WhoAmI: ↑ 02.04.2026 17:04Барбарис: ↑ 01.04.2026 17:55 А до чого тут українська? Всі перераховані речі не є ознаками лише українців, це загальнолюдські «якості».
Так, погоджуся. Просто я через свою "призму" дивлюся.
Але ігра мені при тому сподобалася. Чекаю на ДЛС з нетерпінням, хочу перепройти з початку.
перефразую від себе.
Мотиви прості, вчинки безглузді та загалом часто не мають логіки, всі євреї намагаються використати усіх інших в своїх цілях - така от цілком українська гра вийшла, дуже життєва, так би мовити.
а тепер після цього подивіться на повідомлення з такого боку.
та перепройти знову таку халепу, після переродження в іншій людській іпостасі
Отправлено спустя 11 минут 46 секунд:
як на мене гра вийшла амбіційна. в деяких місцях ну прямо напрошується ось тут мало бути ще щось. продовження квесту чи нової сюжетної лінії. а ось тут недоробка. недосвідчений графоній чи мало уяви домалювати локацію.
в інших місцях на локації ну прям точно ось тут щось мало стояти. контейнер чи ще щось. а тама далі по сюжету відкриється лаз в печеру)))
в цілому я задоволений. якщо оцінювати з того що мало бути, то тут повно недоліків.
якщо порівнювати з першим сталкером (недавно завершив сталкер ОП 2.2. цю модифікацію пройшов за півтора роки, приблизно кожен день по 4 години гри) то гра вийшла і атмосферною, і є на що подивитись.
Очікую що недоробки по сюжету та квестам зможуть виправити з часом через різні ДЛС. тобто додадуть ту частину, яку не змогли доробити перед релізом гри (видавець наполягав в продаж, а роботи по доробці тривали)