будет)D_ad: ↑ 24.04.2026 09:42 Дуже шкода, що я не взяв BF у стімі по знижці, поки була можливість.
Бо як показала практика...скоро оригіналу не стане
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Я так понимаю RT отключить не получиться? Теперь освещением никто не занимается походу...
-
kyon
Member
В свое время я скачал ее ради PhysX,специально смотрел список игр где оно есть и качал, но так до нее руки и не дошли, я не особо любитель старины, предпочитаю sci-fi типа Starfield и Ass Effect, а вот сейчас интересно тоже будет посмотреть чем они заменили благополучно похороненный PhysX
-
Sanya94
Member
Оновлений рушій від шедоус саме те що треба для цієї гри. Величезна дальність промальовування, погодні ефекти (особливо шторм), рейтрейсінг з відображеннями. Ще б фізику та розчленування завезли, бо поки щось в демонстрації не помітив цього.
-
vsx
Member
Этого точно не будет. Игра еще более аркадная стала судя по презентации. Одна только боевка с этими анимешными эффектами чего стоит.Sanya94: ↑ 24.04.2026 11:00 Ще б фізику та розчленування завезли, бо поки щось в демонстрації не помітив цього.
-
Sanya94
Member
Хай хоч кров від ворогів додадутьvsx: ↑ 24.04.2026 11:12Этого точно не будет. Игра еще более аркадная стала судя по презентации. Одна только боевка с этими анимешными эффектами чего стоит.Sanya94: ↑ 24.04.2026 11:00 Ще б фізику та розчленування завезли, бо поки щось в демонстрації не помітив цього.
-
MAKKACIN
Member
AlienFighter
Ну 8гб памяті це не 6 гб, на роки 3-4 ще з комфортним фпс і норм графікою можна буде пограти в нові ігри я думаю, продажі потрібні ж компаніям.
Хоча з іншого боку навряд хто з бюджетним пк буде купувати нові ігри за 2к+ грн, старі пірати всеодно пірати
Ну 8гб памяті це не 6 гб, на роки 3-4 ще з комфортним фпс і норм графікою можна буде пограти в нові ігри я думаю, продажі потрібні ж компаніям.
Хоча з іншого боку навряд хто з бюджетним пк буде купувати нові ігри за 2к+ грн, старі пірати всеодно пірати
-
OdeMix
Junior
Моя любимая часть Ассасинов....
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Єдина частина Асасінів, яку я пройшов повністю і повертався просто щоб послухати пісні у морі та постріляти з гармат
Все класно, але ціна...
Все класно, але ціна...
-
Reinmar
Member
Олег963
треба відключати фізікс, проходив у тому році на 4070s, на ультра налаштуваннях без фізіксу впирається в лок 60фпс, при цьому і карта завантажена була всього на 30%, не було б локу - було б всі 200+ напевно,бо гра стара. А з включеним фізіксом були просадки теж до 35 фпс, знайшов на реддіті цю проблему, що на сучасних картах щось неправильно з ним працює і таке відбувається.
треба відключати фізікс, проходив у тому році на 4070s, на ультра налаштуваннях без фізіксу впирається в лок 60фпс, при цьому і карта завантажена була всього на 30%, не було б локу - було б всі 200+ напевно,бо гра стара. А з включеним фізіксом були просадки теж до 35 фпс, знайшов на реддіті цю проблему, що на сучасних картах щось неправильно з ним працює і таке відбувається.
-
MAKKACIN
Member
Мені доречі, дуже сильно ще сподобались АС2, brotherod, також Assassin's Creed: Revelations там трейлер топовий і реально цікаво було грати в ті часи, без цієї фігні з рівнями ворогів ....
https://www.youtube.com/watch?v=HMsbMK9Odoc
https://www.youtube.com/watch?v=HMsbMK9Odoc
-
citizen17
Member
це чудовий приклад того, як працює технологія NVIDIA на відеокарті NVIDIAReinmar: ↑ 24.04.2026 11:46 треба відключати фізікс, проходив у тому році на 4070s, на ультра налаштуваннях без фізіксу впирається в лок 60фпс, при цьому і карта завантажена була всього на 30%, не було б локу - було б всі 200+ напевно,бо гра стара. А з включеним фізіксом були просадки теж до 35 фпс, знайшов на реддіті цю проблему, що на сучасних картах щось неправильно з ним працює і таке відбувається.