World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 13.04.2026 22:55Може ти його поставив вже на когось і забув?) або взагалі знищив замість його апгрейду
хай пише в підтримку
EuGENiy
Member

Повідомлення

Я його взагалі не бачив, маніпуляцій не проводив. В підтримку написав. Чекаю відповідь
Shade
Member

Повідомлення

Та воно, в принципі, й не дивно, що досилач на акаунті не з'явився. Вони зі своїми картопляними серверами останні дні вже тупо на приколі якомусь.
The_Rusik
Member

Повідомлення

У меня так же, сделал задание, досыл не появился. Думал тоже глюк, потому что один уже есть, второй не появился, искал на танке, негде не установлен. Сегодня напишу в ТП.
Sanьka
Member

Повідомлення

Уххх Цвілінг лютий. Особливо коли кидає тільки з 8лвл, це взагалі ультимат машина.
Головне коли до 10лвл кидає, треба трохи себе стримувати, бо швидко нагадують що ти лише 8лвл :gigi:
Shade
Member

Повідомлення

Які там машини за 12 жетончиків варті уваги?
destructX
Member

Повідомлення

Shade: 17.04.2026 18:10 Які там машини за 12 жетончиків варті уваги?
ніякі :D
а взагалі тільки Фаза, але й ту на продаж чисто, як і всі інші танки за жетони бп в принципі.
Єдиний танк який потрібно звідти мати в ангарі - Кобра
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 17.04.2026 18:10Які там машини за 12 жетончиків варті уваги?
фаза нормальна

Відправлено через 32 секунди:
destructX: 17.04.2026 18:24Єдиний танк який потрібно звідти мати в ангарі - Кобра
вона дуже особливо грається, 90% в неї не вміють
destructX
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.04.2026 18:29
destructX: 17.04.2026 18:24Єдиний танк який потрібно звідти мати в ангарі - Кобра
вона дуже особливо грається, 90% в неї не вміють
Тому й треба її мати, бо вона хоч "особлива", з унікальним геймплеєм.
А все інше вже неактуальний какал, особливо на фоні нових 11 рівнів з якими їм прийдеться грати :-/ Тому шо завгодно і в продаж, все рівно валятимуться на безсстроковому відновленню, гляди апнуть та можна буде викупити :idea:

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Аби воно було преміумне то це вже була б інша справа, а так...
Shade
Member

Повідомлення

Тоді, мабуть, краще бонів на ті жетони набрати.. :-/
Востаннє редагувалось 17.04.2026 19:34 користувачем Shade, всього редагувалось 2 разів.
destructX
Member

Повідомлення

Shade: 17.04.2026 19:08 Тоді, мабуть, краще бонів на ті жетони набрати.. :-/
100%
+ обладнання
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 17.04.2026 19:08Тоді, мабуть, краще бонів на ті жетони набрати..
++
Giseler
Junior

Повідомлення

Футюр пару років тому сподобався, коли відмітки на ньому забирав, зараз, можливо, гірше себе почуває.
Лоррейн, звісно, шматок ще той, але має сильні сторони, від яких можна відігравати. Взимку, здається, без особливих страждань відкатав його.
Фаза нормальний танк.
Зараз катаю Кунза, то не губиться він на фоні інших танків і знаходить собі місця не на низу харчового ланцюга)
К-91-ПТ став відкриттям. Фанова тачка, на якій можна вриватись.
З тих, що катав (перелічені вище), 777 самий нудний. Крива гармата, дірява маківка.
Ramiras
Member

Повідомлення

Giseler: 17.04.2026 20:13 Футюр пару років тому сподобався, коли відмітки на ньому забирав, зараз, можливо, гірше себе почуває.
Лоррейн, звісно, шматок ще той, але має сильні сторони, від яких можна відігравати. Взимку, здається, без особливих страждань відкатав його.
Фаза нормальний танк.
Зараз катаю Кунза, то не губиться він на фоні інших танків і знаходить собі місця не на низу харчового ланцюга)
К-91-ПТ став відкриттям. Фанова тачка, на якій можна вриватись.
З тих, що катав (перелічені вище), 777 самий нудний. Крива гармата, дірява маківка.
Я катал на чар футуре...вроде ниче танчик,но как то не вставляет..кд между снарядами напрягает.
На фазе тоже катал...вроде и ниче танчик,но ничего особенного...вот если бы они были премы,было бы поинтересней намного.
А так,поиграл по чуть-чуть на каждом и продал...я обычно за жетоны закупаю резервы на серебро,вечно не хватка серебра у меня. :weep:
Giseler
Junior

Повідомлення

Ramiras, цілком з вами згоден, що в нинішньому рандомі з кулеметними аресами, кд між пострілами футура нівелює всі переваги барабану.
Мені ця тачка запам'яталась настільки, що після того як відкатав його, щиро дивувався рандомним футюрам та їх пасивній грі на такому фановому апараті.
Впевнений, що зараз на ньому і на 2,5к вряд чи відкатав би. Скрін не понту ради, а пояснення колишніх емоцій від танка (це для мене результат, я звичайни "зелений" гравець).
спойлер
shot_004.jpg
П.С. Катаю зараз тайпа 71 з меншим настрілом. Чи то рандом такий, чи грати вже не вмію.
Ramiras
Member

Повідомлення

Giseler: 18.04.2026 00:42 Ramiras, цілком з вами згоден, що в нинішньому рандомі з кулеметними аресами, кд між пострілами футура нівелює всі переваги барабану.
Мені ця тачка запам'яталась настільки, що після того як відкатав його, щиро дивувався рандомним футюрам та їх пасивній грі на такому фановому апараті.
Впевнений, що зараз на ньому і на 2,5к вряд чи відкатав би. Скрін не понту ради, а пояснення колишніх емоцій від танка (це для мене результат, я звичайни "зелений" гравець).
спойлер
shot_004.jpg
П.С. Катаю зараз тайпа 71 з меншим настрілом. Чи то рандом такий, чи грати вже не вмію.
Отличные результаты
Shade
Member

Повідомлення

Зняв із Паттона Т3 приціл, і таке враження наче снаряди почали краще лягати в центр зведення. Почав кращі результати видавати на ньому :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 20.04.2026 04:09 Зняв із Паттона Т3 приціл, і таке враження наче снаряди почали краще лягати в центр зведення. Почав кращі результати видавати на ньому :lol:
:lol: все можливо
KPAH
Member

Повідомлення

Поиграл в HEAT (не знаю нужна ли отдельная тема? но вроде как WoT) то впечатления положительные, очень красиво выглядит, играется и производительность на высоком уровне по сравнению с оригинальным WoT.

Динамика высокая, но остались все стандартные проблемы оригинальной игры, где тебя насильно заталкивают на рандомную карту, при этом еще и в рандомный режим. Ну и анальный донат само собой. :shuffle:
DaKaR
Member

Повідомлення

Як виявилось в мене в казармі є 3.5-перковий екіпаж на Черчіль III.
Але справа в тому, я не пам’ятаю щоб в мене колись був черчіль 3.
Більш того, в мене навіть у статистиці немає жодного бою на черчіль 3.
Це як, що за містика? :spy:
Відповісти