Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Сказал чувак с пустым профилем на встройке. Да, куколды, они такие, смотри v-mire.net, тебе понравитсяlosos2: ↑ 17.04.2026 14:11Я иногда захожу в подфорум "Звук" чисто чтобы посмотреть какая нынче шиза в моде у местных бесноватых
-
Hotspur
Member
я теж проорав з челаRadio Bay: ↑ 17.04.2026 20:23Сказал чувак с пустым профилем на встройке.
-
Radio Bay
Member
А уяви, років через двадцять він зрозуміє, що все це правдаHotspur: ↑ 17.04.2026 23:22я теж проорав з чела
Взагалі, мені пофіг, комусь щось доводити, але в мене були кейси, коли випадково з п'яну чіпляли, типу, кабельну тему. Я казав: нема питань, але по-тверезому покажу у себе, коньяк твій, але потім. Там же усе просто, ПВС проти акустичного, принтерний проти мого Неотека, порт на мамці проти Jcat Femto. Складні суперчливі кейси не розбираю. От там вище був такий. Я його спецом не коментував. Я сам його відкоментував день на третій
-
Hotspur
Member
ну він правильні речі каже. до певного рівня не має сенсу нічого крім якості самої акустики. і цей рівень це тисячі доларівRadio Bay: ↑ 17.04.2026 20:23смотри v-mire.net, тебе понравится
-
Radio Bay
Member
Муйня, він маніпулює, набираючи лайки, де сунд тести? Єдина правильна річ - свій досвід. Поріг входження високий, легше прийняти чужу думку. ВІн маніпулятор на дешевих лохахHotspur: ↑ 18.04.2026 02:05ну він правильні речі каже
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
От він саунл тести буде підробляти, а то алес )
-
QFlash
Member
Блогер, має язик підвішений, дивитися можна, він з Києва.
Кабелі якісні і екрановані мають бути міжблочні, вхідні, від preamp до кінцевого amplifier - менше шумів попаде на дифкаскад - менше THD.
Інше до лампочки
Мається на увазі класика AB/
Кабелі якісні і екрановані мають бути міжблочні, вхідні, від preamp до кінцевого amplifier - менше шумів попаде на дифкаскад - менше THD.
Інше до лампочки
Мається на увазі класика AB/
-
Radio Bay
Member
QFlash: ↑ 18.04.2026 06:55Інше до лампочки
KlotzRadio Bay: ↑ 18.04.2026 01:49 ПВС проти акустичного
Відправлено через 24 хвилини 2 секунди:
- Can Max Portnoy Survive Mike Portnoy’s Dream Theater Challenge?
-
QFlash
Member
Ударні чудово відпрацьовують, по ВЧ моя Ромашка не тягнеRadio Bay: ↑ 18.04.2026 07:24Can Max Portnoy Survive Mike Portnoy’s Dream Theater Challenge?
Відправлено через 1 годину 18 хвилин 55 секунд:
Згадав про свій старий лептоп Gigabyte https://www.gigabyte.com/kz/Laptop/Q2532C
Так от, на ньому стоїть Conexant SmartAudio HD, то нічого, але той чипак перегрівався і звук на колонках ноута пропадав після 30-60 хв його гоніння.
По навушнаках і якщо гонити на зовнішньому УНЧ, було все ОК.
Я поставив на чипака радіатор і проблема зникла.
Може кому знадобиться інфо.
Звісно це
Я навіть не хочу розказувати як той радіатор ліпив
PS/ мікропрограма UEFI, але хрин знає як воно буде працювати якщо залізти глибше
-
Radio Bay
Member
Пофіг де. Klotz купи. На тест Ютьюа післяQFlash: ↑ 18.04.2026 11:03по ВЧ моя Ромашка не тягне . Але то youtube в розумінні
- спойлер
-
feson
Member
Всегда человек стремится к лучшему. Звук - тоже не исключение.losos2: ↑ 17.04.2026 14:11 Я иногда захожу в подфорум "Звук" чисто чтобы посмотреть какая нынче шиза в моде у местных бесноватых. Последнее это прямо фурор. Браво.
Отправлено спустя 4 минуты 53 секунды:
В ноутах зазвичай - дуже погано з встройкою.....любий зовнішній юсб цапик conexant cx31993 буде краще по звучанню.....QFlash: ↑ 18.04.2026 11:03
Так от, на ньому стоїть Conexant SmartAudio HD, то нічого, але той чипак перегрівався і звук на колонках ноута пропадав після 30-60 хв його гоніння.
Я поставив на чипака радіатор і проблема зникла.
Може кому знадобиться інфо.
Звісно цеT-Rex, але ще тороче
Я навіть не хочу розказувати як той радіатор ліпив![]()
І радіатор не допоможе....від поганого звуку...
-
Hotspur
Member
+++++++++++++ плюс мільонfeson: ↑ 20.04.2026 00:34В ноутах зазвичай - дуже погано з встройкою.....любий зовнішній юсб цапик conexant cx31993 буде краще по звучанню.....
-
Radio Bay
Member
!00%feson: ↑ 20.04.2026 00:34любий зовнішній юсб цапик conexant cx31993 буде краще по звучанню
- Хоч так
-
-
QFlash
Member
Знову щось нове про DAC/
- спойлер
-
Z440_User
Member
Дивився його старий відосік про вінілокрут Електроніка ЕП-017, думав посміятись.
Виявилося що він просто не в темі і доторкнувся до невідомої гравіцапи.
Лежить у мене цей вертак, юзав перед поточною Електроніка ЕП-060.
Швидкість Електроніка ЕП-017 тримає - вогонь. Оцифровки з нього якщо відкрити в редакторі, а поряд відкрити цифровий варіант, виставити доріжки по першому піку, то до кінця треку пік-в-пік буде з цифровою версією.
Кварцований привод та стабільність його обертів у обслуженого та справного апарату - на висоті.
Швидкість Електроніка ЕП-017 тримає - вогонь. Оцифровки з нього якщо відкрити в редакторі, а поряд відкрити цифровий варіант, виставити доріжки по першому піку, то до кінця треку пік-в-пік буде з цифровою версією.
Кварцований привод та стабільність його обертів у обслуженого та справного апарату - на висоті.
-
DEVES
Member
И это всё не учитывая типа используемой иглы, фонокорректора, степени изношенности носителя и того, что мастеринг для винила отличается от такового для цифры?Z440_User: ↑ 20.04.2026 10:24 Дивився його старий відосік про вінілокрут Електроніка ЕП-017, думав посміятись.![]()
Чудеса
-
Z440_User
Member
Я часовий відлік мав на увазі.DEVES: ↑ 20.04.2026 13:31 И это всё не учитывая типа используемой иглы, фонокорректора, степени изношенности носителя и того, что мастеринг для винила отличается от такового для цифры?
Чудеса![]()
Кварцований піонер у мене якось був на профілактиці, от він не дивлячись на кварц, трохи занижав швидкість, майже секунда похибки набігала на 5хв треку.
Рега планар 2 була на ремонті (стукнули її сильно), наче і тримає швидкість, але вона пасикова, трек трошки плавав по швидкості (то відстане, то наздожене цифру).
Естонія ЕП-010 що в мене зараз, вона без кварцу, але швидкість тримає чітко, проте треба щоб мітки стробоскопа тро-о-о-ошечки сунулися для співпадіння швидкості з цифровим треком.
Електроніку ЕП-060 що у мене зараз другим столом стоїть - я не перевіряв, вона теж кварцована, але чогось не перевірив її на швидкість...
-
Radio Bay
Member
Любов усяке лайно тягнутиQFlash: ↑ 20.04.2026 08:56Знову щось нове про DAC
-
vdemeshko
Member
а если ноут - макбук ?feson: ↑ 20.04.2026 00:34В ноутах зазвичай - дуже погано з встройкою
-
Z440_User
Member
Якщо на ARM'і, тоді amazing, бо там святий однопотік, який надважливий і швидшого за М-проци, ви ніде не знайдете...vdemeshko: ↑ 21.04.2026 00:54а если ноут - макбук ?feson: ↑ 20.04.2026 00:34В ноутах зазвичай - дуже погано з встройкою![]()
-
Hotspur
Member
те самеvdemeshko: ↑ 21.04.2026 00:54а если ноут - макбук ?