Новини
Останні статті і огляди
Anthropic представила ШІ Mythos для сфери кібербезпеки. Він знайшов уразливості в усіх операційних системах і браузерах
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Anthropic представила ШІ Mythos для сфери кібербезпеки. Він знайшов уразливості в усіх операційних системах і браузерах
Кибер безопасность от Athropic би лайк: случайно выложить исходники в загрузка своего же продукта
Кибер безопасность от Athropic би лайк: случайно выложить исходники в загрузка своего же продукта
-
yariksom
Member
Пишуть, що ця модель хитрить при тестуванні і "свідомо" дурить користувача та навіть їй трохи ніяково за порушення, тобто вона "розуміє", що грає не по правилам і намагається це приховати.
Вірити цьому чи ні я не знаю.
Вірити цьому чи ні я не знаю.
-
beeeeeeee
Member
О чудо. Неужели скоро закроют все уязвимости во всём софте и наступит полная безопасность?виявивши вразливості в усіх операційних системах і веббраузерах.
-
n+gibat[]r
Member
Навайбкодят новых дырокbeeeeeeee: ↑ 08.04.2026 11:09О чудо. Неужели скоро закроют все уязвимости во всём софте и наступит полная безопасность?виявивши вразливості в усіх операційних системах і веббраузерах.![]()
-
Scoffer
Member
Що? Знову? Було вже таке з рік тому. В результаті детального розбору виявилось що відсотків 90+ того що познаходила шішечка вразливостями не є, і навпаки вона не знайшла очевидних проблем. 
-
dead_rat
Member
Та ж сама ЛЛМ від Антропіку, але з промптом: знайди мені секьюріті
-
aaleksandrenko
Member
ага, в 50 компаній дірок стане менше. А решту 100500 будуть ламати ще частішеbeeeeeeee: ↑ 08.04.2026 11:09О чудо. Неужели скоро закроют все уязвимости во всём софте и наступит полная безопасность?виявивши вразливості в усіх операційних системах і веббраузерах.![]()
-
Yalg
Member
Сегодня видел статейку что они на крысу срезали лимиты для кодинга в четыре раза на тарифе за 200$
-
waryag
Member
Доллар нефть память дорожает!Yalg: ↑ 09.04.2026 00:14Сегодня видел статейку что они на крысу срезали лимиты для кодинга в четыре раза на тарифе за 200$
-
Graveworm
Member
Роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто можеbeeeeeeee: ↑ 08.04.2026 11:09полная безопасность
-
dead_rat
Member
Пане міністре, перелогіньтесяGraveworm: ↑ 09.04.2026 09:38Роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто можеbeeeeeeee: ↑ 08.04.2026 11:09полная безопасность
-
Yalg
Member
Ну да, только вот каждый раз как япошки проебывались, то с криптобиржей на миллиарды, то Сони, то еще кто-то я начинал бить себя по лицу.Graveworm: ↑ 09.04.2026 09:38Роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може
Это были просто эталоннейшие фейспалмы.
-
TheDmytrius
Member
В Антропіку немає своїх ЛЛМок. Це враппер навколо інших ЛЛМ. Судячи з поведінки, навколо ChatGPT, й якось пофіг, що там за суб-агенти далі розгортаютьсяdead_rat: ↑ 08.04.2026 11:41 Та ж сама ЛЛМ від Антропіку, але з промптом: знайди мені секьюріті
-
dead_rat
Member
Дядьку, терміново в Гугл!TheDmytrius: ↑ 09.04.2026 10:04В Антропіку немає своїх ЛЛМок. Це враппер навколо інших ЛЛМ. Судячи з поведінки, навколо ChatGPT, й якось пофіг, що там за суб-агенти далі розгортаютьсяdead_rat: ↑ 08.04.2026 11:41 Та ж сама ЛЛМ від Антропіку, але з промптом: знайди мені секьюріті
ЛЛМ це основний бізнес антропіку, основні моделі Opus та Sonnet
-
TheDmytrius
Member
Ну хоч не в Claude питати, дякую!) Де докази, що це реально моделі? Враппери можна назвати, як завгодно, і наконфігати їх так, що ніхто непобачить спільностей (поки погано виходить), але від цього вони врапперами бути не стають. Сам Антропік в своїх курсах неодноразово згадуює про розгортання суб-агентів всередині, а з чого "оригінальній" моделі це робити? Тому що це враппер!dead_rat: ↑ 09.04.2026 10:08Дядьку, терміново в Гугл!TheDmytrius: ↑ 09.04.2026 10:04
В Антропіку немає своїх ЛЛМок. Це враппер навколо інших ЛЛМ. Судячи з поведінки, навколо ChatGPT, й якось пофіг, що там за суб-агенти далі розгортаються
ЛЛМ це основний бізнес антропіку, основні моделі Opus та Sonnet
-
dead_rat
Member
TheDmytrius
Я ж кажу, хоч погугли. Клод код - враппер, опус і сонет - моделі
Я ж кажу, хоч погугли. Клод код - враппер, опус і сонет - моделі
-
werneo
Member
AI slop для security. Подумайте, це ж геніальний бізнес-план, якби воно насправді працювало, спочатку на слопкодити вразливостей, потім слоп секурністю їх позакривати. АІ Слоп у всій красі!
-
zaqik
Member
Та для этого и ии не нужен. Просто сделай больше красное окошко с текстом "у вас есть уязвимости". И кто докажет, что их нет? Особенно, если больше красное окошко по подписке продают...