Новини
Останні статті і огляди
DLSS 5 - фотореалістичне освітлення
-
Rhizone
Member
-
man1242
Member
На демо де презентували нвідіа було дві 5090, одна з них працювали виключно для длсс5 
-
nochnik89
Member
-
Vpupkin
Member
Так шо, вже треба відкладати на 2 6090?man1242: ↑ 16.03.2026 21:47 На демо де презентували нвідіа було дві 5090, одна з них працювали виключно для длсс5![]()
Треба буде попрацювати 5 днів на тиждень, пару місяців
-
Filabatya
Member
5090 = 6070 
-
man1242
Member
Одразу після 5080суперівVpupkin: ↑ 16.03.2026 21:58Так шо, вже треба відкладати на 2 6090?man1242: ↑ 16.03.2026 21:47 На демо де презентували нвідіа було дві 5090, одна з них працювали виключно для длсс5![]()
Треба буде попрацювати 5 днів на тиждень, пару місяців![]()
-
DuckRider
Member
Вонючий нейрослоп
-
Yurius
Member
Замінили текстури ші фільтрами....amazing
Чи вони вирішили що нам не вистачає згенерованого ші лайна у соц мережах?
-
Vpupkin
Member
Непотрібне.man1242: ↑ 16.03.2026 22:08Одразу після 5080суперів
-
Yaroslav308
Member
-
stoned
Member
Neuralslop, neuralslop everywhere.. 
-
Samilo
Member
У Shadows класно виглядає
-
Kassatka
Member
Зрада. Там написано, що працює в роздільних здатностях до 4K. А я саме намилився у 8K переходити. 
-
Draqoon
Member
Вмонтували б уже оверлей для решейду ігор і всьо 
-
pelia
Member
- спойлер

-
waryag
Member
З нвідіа ви зможете генерувати ШІ слоп в реалтаймі!Yurius: ↑ 16.03.2026 22:14Замінили текстури ші фільтрами....amazing
-
Klon
CG graphikos fan
Ну це вже дійсно як нейронка з невеликим Denoising strength, але не зрозуміло яка там буде "модель" , ну ще цікаво вона робить "промт" опису кадра для більш стабільного результата, бо якщо нейронкам по типу Стейбла\Флакса скормити без промту воно дуже рандомить, хоча з "контрол нетом" який задає умовні края обьектів = результат більш контрольований.
Одне зрозуміло = в 8 гігов пам'яті це не влізе, бо це вже нова штука і скорійш всього буде з дровами качатись "моделька" на гігов 5+ , ну і це не про хх70ті відеокарти, бо можно подивитись тести нейронок = зо більш менш пристойно працює це як раз хх80-90 , я конечно балуюсь на 3060 12гб = но генерацію там ждати мінутами
А в цілому = якщо буде працювати всюди і на старих іграшках (як тут писали про решейд), це буде прикольно, я б пограв в Морровінд
Одне зрозуміло = в 8 гігов пам'яті це не влізе, бо це вже нова штука і скорійш всього буде з дровами качатись "моделька" на гігов 5+ , ну і це не про хх70ті відеокарти, бо можно подивитись тести нейронок = зо більш менш пристойно працює це як раз хх80-90 , я конечно балуюсь на 3060 12гб = но генерацію там ждати мінутами
А в цілому = якщо буде працювати всюди і на старих іграшках (як тут писали про решейд), це буде прикольно, я б пограв в Морровінд
-
Rhizone
Member
-
The_Rusik
Member
Kassatka
Что бы что? Играть 8к 4 ФПС?
Если у вас сейчас в 4к 15....
Что бы что? Играть 8к 4 ФПС?
Если у вас сейчас в 4к 15....
-
isusik63
Member
Dlss5 на карте АМД 6800 в 8кKassatka: ↑ 17.03.2026 07:23 Зрада. Там написано, що працює в роздільних здатностях до 4K. А я саме намилився у 8K переходити.![]()