Відбувся анонс Metro 2039. Розробники розкрили перші подробиці та показали ігровий процес

Обсуждение статей и новостей сайта
Закрито
Автор
Повідомлення
Tetronga
Member

Повідомлення

Sashr: 17.04.2026 08:01
Tetronga: 17.04.2026 07:57

В мене брат все життя був російськомовним, навчався в російськомовній школі в Запоріжжі і в 2024 загинув в бою проти окупантів. Ти називаєш його малоросом? Ти зробив для України більше, ніж він, патріот?
Я називаю тебе малоросом, який паразитує на ЗСУ захищаючи рускій ізік.
Я російської мови не захищав, якщо ти не помітив. Я писав лише конкретно про таких, як ти, які сидячі в безпеці десь на заході країни займаються псевдопатріотизмом і вказують кому на якій мові розмовляти, вішають ярлики на інших людей і займаються іншою диванною війною в інтернеті
Sashr
Member

Повідомлення

Tetronga: 17.04.2026 09:01
Sashr: 17.04.2026 08:01

Я називаю тебе малоросом, який паразитує на ЗСУ захищаючи рускій ізік.
Я російської мови не захищав, якщо ти не помітив. Я писав лише конкретно про таких, як ти, які сидячі в безпеці десь на заході країни займаються псевдопатріотизмом і вказують кому на якій мові розмовляти, вішають ярлики на інших людей і займаються іншою диванною війною в інтернеті
Ну а я писав конкретно про тебе, який захищаючи свиносоабчу мову відразу притягає ЗСУ.
ikosike
Member

Повідомлення

Kruler: 16.04.2026 21:04 Это новый сайлент хил анонсировали? :-/
Трейл хрен пойми про что, хватило на 2 минуты меня...
погоджуюсь, тут вже ближче до якогось дед спейса....
Sashr
Member

Повідомлення

Tetronga: 17.04.2026 09:01 Я писав лише конкретно про таких, як ти, які сидячі в безпеці десь на заході країни займаються псевдопатріотизмом
Ну і це взагалі класика. Якщо українець в Україні захищає українське, то це псевдо патріот десь з заходу України. Ні, я не заходу країни.
Таких, як ти малоросів, я вже бачив тисячі. Ви всі однакові - відразу притягуєте зсу і називаєте западенцями тих, хто захищає українське.
Reinmar
Member

Повідомлення

Дивився презентацію, містичні флешбеки сподобавлися -люблю таке, позиція разрабів цілком і повністю козацька, прямо в презентації це наголосили. Це сильно якщо,що. Бо зазвичай видавці проти такого, щоб розширювати аудиторію максимально. Графіка,як завжди в серії - претендує на кращу на поточний час. Цікаво,що новий герой і нова історія, але і не повний перезапуск, старі персонажі є, думаю буде зв'язок з попередніми іграми. Так що поки у вішлист і чекаємо влітку геймплейних роликів
GreenMile
Member

Повідомлення

Норм тут п'ятничний бугурт, краще ніж з С2. Значить, гарна гра буде, треба передзамовлення робити :shuffle:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Ну шо, вітаю з анонсом цікавої гри! :super:
Скрєпи Сталкер 2 стерпіли і Метро стерплят, нічо, не тріснут :laugh:

Може там взагалі історія шо ускі самі себе завалили і залишились тільки ті які розмовляют або на англ або на укр :shuffle:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Tetronga
Я живу і працюю в Запоріжжі, які Львови?
Ostin
Member

Повідомлення

Alexsandr
Світ не райські кущі, то ж просто обери імперію, яка більше імпонує саме тобі. Щодо мене, то вонючі орки мені геть не імпонують. То ж вибір очевидний.
А щодо справедливості... Так, її немає.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Creature4O: 17.04.2026 00:09 І подивись як живе Ізраїль сьогодні і якою мовою там розмовляють діти в школах і на вулицях.
І шо? Час і війскова міць. А ми що робили за 30 років? Були деякі розробки и все, штучний випуск ще місцями. війскових літаків взагалі 0 розробки. Різний підхід. І не знаю в Ізраїлі також кожного року міняють мову, а то і кілька разів на рік?
Востаннє редагувалось 17.04.2026 09:50 користувачем Alexsandr, всього редагувалось 1 раз.
Bukakanga
Member

Повідомлення

Striker: 17.04.2026 08:56 Ахаха, зацініть русскій мір.
https://steamcommunity.com/app/2590240/ ... 185156266/
ахахахах, отлично там полыхнуло. спасибо за ссылку
Kib
Member

Повідомлення

Alexsandr: 17.04.2026 09:43И да я не оправдываю ничего, просто экскурс в историю, почему именно один язык стал таким массовым - войны и захват.
Ну навіщо ви історію притягуєте, мало того що військових притягнули, то ви ще й історію, не можна так :laugh:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

В целом происходящий конфликт как я вижу справедливо что произошёл, не просто так и поведение украинцев прямое доказательство, кто является агрессором, просто конкретно объективный факт.
Самі приперлись, отримали люлей весною 22 і тепер образились що їм бажають смерті. Дійсно, з чого б це?
Та чого це я їх жалію, почнемо хоча б з 2014 року, ось вчора була річниця як у нас в Запоріжжі колоради зібрались на мітинг захоплювати мерію. Тож з 2014 року як мінімум, свинота лізе в Україну а тепер ображається і ниє.

Вибачте, зірвалось :rotate:
den888
Member

Повідомлення

а взагалі можна і добавити російську щоб нею говорили нацисти, які викрадають дітей, це буде досить реалістично і сучасно =)
big_bang
Member

Повідомлення

Зайшов почитати про гру, а потрапив у срачелло :facepalm:

По факту: відсутність рузького підпалить пердаки на болотах і це добре)
хто не розуміє - субтитри в поміч.

як gta, так ніхто не говорить де моя озвучка !
big_bang
Member

Повідомлення

den888: 17.04.2026 09:58 а взагалі можна і добавити російську щоб нею говорили нацисти, які викрадають дітей, це буде досить реалістично і сучасно =)
ага і щоб їх язик був в стилі бойовиків 90х
"какіє ваши доказатедьства ?"
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 17.04.2026 10:04 користувачем big_bang, всього редагувалось 1 раз.
st17
Member

Повідомлення

LordTornado: 17.04.2026 06:37
MqM: 17.04.2026 03:45 Чувак, в тебе немає проблем з логікою? Чому ми маємо за власні гроші розвивати контент на рос мові, коли в той же час вони буквально палять україномовні книги, і забороняють укр мову на окупованих територіях? Особливо забавно коли такі розписуються за солдат, у тебе багато служить в родині?
Фразы "а вот они делают плохо" намекают, что нам тоже можно. Ты собираешься быть как россияне или лучше от них отличаться? И ты не угадал. Я служил в 2022 лично и добровольцем, защищал Николаев. И в 28 бригаде 90% говорили по русски. И НИ РАЗУ никто друг другу претензий по поводу языка не предъявлял. А вот такие "языковые воины" как ты, почему-то докапываются до языка глубоко в тылу, на нуле я вас ни разу не видел...
Може в 22 людям було не до того, щоб осмислювати те, що відбувається. Але вже давно мій товариш, що служить в бойових підрозділах, каже, що мова і на фронті і в тилу це питання виживання, бо лише у них було кілька випадків, коли тільки за мовою можна зрозуміти, що це наші. Наприклад, будинок, де на різних поверхах наші і русня, в бою русню вибивають, але наш солдат у відповідь на питання "хто там" автоматично відповідав російською, на що отримував френдліфаєр. Тому особливо він наголошував на тому, що українська має бути єдиною і на фронті і в тилу, щоб таких випадків не було, бо саме в розгарі бою від стресу людина автоматом не переключається, а як тоді зрозуміти хто там?

Ну і щодо місцевої публіки загалом, дещо кумедно з того, що свій сурж з геканням і шоканням вони вважають російською, в той час як будь-який русак сходу все розуміє і загалом таку людину рівнею для себе не вважає. Воно-то ясно чому на теренах ссср з усіх сил хапаються за русняву, яка була мовою престижу. Говориш не на вєлікаруССкам - значить нацмен і ніхто, але ці часи минули. Навіть за кордоном русня часто шифрується.

Але вже не 2014, навіть не 2022, вже більше 4 років нас тупо намагаються знищити. На голови летять ракети, знищують цілі міста. Вже підростає покоління, що не розуміє чому вони чують російську мову, і це прекрасно.
Tetronga: 17.04.2026 07:54 Ні, просто крінжопатріоти із міста-фортеці Львів (Краков) всіх дістали вже.
В ЗСУ служать десятки тисяч російськомовних солдатів і ніколи це не було проблемою, але турбопатріоти Львову ліпше знають кому і на якій мові говорити, так
Це буквально брехня, було і є проблемою, читайте вище.
Так само як і є проблемою для людей тилу. Вам доводилося читати чи бачити коментарі русні про свій розбомблений будинок? Дивитись як русняві пропагандисти обговорюють кількість жертв після ракетного обстрілу, від якого загинули знайомі тобі люди, і радіють, що "атлічна прілєтєла". Ігнорувати після цього ворожість російської - це якась свідома лоботомія.
tablestikus
Member

Повідомлення

Striker: 17.04.2026 08:53
Agon1st: 16.04.2026 22:10я думаю завезут ,нормальный язык он не пренадлешит русским
Точно шо "не пренадлеШит". :rolleyes:
Я ще розумію, коли кацап з болот кричить про зраду :lol:, хдє руская азвучка. Але не розумію, коли це відбувається всередині України.
ТАк агоніст - потужний ватний захисник з Дубліна)
Alexsandr
Member

Повідомлення

Sashr: 17.04.2026 09:12 Ну і це взагалі класика. Якщо українець в Україні захищає українське, то це псевдо патріот десь з заходу України. Ні, я не заходу країни.
Таких, як ти малоросів, я вже бачив тисячі. Ви всі однакові - відразу притягуєте зсу і називаєте западенцями тих, хто захищає українське.
Класика коли замість захисту йде примусовість мови і спропи принижені інших бо не така мова.

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
st17: 17.04.2026 10:04 Вам доводилося читати чи бачити коментарі русні про свій розбомблений будинок? Дивитись як русняві пропагандисти обговорюють кількість жертв після ракетного обстрілу, від якого загинули знайомі тобі люди, і радіють, що "атлічна прілєтєла". Ігнорувати після цього ворожість російської - це якась свідома лоботомія.
А якщо таке саме на англійськії мові пишуть? Тоді ця мова тако ворожа? Всі вчемо китайську? Хоча ні, там тех ворода мова схоже.
Sashr
Member

Повідомлення

Alexsandr: 17.04.2026 10:33
Класика коли замість захисту йде примусовість мови і спропи принижені інших бо не така мова.
Саме цим зараз і займаються кацапи - винищують усе українське і примусом насаджують свинособачу мову. І це все в реальному часі, доки ти пишеш свої малоросійські гнилі пости виправдовуючи рускій мір.
Закрито