Пока оттуда не переехал UE5-Маркетплейс на The Fab, я еще туда заходил ассеты покачать и плагины к UE5 обновить
Новини
Останні статті і огляди
Співробітники Epic Games Store визнають, що користувачі приходять у магазин тільки за безплатними іграми
-
Earanak
Member
Предлагаю обсудить Співробітники Epic Games Store визнають, що користувачі приходять у магазин тільки за безплатними іграми
Пока оттуда не переехал UE5-Маркетплейс на The Fab, я еще туда заходил ассеты покачать и плагины к UE5 обновить
-
yungmanpro
Member
Ну самі ж і винні. Лудка якась з цими безкоштовними. А тепер їх тисяча на акаунті, а грати все одно ніколи. А коли є коли, то очі розбігаються і ЕпікСтор закривається.
-
Krovatka
Member
Я уже и этим бросил заниматься
-
Mainkoon
Member
І ще мали б додати: "... і майже ніхто в них потім не грає".
-
Soulwatcher
Member
Я ещё поиском там пользуюсь 
-
EvhenS
Member
я у них хотів на новорічному розпродажі КСD2 купити, але в Стімі виявилось на 200гр дешевше.
-
Kib
Member
Єдиний приклад коли відчув позитивний ефект від цієї халяви, коли спробував першу сабнавтику. Тоді ще був комп офісний селерон, і я на вбудованій графіці в 15 фпс завис в халявну сабнавтику, хто б міг подумати що таке можливо в сучасні часи. Потім взяв гру в стім. В епіку в неї не грав більше 
-
Earanak
Member
Недавно читал историю про бесплатную раздачу "Blood West" в EGS и связанные с этим х2 продажи в Steam, забавно 
-
tablestikus
Member
Зорке око щось помітило....
-
Bukakanga
Member
ну... почти только за халявой. Я вот ухитрился за 300 гривень на какой-то новогодней распродаже хапнуть сразу РДР2 и Киберпанк. Хотя... тоже халява, да.
-
unique-neon
Member
Це все тому, що давно епік ексклюзивів не було
-
Ostin
Member
Купони їм би повернути, то трохи гривень накидали б) Я от, для прикладу, купував Desperados 3 за 115 грн з купоном років 5 тому і потім пройшов у епіків, про що ні разу не шкодую. При співставній ціні шансів, звісно, ніяких немає. Бо розвинутись вони не змогли.
-
evenmore
Member
Эксклюзивы и цены ниже стима сработали бы.
-
proos
Member
Ларёк он и в африке ларёк.
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
evenmore
Обещали что из за комиссии в 12% будут лучше игры
Где это всё?
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
evenmore
Обещали что из за комиссии в 12% будут лучше игры
Где это всё?
-
Voozy
Member
Помимо "награбленого" добра - я Алана Вейка купил у них две части. Но, признаюсь, если бы они были в Стиме - купил бы там
Проблема в навязчивой мысли, что EGS может скоро копыта откинуть. Это как держать сбережения в гривне или в вклюте - выбор очевиден
Проблема в навязчивой мысли, что EGS может скоро копыта откинуть. Это как держать сбережения в гривне или в вклюте - выбор очевиден
-
waryag
Member
Так і є.
Халява це добре, але при появі проблем чи питань половина посилань веде до стіму.
Проблеми з падом у старих іграх часто вирішуються через стім або кастомні конфіги там же. І навіть не для стімовських ігор.
Хочеш подивитися актуальний стан гри - дивишся відгуки стім. І т.д.
Халява це добре, але при появі проблем чи питань половина посилань веде до стіму.
Проблеми з падом у старих іграх часто вирішуються через стім або кастомні конфіги там же. І навіть не для стімовських ігор.
Хочеш подивитися актуальний стан гри - дивишся відгуки стім. І т.д.
-
penetrator
Member
150+ игр уже там забрал и ни разу ни одну не устанавливал даже 
Беру для того, что бы они разрабам отстегивали.
Беру для того, что бы они разрабам отстегивали.
-
kyon
Member
Ихнее приложение тормозное гуано, даже забрать бесплатную игру как зубы рвать, ненавижу это делать, редко туда захожу, но хоть позабирал всю трилогию новой Ларки и первые части Dishonored кроме 2, а так куча разного инди к которому я никогда не прикоснусь, из того что там есть только Subnautica и Prey 2017 затер до дыр, ну еще Dishonored но ее я прошел пару раз еще пиратку, а лицуху уже почти не играл 
-
Kullerok
Member
Одно время лутал там шото. И неразу даже лаунчер не устанавливал
.накой оно нужно. Всё что нужно можно купить в Стиме за копейки на распродажах. И оно всё будет в одном месте.
-
username_1
Member
В их же магазинет даже отзывов нет, а не то, что сообществ, где можно спросить о проблеме или предложить что-то.