Новини
Останні статті і огляди
Процесор NVIDIA N1 помічений у складі материнської плати ноутбука зі 128 ГБ ОЗП
-
Shuginubi
Member
ля как же хочется мутанта miniITX с ryzen max, lunar lake + B390 либо даже с этим чипом, хоть что-то из этого.
-
deroill
Junior
Якщо воно буде держати як Макбук і тягнути ігри адекватно, то круто. Як мінімум, для того, щоб AMD та Intel напряглися.
-
1234waltz
Member
Цей момент ніби і жлобство Нінтендо, а з іншого боку дужп глибока зворотня сумісність. Коли заради сумісності лишали реліктову PowerPC 750, але для Wii U воно вже перетворилрсь в мутанта триядерного з усілякими фічами.tornadox: ↑ 09.04.2026 17:16 На архітектурі PPC вони сиділи 11 років(!) (GC -> Wii -> WiiU), просто розганяючи старе залізо і нарощуючи ядро. А коли це перестало працювати, просто пішли до Nvidia і взяли вже готову, не саму свіжу на той момент Тегру. І знову в дамках
Але Терга це звісно прикол ще той, навіть не заморочувались з кастомізацією при їх та обсягах замовлень, взяти чип з tv box Шилдака та Пікселя.
-
S0N1C
Member
https://frame.work/products/framework-d ... FRAFMK0004Shuginubi: ↑ 09.04.2026 17:45 ля как же хочется мутанта miniITX с ryzen max, lunar lake + B390 либо даже с этим чипом, хоть что-то из этого.
-
Tetronga
Member
Так, я розумію це, я сам так само думав, коли мені було 10-15 років, але на щастя переріс цеDemedik: ↑ 09.04.2026 15:30Я думаю тут про обертку... и отсутствие кровищи.Tetronga: ↑ 09.04.2026 15:27 Ти спробуй хоч одного Маріо чи Зельду пройти до кінця, а потім поросказуй про ігри для немовлят![]()
Маючи пс5 і свіч лайт - ігри Нінтендо набагато складніші, ніж всі ААА помийки (ну крім соулсів офк)
Просто мене реально бісить, коли люди грають в сучасні ААА, які роблять так казуально, щоб навіть ледве натискаюча кнопки людина її пройшла, попутно попиваючи смузі вільною рукою, але пишуть про легкість ігор Нінтендо лише через те, що вони мультяшні
-
Skiff93
Member
На емулі Зельду поганяв безкоштовно - норм. Нічого надприродного, як усі сичоводи кричать.Tetronga: ↑ 09.04.2026 15:27Ти спробуй хоч одного Маріо чи Зельду пройти до кінця, а потім поросказуй про ігри для немовлятSkiff93: ↑ 09.04.2026 14:03 Ну Тегра обісралась конкретно. Потім Нінтендо оце сміття Хуанг зміг впарити. Свіч - застаріла була ще на старті.
Тут лише японська контора жлобів з іграми для немовлят змогла якось отой недочіп витягнути. Ну і Сич два 2025 року на архітектурі GPU з 2021 смішить.![]()
Маючи пс5 і свіч лайт - ігри Нінтендо набагато складніші, ніж всі ААА помийки (ну крім соулсів офк)
-
MSiAventador
Member
6144 ядра CUDA покоління Blackwell.
Щось дуже багато ядер, може процесор буде емулювати х86 для ігр ...
Щось дуже багато ядер, може процесор буде емулювати х86 для ігр ...