Пропоную обговорити ASUS представила контейнер для SSD ProArt PA40SU з активним охолодженням та підтримкою USB4
зачекайте, я правильно зрозумів? на ссувній кришці термопрокладка яка повинна приліпнути до ССД чи вона не касається ССД?
Новини
Останні статті і огляди
ASUS представила контейнер для SSD ProArt PA40SU з активним охолодженням та підтримкою USB4
-
white_noise
Member
-
AlienFighter
Member
Пропоную обговорити ASUS представила контейнер для SSD ProArt PA40SU з активним охолодженням та підтримкою USB4
Без кулера виглядає слабке охолодження, особливо для сучасних SSD PCI-Ex 5.0
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
white_noise
Напевно має прилипнути, але якщо ні, то все стає веселіше
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
white_noise
Напевно має прилипнути, але якщо ні, то все стає веселіше
-
fuelen
Member
мова про вентилятор? там ж наче єБез кулера виглядає слабке охолодження, особливо для сучасних SSD PCI-Ex 5.0
-
Dilfin
Member
Так, термопрокладка, але вона без ліпучки, просто має притиснутись до М2 диска.white_noise: ↑ 21.04.2026 16:10 Пропоную обговорити ASUS представила контейнер для SSD ProArt PA40SU з активним охолодженням та підтримкою USB4
зачекайте, я правильно зрозумів? на ссувній кришці термопрокладка яка повинна приліпнути до ССД чи вона не касається ССД?
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Активне охолодження, це або вентилятор, або водяне охолодження з помпою.fuelen: ↑ 21.04.2026 16:19мова про вентилятор? там ж наче єБез кулера виглядає слабке охолодження, особливо для сучасних SSD PCI-Ex 5.0
-
Afit
Member
AlienFighter: ↑ 21.04.2026 16:13 Пропоную обговорити ASUS представила контейнер для SSD ProArt PA40SU з активним охолодженням та підтримкою USB4
- спойлер
Ви реально задовбали, не читати статтю, а відразу в коменти йти!
-
Геральт
Member
Модель ProArt PA40SU примітна активним охолодженням, яке забезпечує вбудований невеликий вентилятор,Dilfin: ↑ 21.04.2026 16:24 Активне охолодження, це або вентилятор, або водяне охолодження з помпою.
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Але чи буде позитивний еффект від турбінки на зовнішньому боці ССД 
-
Afit
Member
Судячі з фото, це спільний контур повітряного потоку. Не важливо де турбіна. Обсяг прокачуваного повітря знизу й зверху буде однаковим
-
MqM
Member
Модний контейнер за дорого так?)
-
white_noise
Member
мій досвід використання термопрокладок підказує що то трохи інакше працюєDilfin: ↑ 21.04.2026 16:24 Так, термопрокладка, але вона без ліпучки, просто має притиснутись до М2 диска.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
От Ugreen и прочих можно взять нормальный карман с ASM2464 без вентиляторов. Уже TB5/USB4 80 Gb карманы выходят, а Асус только выпускает 40 и 20 гигабитные модели.
-
white_noise
Member
Intel74320ASuperFin+: ↑ 22.04.2026 09:54 От Ugreen и прочих можно взять нормальный карман с ASM2464 без вентиляторов. Уже TB5/USB4 80 Gb карманы выходят
дай назву моделі
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Ugreen D700 себе заказывал. На Али их десятки, если не сотни моделей.
-
Dilfin
Member
Вона з такого матеріалу, який ніби прилипає, але відривається не залишаючи слідів. В мене був ASUS ROG Strix Arion і прокладка не прилипала.white_noise: ↑ 22.04.2026 09:08мій досвід використання термопрокладок підказує що то трохи інакше працюєDilfin: ↑ 21.04.2026 16:24 Так, термопрокладка, але вона без ліпучки, просто має притиснутись до М2 диска.