Вплив великих ігрових франшиз слабшає — 56% доходів на PC принесли ігри, які не входять до першої двадцятки

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вплив великих ігрових франшиз слабшає — 56% доходів на PC принесли ігри, які не входять до першої двадцятки
Ми це заслужили, ми голосували за них своїми грошима, ігри максимально заточені або на реакцію, або на гріндерство, ніякого сюжету лиш би залипнути.
Afit
Member

Повідомлення

yariksom: 16.04.2026 16:41 Предлагаю обсудить Вплив великих ігрових франшиз слабшає — 56% доходів на PC принесли ігри, які не входять до першої двадцятки
Ми це заслужили, ми голосували за них своїми грошима, ігри максимально заточені або на реакцію, або на гріндерство, ніякого сюжету лиш би залипнути.
Можливо тепер схаменуться й задумаються, почнуть упор на покращення гемплею робити? А ні.. Знаючи їх то мрії, а не сподівання :D
kyon
Member

Повідомлення

а задумайтесь сколько эти Wuthering Waves и геншины пожирают памяти на генерацию AI, я вообще про Wuthering Waves узнал на днях когда меня стало заваливать на ютубе миленькими виосиками, причем даже есть такие которые точно выражают мое отношение ко всему этому f2p хламу :gigi:
спойлер

n6407
Member

Повідомлення

yariksom: 16.04.2026 16:41 Предлагаю обсудить Вплив великих ігрових франшиз слабшає — 56% доходів на PC принесли ігри, які не входять до першої двадцятки
да сами виноваты :up: рынок и его тенденции формирует платёжеспособная часть геймерского сообщества, перестанем платить за нэпотриб, рынок измениться :-/
MVE
Member

Повідомлення

Хороше підтвердження того, що пк - це платформа для індюшатини, а не ААА
KimRomik
Member

Повідомлення

ну так тому що серед AAA роблять багато відвертого сміття
приклад тому BF6, на що я навіть пальцем не поворухну щоб скачати, а про режим баттл рояль я взагалі мовчу - це жалка пародія на Варзону
destructX
Member

Повідомлення

KimRomik: 16.04.2026 18:02 ну так тому що серед AAA роблять багато відвертого сміття
приклад тому BF6, на що я навіть пальцем не поворухну щоб скачати, а про режим баттл рояль я взагалі мовчу - це жалка пародія на Варзону
Типу не грав але засудив? :laugh:
KimRomik
Member

Повідомлення

destructX: 16.04.2026 18:08
KimRomik: 16.04.2026 18:02 ну так тому що серед AAA роблять багато відвертого сміття
Типу не грав але засудив? :laugh:
Так там ще по тизерам все було зрозуміло, що крупні ігрові студії жлоби ще ті, щоб потратити трохи більше ресурсів та часу на розробку чогось нового та інноваційного. Замість цього вони тупо копіпастять те що вже кілька років існує, бо це вимагає менше капіталовкладень та роботи.
Kassatka
Member

Повідомлення

З цієї першої двадцятки лише Diablo 4 та Sims 4 норм ігри. Усе інше - повне лайно :puke: .
Ну може ще для Wuthering Waves можна зробити виключення, не в курсі про неї, але безкоштовний сир навряд може бути хорошим... PS: ні, точно лайно, бо вона є на мобілках.
Rex
Member

Повідомлення

Така собі аналітика. Я вірно розумію, що під доходами мається на увазі не тільки продаж копій ігр, але і всі мікротранзакції в самій грі.
Бо з "ТОП20" - половина - це "безкоштовні" ігри.
CS2
LOL
Fortnite
Dota 2
Valorant
Rivals
PUBG
Genshin Impact
Overwatch 2
Apex
Це все фрі ту плей і теоретично в це можна грати взагалі не витрачаючи жодних грошей на прокачку/скінчики і т.д.
Не дивно що така статистика, бо тут ААА сінглплеєра тільки Діабло, ГТА і Колда.
В чому зміст новини?? Поясніть.
waryag
Member

Повідомлення

Rex: 17.04.2026 03:59бо тут ААА сінглплеєра тільки Діабло, ГТА і Колда
Що характерно, це теж ігри з мікротранзакціями :laugh:
Archer
Member

Повідомлення

Kassatka: 17.04.2026 01:31 З цієї першої двадцятки лише Diablo 4 та Sims 4 норм ігри. Усе інше - повне лайно :puke: .
Ну може ще для Wuthering Waves можна зробити виключення, не в курсі про неї, але безкоштовний сир навряд може бути хорошим... PS: ні, точно лайно, бо вона є на мобілках.
Дід зачілься, твій максимум це грати на телефоні три в рядок, чи в якісь допотопні rts проти середніх ботів.
Filabatya
Member

Повідомлення

Дід в 40 це сильно :gigi:
Kassatka
Member

Повідомлення

Archer: 17.04.2026 17:20 Дід зачілься, твій максимум це грати на телефоні три в рядок, чи в якісь допотопні rts проти середніх ботів.
Нє, я настільки дід, що не визнаю ігор на сенсорних пристроях, то все відстій. Мобільні ігри потрібно грати у Java на кнопковому телефоні, а три в рядок я дуже навіть полюбляю, але виключно на ПК.
zaqik
Member

Повідомлення

Аналитика уровня "люди больше любят вкусную еду, чем невкусную".
Rex
Member

Повідомлення

Kassatka
три в рядок я дуже навіть полюбляю, але виключно на ПК.
Це той тип ігр, де в нагороду між рівнями показують оголених аніме тянок з сісямипісями? :lol: :gigi:
Graveworm
Member

Повідомлення

Rex
Мінусів немає
Відповісти