Тім Кук залишає пост генерального директора Apple. Новим керівником стане Джон Тернус

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
cspp
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Тім Кук залишає пост генерального директора Apple. Новим керівником стане Джон Тернус

Цены будут ещё космичнее, ведь мы все стремимся в космос
denizen
Member

Повідомлення

як на мене, то з уходом Стіва Джобса, компанія йде униз, тому нова людина потрібна
Georgin
Member

Повідомлення

"Тім Кук прокидає..." Це натяк на шахрайство чи на cпорт? :)
inquisition
Member

Повідомлення

denizen: 21.04.2026 09:28 компанія йде униз
Переверніть статистику або на ноги станьте :)
dead_rat
Member

Повідомлення

Зараз понесуться впроваджувати АІ :(
спойлер
Еппл вважай одна з останніх компаній, котрі випускають продукт а не fake till you make it
Васильович
Member

Повідомлення

denizen: 21.04.2026 09:28як на мене, то з уходом Стіва Джобса, компанія йде униз, тому нова людина потрібна
Що стосується Тіма Кука, то він працював в Apple з 1998 року. За час його керівництва ринкова капіталізація Apple зросла з 350 мільярдів доларів до 4 трильйонів доларів, а річний виторг збільшився майже вчетверо — зі 108 мільярдів доларів у 2011 фінансовому році до більш ніж 416 мільярдів доларів у 2025 фінансовому році. Компанія значно розширила свою глобальну присутність, особливо на ринках, що розвиваються.
І не кажи :rolleyes:
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat: 21.04.2026 09:44Зараз понесуться впроваджувати АІ
Пф, вже кілька тижнів новина гуляє:
Apple відправить 200 девів на курси вайбкодингу, бо команда Siri пасе задніх у юзанні ШІ-інструментів. Поки інші відділи Apple активно сидять на Claude, команда Siri "застрягла в минулому".
Shtopor
Member

Повідомлення

Може Кук на пенсію пішов, може замінили ефективного маркетолога на ефективного типу інженера.

Але в останньому наймасовішому їх продукту - iPhone вже давно ніяких amazing фіч не було.
А камери гірші ніж у топових китайців - по відео iPhone ще більш менш ще в топах, але по фото... Автономність також вже давно не в лідерах.

Інші продукти Apple непогані, але не генерують такої виручки.
Востаннє редагувалось 21.04.2026 10:13 користувачем Shtopor, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Shtopor: 21.04.2026 09:53 Може Кук на пенсію пішов,
Мужику 65, він мільйонер, дайте відпочити
tablestikus
Member

Повідомлення

dead_rat: 21.04.2026 09:55
Shtopor: 21.04.2026 09:53 Може Кук на пенсію пішов,
Мужику 65, він мільйонер, дайте відпочити
Він мільярдер з 2,95 лярда статком) Може чілити і займатися пет-проектами до кінця життя
big_bang
Member

Повідомлення

Shtopor: 21.04.2026 09:53 iPhone вже давно ніяких amazing фіч не було.
Тім Кук крутий продаван
Є цікавий розбір по ньому на youtube "бесіда про бренди"

у руля давно не стояв інженер і цікаву куди потягне цей корабель.

в іншій темі я вже писав, що хочу поміняти яблофон на самсунг, бо банально - нічого нового вже багато років
alumem
Member

Повідомлення

big_bang
Так у самсунга тоже самое, корейцы тоже куда-то не туда свернули

Отправлено спустя 2 минуты 29 секунд:
Shtopor
Им нужно только на кремне-углеродные батарейки перейти и опять будут в топе по автономке
tablestikus
Member

Повідомлення

alumem
А в якого бренду телефони не теж саме?)
alumem
Member

Повідомлення

tablestikus
Отчасти вы прави, можно сказать, что и у китайцев тоже "застой", ибо изменений мало.
Но глядя на самсунг с 24 ультры по 26 ну вообще ничего не изменилось(про обычные ески я вообще молчу), яблоки хотя бы дизайн значимо освежили.
Для меня самсунг это производитель экранов, панелей для мониторов и памяти
KimRomik
Member

Повідомлення

нові гендиректори як і попередники завжди будуть мати страх перед інвесторами :lol:
іншими словами, для нас майже нічого не зміниться
Scoffer
Member

Повідомлення

alumem: 21.04.2026 10:53можно сказать, что и у китайцев тоже "застой", ибо изменений мало.
А чого ти ще нового від мобільника очікуєш? Інтергацію з запальничкою і газовим балончиком?
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: 21.04.2026 11:07
alumem: 21.04.2026 10:53можно сказать, что и у китайцев тоже "застой", ибо изменений мало.
А чого ти ще нового від мобільника очікуєш? Інтергацію з запальничкою і газовим балончиком?
Я давно готовий на не топову камеру яка б блін не вилазила з корпусу, або на більш товстий корпус, але блін не роблять( Тим більше епли(
dead_rat
Member

Повідомлення

big_bang: 21.04.2026 10:23
в іншій темі я вже писав, що хочу поміняти яблофон на самсунг, бо банально - нічого нового вже багато років
Ти так кажеш, ніби в Самсунга чи когось ще було щось нове
tablestikus
Member

Повідомлення

dead_rat
В самсунгах хібащо фолди складні прикольні і щось свіже було, я якось лапав пару штук - досить прикольні девайси.
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 21.04.2026 11:07
АІ
спойлер
АІ АІ аі аі аі аі аі аі

Бо нічого більше додавати, все що реально треба - давно є. Ладно, хай три дні від батареї живе ще
Відповісти