Капіталізація Intel досягла пікового рівня за 25 років після укладення угоди про участь у проєкті TeraFab

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Ostin: 12.04.2026 17:17 якщо всі нормальні міжнародні фінтех системи відмовляються від українців, чому українці наполегливо намагаються туди влізти?
Бо альтернативний варіант накопичення капіталу лише один - однушки біля метро
Ostin
Member

Повідомлення

dead_rat
Все так. Але в разі закриття доступу як з тим же револют, при наявності вагомих грошей на рахунках виникає питання - що з ними робити?
І так кожен раз, коли українського кріпака вчергове викине наступна фінансова система. Якось взагалі не про інвестиції)
Ну хіба завести в брокера і забути років на 10, а там буде видно... Загалом, якщо це не останні гроші, то має право, але більшість хотіли б мати доступ до грошей.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ostin
До війни нарід їздив відкривав рахунки чи то в Угорщині чи ще десь і з них торгував
Volodymyr1985
Member

Повідомлення

mt53de6: 11.04.2026 18:13
Volodymyr1985: 10.04.2026 20:02

Варіантів більше ніж один, навіть якщо ти в Україні, як я, наприклад. 🤷😁
Расскажите про свой вариант, несколько лет назад пробовал зарегатся в interactive brokers, отклонили по причине что сумма в $10к для них ниочем
Мій варіант полягає в тому, що я зареєстрований там ще з 2008 року.
tablestikus
Member

Повідомлення

mt53de6: 11.04.2026 18:13
Volodymyr1985: 10.04.2026 20:02

Варіантів більше ніж один, навіть якщо ти в Україні, як я, наприклад. 🤷😁
Расскажите про свой вариант, несколько лет назад пробовал зарегатся в interactive brokers, отклонили по причине что сумма в $10к для них ниочем
В 2023 регався, без проблем, навіть пару баксів переводи приймали.
Пару знайомих в 2024 регалися, теж без проблем.
Що у мене що у них не було ніяких мінімальних лімітів по баблу.

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Ostin: 12.04.2026 17:33 dead_rat
Все так. Але в разі закриття доступу як з тим же револют, при наявності вагомих грошей на рахунках виникає питання - що з ними робити?
І так кожен раз, коли українського кріпака вчергове викине наступна фінансова система. Якось взагалі не про інвестиції)
Ну хіба завести в брокера і забути років на 10, а там буде видно... Загалом, якщо це не останні гроші, то має право, але більшість хотіли б мати доступ до грошей.
А ти що, думав в алготрейдинг влазити, а не як інвестиція на десятиліття?
yariksom
Member

Повідомлення

Volodymyr1985: 10.04.2026 12:06
yariksom: 10.04.2026 11:12 Предлагаю обсудить Капіталізація Intel досягла пікового рівня за 25 років після укладення угоди про участь у проєкті TeraFab
Капіталізація це рівно ні про що. Це скільки сьогодні коштує весь об'єм акцій і цікава вона кредиторам та фондовому ринку.
Перше речення це твердження, що капіталізація це ні про що, а друге - пояснення про що вона. 👍😁
дуалізм - мати його цілувати! :gigi:
Rolexandr
Member

Повідомлення

"бульбашка ШІ в якийсь момент теж лопне"
Не "лопне", а "лусне".
Можна тексти звіряти за допомогою ШІ, якщо вже пишете про це.
longaro
Member

Повідомлення

Лусне голова його , а не бульбашка Ши :laugh:
То сколько вливают щас бабла , и для чего оно используется / будет использоваться – ничего общего не имеет с бульбашками того времени пфф . Согласен только с тем что то были реально бульбашки ( слово подходящее лол ) , в сравнении с нынешним гигантом :rolleyes:
Відповісти