За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
olegwatch
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata

Не играл, но наблюдал стримы по игре. Из того, что увидел, понравилось: графика, геймплей. Сюжет старался не спойлерить себе (поглядывал стримы одним глазом без звука). Оптимизация на ПК особенно порадовала. Отложил в желаемое игру, чтобы позже ее попробовать, потому что много не пройденных игр и всему свое время. В общем, игрушка интересная. Однозначно плюсую :)
kak_tak
Member

Повідомлення

ну вот, а капком хотели отменить ее на финальном этапе разработки
Dilfin
Member

Повідомлення

olegwatch: 20.04.2026 14:30 Предлагаю обсудить За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata

Не играл, но наблюдал стримы по игре. Из того, что увидел, понравилось: графика, геймплей. Сюжет старался не спойлерить себе (поглядывал стримы одним глазом без звука). Оптимизация на ПК особенно порадовала. Отложил в желаемое игру, чтобы позже ее попробовать, потому что много не пройденных игр и всему свое время. В общем, игрушка интересная. Однозначно плюсую :)
А коли ж то всьо пограти, приходиш вечором з роботи і вже ні очі ні руки грати не хочуть.)
Reinmar
Member

Повідомлення

Dilfin
в мене часто розум весь день мріє про "от як засяду ввечері", а коли приходить вечір, вже ЦНС не вивозить після 12 годин роботи і просто дивлюсь ютуб)
FarCry
Member

Повідомлення

Dilfin
Після роботи 20 хвилин полежати, потім заварити чорний чайок з печивом та засісти за синглову гру з цікавим сюжетом. :lick:
Я свою втому так знімаю.
olegwatch
Member

Повідомлення

Dilfin: 20.04.2026 14:40
olegwatch: 20.04.2026 14:30 Предлагаю обсудить За перші два дні було продано понад мільйон копій Pragmata

А коли ж то всьо пограти, приходиш вечором з роботи і вже ні очі ні руки грати не хочуть.)
Я граю по 2 годинки 4-5 разів на тиждень. Але я мешкаю один. Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсім :weep:
proos
Member

Повідомлення

Капком шатают индустрию :super:
Dilfin
Member

Повідомлення

Reinmar: 20.04.2026 14:44 Dilfin
в мене часто розум весь день мріє про "от як засяду ввечері", а коли приходить вечір, вже ЦНС не вивозить після 12 годин роботи і просто дивлюсь ютуб)
Точо так само.)

Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
FarCry: 20.04.2026 14:54 Dilfin
Після роботи 20 хвилин полежати, потім заварити чорний чайок з печивом та засісти за синглову гру з цікавим сюжетом. :lick:
Я свою втому так знімаю.
Деколи так себе заставляю, але то буває дуже рідко, відьмака 3 так грав колись, по 2 години в день після роботи.) Але такі ігри хочуть повного занурення, як колись, засів на цілий день і граєшся, зараз таке буває рідко, кілька годин хіба на вихідні.)
Ortyomko
Member

Повідомлення

olegwatch: 20.04.2026 14:54

Я граю по 2 годинки 4-5 разів на тиждень. Але я мешкаю один. Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсім :weep:
у мене є годинка-півтори коли дружина з малим спати лягають, а я ще ні. Я так за пару місяців експедицію 33 пройшов )
Dilfin
Member

Повідомлення

olegwatch: 20.04.2026 14:54

Навіть коли є сім'я, батько має мати свої границі, свій кабінет і після роботи приділяти кілька годин собі для відпочинку, бувало часто, що часто жінки ревнують до ком'ютера і то дуже сильно, але треба бути чоловіком, а не підкаблучником і розприділяти всім час і про себе не забувати, чоловік має мати своє хобі, в когось це рибалка, в когось полювання, хтось марки збирає, а хтось грає в ігри і я не про задротів, які грають мережеві багатокористувацькі ігри і просто живуть в тих іграх і збирають бонуси.)
yariksom
Member

Повідомлення

proos: 20.04.2026 15:00 Капком шатают индустрию :super:
І чим вони її вшатали?
Ostin
Member

Повідомлення

Dilfin: 20.04.2026 15:57батько має мати свої границі, свій кабінет
Красиво і по-багатому :super:
Я б ще додав віскі та сигару)
Але реальність вона зовсім інша. І часто там в містах, де платять гроші, люди знімають хату і живуть удвох-утрьох (з дитиною) в однокімнатці, бо так дешевше і комуналку можна витягнути, і щось на майбутнє відкласти.
Барбарис
Member

Повідомлення

Dilfin: 20.04.2026 15:57 батько має мати свої границі, свій кабінет і після роботи приділяти кілька годин собі для відпочинку
Та ні, кожен член сім'ї має мати власні кордони, час для відпочинку та не боятись, що будуть принижувати його захоплення (звісно, якщо воно не порушуй кримінальний чи адміністративний кодекси).

yariksom, посередністю :lol:
kyon
Member

Повідомлення

Меня сама идея не особо привлекает, если бы лоли заменили на что-то постарше и помясистее в стиле Stellar Blade\EDI Mass Effect, да еще с романтическими innuendo вот было бы уже интересно, какова целевая аудитория этой игры, клиентура Эпштейна которая и проплачивает все это включая и восторженные отзывы прессы? Все равно что в Асс Эффекте EDI заменили бы на лоли.
erkins007
Member

Повідомлення

olegwatch: 20.04.2026 14:54Якщо б була сім*я - то да, про ігри мог би забути зовсім
Игры это такое же хобби как рыбалка или шахматы. Хобби не должно быть на первом месте, но и не должно быть чем-то постыдным.
Если жить только в режиме "работа-семья", то у вас кукуха отъедет очень быстро.
kyon
Member

Повідомлення

Надо чтоб работа и семья были такие, тогда пускай другие кукухой едут от зависти 😂 Понастальгировал за фильмами 90-х 😳
konb999
Member

Повідомлення

proos: 20.04.2026 15:00 Капком шатают индустрию :super:
Как минимум, в грязь лицом не падают!
MessiaH
Member

Повідомлення

Игрушка сама по себе неплохая, но всё-таки графоний хоть и не убогий, но требованиям не соответствует
Unsecond
Member

Повідомлення

ну не знаю, скачал демку, хватило на полчаса, если честно.
имхо любителям обычных шетуров не зайдет совсем
Геральт
Member

Повідомлення

yariksom: 20.04.2026 16:26 І чим вони її вшатали?
Ну як чим, та хоч би й неймовірно просунутим АІ заскриптованих болванчиків
Втикаються в невидиму стіну і розвертаються
https://fex.net/uk/s/fsyndv3

Ну і пазлами "знайди жовтий колір" :D
Відповісти