винахідливий спосіб сказати "я лайножер"Donate: ↑ 07.04.2026 09:57Завтра я Тарков пойду скачаюIronWithin: ↑ 07.04.2026 09:41
Тест пройден успешно, диагноз подтвержден… заполни хотя бы профиль дабы мы знали на сколько всё плохо…
Меня всегда удивляло, как зная что тебя поймали за руку на тупом хейте или откровенном вранье можно продолжать с серьёзной рожей доказывать дальше что ты прав…
Ты хочешь казаться умнее камня, или какова твоя цель?![]()
Новини
Останні статті і огляди
Intel припинила роботу над плагіном XeSS для ігрового рушія Unity
-
lostsoulforever
Member
-
kabostebeztak
Member
хот тейк: тих хто грає в русняве треба банити перманентно
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Сподіваюсь що амд та інтел випустять якусь альтернативу, може скопіюють нвідіа і вбудують апскейлер по іншому
-
IronWithin
Member
Відправлено через 6 хвилин 17 секунд:
Чи ти гадаєш вони "випадково"
Підказка, тільки нікому не кажи,
це тому що іграм на юніті технології дискреток даром не потрібні, що і було визнано!
Хлопче, тема - "Intel припинила роботу над плагіном XeSS для ігрового рушія Unity", ти пишеш - "Сподіваюсь що амд та інтел випустять якусь альтернативу", нічого дивного не помітив?kabostebeztak: ↑ 07.04.2026 10:52хот тейк: тих хто грає в русняве треба банити перманентно
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Сподіваюсь що амд та інтел випустять якусь альтернативу, може скопіюють нвідіа і вбудують апскейлер по іншому
Підказка, тільки нікому не кажи,
-
Donate
Member
Added in 3 minutes 41 seconds:

Я там не знаю вот китайские бренды тоже вот отменяйте зачем покупать, вот техно отлично присутствует на болотах платит очень щедро за рекламку. И тут ведём точно такую же политику. И там много кто. Я чёт не вижу движений в этом направление. Милку/Колу и т.п. покупаешь вот они сидят там и в ус не дуют, этикеточку сменили и продают как было
Можно ещё эпл отменить ВО! Вот гугл не даёт ну никак залить бабки на баланс и купить в гуглплее, ровно как и воспользоваться частью сервисов, а с айфона можно абсолютно всё что угодно купить, вообще без проблем
Стим к слову так же без проблем пополняется, Гейбушка не спешит 
Но айфончик никто покупать не бросит и стимом никто пользоваться не перестанет
Почему тогда сталкер 2 не отменяем? Ну вот так собрали бы петицию и написали бы что не хотим видеть в составе разработки людей имеющих российское гражданство. Но нет молчите же в тряпочку
Я там не знаю вот китайские бренды тоже вот отменяйте зачем покупать, вот техно отлично присутствует на болотах платит очень щедро за рекламку. И тут ведём точно такую же политику. И там много кто. Я чёт не вижу движений в этом направление. Милку/Колу и т.п. покупаешь вот они сидят там и в ус не дуют, этикеточку сменили и продают как было
Можно ещё эпл отменить ВО! Вот гугл не даёт ну никак залить бабки на баланс и купить в гуглплее, ровно как и воспользоваться частью сервисов, а с айфона можно абсолютно всё что угодно купить, вообще без проблем
Но айфончик никто покупать не бросит и стимом никто пользоваться не перестанет
Востаннє редагувалось 07.04.2026 14:25 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
-
daesz
Member
Мені здається то був хтось інший, про те що у вас була В570 я навітьі не знав1234waltz: ↑ 07.04.2026 09:27З чого б це я зальотний та новорєг)) Але Arc B570 з недавніх пір в мене вже немає, вона банально здохла. Тож буду переїзджати до лагерю зелених, тим паче що я і так в ньому частково.
-
Kirakishou
Member
Задля справедливості скажу, що зараз з іграми на Юніті у АМД справи вже значно краще, ніж було деякий час назад. Я зараз граю в сім ігор на Юніті і в жодній немає проблем. Хоча певний час назад проблеми були як мінімум в двох-трьох іграх.
Але знову ж таки, в деяких із цих ігор (Honkai: Star Rail, Zenless Zone Zero, Arknights: Endfield) є підтримка DLSS, але немає підтримки FSR.
Але знову ж таки, в деяких із цих ігор (Honkai: Star Rail, Zenless Zone Zero, Arknights: Endfield) є підтримка DLSS, але немає підтримки FSR.